Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 641
  • 753
  •   3
Отговори
# 570
Аз пия 10гр Д-маноза на ден, за да има ефект и да ме облекчи.
Първата боровинка на Nature’s way e 930мг за доза, доколкото Цистиклийн е 240мг.

# 571
Цистостопа съдържа малка част от свойствста на червенината боровинка ... не се учудвам,че не действа.

При чистия концентрат болката минава с първия прием и безапелативна причина да бъде почистена ешерихията коли, тя прави филм и възпрепятства развитието и прикрепянето й.

Цистиклийн ме изчисти след прием от 3 м. бавно и разточително, болката я тушираше и след курса на лечение я имаше ... сметнете и 9 опаковки x30 лв.

# 572
Колко пари съм дала за 3 години...
Добре, че ДЗО поема голяма част.

Откъде я купуваш тази боровинка, има ли я в аптеките или онлайн?

# 573
Купувам я от аптеки Медея, има я във големите аптеки, както и в аптеките на Софарма, малките аптеки работят със заявка... намира се

Онлайн се оскъпява с по 5 лв. има я да

# 574
Софарма имаме.
Благодаря! Flowers Hibiscus

П.П.
Ходих да търся днес, нямаше.
Поръчах си, да видим кога ще ми се обадят.
От чисто любопитство ще я пробвам тази боровинка, ще е чудо, ако ми изчисти бактерията.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:15 от DeVa®

# 575
Момичета, аз пуснах пак урина и излезна Ешерихия 10^5 отново. Реших да пробвам с Монурал този път (4 сашета ми каза уролога). Вчера изпих първото и от днес пак съм с диария... Значи при мен или ще е мехура или ще е корема. Омръзна ми... Даже не знам дали да ги пия другите 3 като следващия месец ще съм пак с Ешерихия сигурно.
Тази боровинка и аз се опитах да я намеря тук, но ми излиза само да си я поръчам от Америка. Намерих лилава опаковка от Амазон, обаче е 400мг.

# 576
Момичета, аз пуснах пак урина и излезна Ешерихия 10^5 отново. Реших да пробвам с Монурал този път (4 сашета ми каза уролога). Вчера изпих първото и от днес пак съм с диария... Значи при мен или ще е мехура или ще е корема. Омръзна ми... Даже не знам дали да ги пия другите 3 като следващия месец ще съм пак с Ешерихия сигурно.
Тази боровинка и аз се опитах да я намеря тук, но ми излиза само да си я поръчам от Америка. Намерих лилава опаковка от Амазон, обаче е 400мг.
Диарията е от Монурала. Пий пробиотик и го пий. След него направи опашка от нитрофурантоин.. или бисрптол.. И нон стоп Цистостоп рапид.

# 577
Да, аз знам, че е от него. Пия Ентерол и пробиотик с 100 милярда бактерии. От октомври до сега съм изпила Нитрофурантоин 2 пъти, Цефалексин, Аугментин, Доксициклин и сега този. С всеки имах диария като с  Доксициклина беше ужас 3 седмици... Не можех да работя и Имодиума спря да ми действа. Имах една чиста урина декември  и януари пак Е.коли и Ентерокок, затова и нямам вяра, че ще е дългосрочно. Ешерихията е една и съща от 2 години, познавам е с това , че е резистентна към все същите антибиотици. Пия Д-маноза ежедневно.

# 578
Аз пък само на монурала вярвам.

# 579
Май месец 2019 ми беше изписан след бъбречна криза, обаче само 2 сашета на 1-3 ден. Изпих го, продължих да имам симптоми и септември пак Ешерихия в урината. Ще видя как ще съм утре, поне 2 да изпия или 3.

# 580
Ешерихия коли става резистентна към антибиотици, не се мъчете  от опит ви казвам...

Съвсем наскоро четох научен труд в нета, че единствено ударна доза червена боровинка чисти тая гад.
Тази оферта е актуална.

# 581
Лайм,фуролин/пиелосептил пила ли си?Точно след монурал по схема и после фуролин се видях за 2-ри път в живота си без бактерии .
Успех!

# 582
Боровинката си я купих.
Засега съм доволна, но при мен рядко има симптоми.
От Монурал нямам полза, 3 пъти съм го пила. Облекчава, но не премахва бактерията.
И моята е трета година. Нито се маха, нито е резистентна.
След 15 дни Бисептол беше сензитив към него.

# 583
Sun sea, Фуролина мисля, че е Нитрофурантоин тук. Пила съм го от 3 до 7 дни курс около 7-8 пъти. После имам стерилни урини,  но получавам симптоми.
Аз от декември 2019 до август 2020 някъде нямах бактерии, пусках 4 пъти урина през месец. Беше след 7 дни нитрофурантоин. Предполагам тогава симптомите са ми били от уреаплазмата. Ще го помисля още малко. Имам още три сашета, обаче ми е само това пратено от България и нямам други.

# 584
Аз го пих 6 месеца за около 2 год спокойствие.Флажила също ми беше стерилизирал урината с пиене няколко месеца ,но много ме болеше главата и доста по-кратко се радвах,но може и от операцията да са се появили...
Аз не си спомням историята ти,но имаш ли открита причина? 
И аз си преброих като Дева почти 21 години бактерии,най-вече ешерихия,но последните години се мъчих със стафилокок ,сега клебсиела...Купих си френската лавандула,но ми мирише,обострих гастрит и зарязах всичко.
Някой пие ли я? Резултати?

Общи условия

Активация на акаунт