"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 570
Нещата се карат до Радомир.Ако я няма ще питърсим съседката която и помага, ако ли не...не знам.Оставяте ги пред вратата  Tired
Криси, ще го оправя  Peace

НИКОЙ ЛИ ДРУГ НЕ ЩЕ ВИЗИТКИ???  newsm78  newsm78  newsm78
Мая?Чар? и останалите момичета които сте част от нас все пак???  Thinking

а може ли и на мен Embarassed, какви данни да ти пратя и колко пари да приготвя за визитките

# 571
  • София
Дайте ми име и фамилия, телефон за връзка и мейл  Hug  (на лични)
А за Хелиана  #Crazy #Crazy #Crazy не знам вече   ooooh!

# 572
Нещата се карат до Радомир.Ако я няма ще питърсим съседката която и помага, ако ли не...не знам.Оставяте ги пред вратата  Tired
Криси, ще го оправя  Peace

НИКОЙ ЛИ ДРУГ НЕ ЩЕ ВИЗИТКИ???  newsm78  newsm78  newsm78
Мая?Чар? и останалите момичета които сте част от нас все пак???  Thinking
  Аз мисля също че съм част макар и отскоро бих се радвала ико има такава възможност. Кави данни?

# 573
Здравейте! За сега се записвам тук. И лека-полека ще се ориентирам за какво иде реч. Нали приемате новобранци?

# 574
  • в гората
Иска ли питане въобще? Добре дошла!! Hug Hug Hug

# 575
ДОБРЕ ДОШЛА!!!
ОВНЕ-на лични на Дамаянти-име, телефон, e-mail

# 576
Аз искам визитки. Дадох ти данните си още на онази среща... Hug

# 577
  • София
Аз искам визитки. Дадох ти данните си още на онази среща... Hug
Моля пусни ми ги на лични, че вече по край багажа не знам къде да търся  Blush Embarassed
Намерих ги  Hug

# 578
  Току-що се чух с Роси, имате поздрави. Помоли gigi6 да й звънне.
  Както винаги звучеше бодро и енергично:) Бой за хепатита!

# 579
Момичета, хайде който, където ходи при децата, да организира едно детско - рисувателно - оздравително рамо за Роската.
После ще съберем всичко и ще й го пратим по Еми.
Тя напълни сърчицата на тези душички с любов и надежда. Мисля, че сега е неин ред. Wink

# 580
 HugЧУДЕСНА ИДЕЯ!!! Heart Eyes
МОМИЧЕТА, НЕ ИСКАМ ДА ПРЕЕКСПОНИРАМ ПРОБЛЕМА, НО МОЛЯ-КРИСИ, ИВЕТ, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ Praynig:
НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ХЕЛИАНА-ТЕЛ.ЯВНО НЕ Й РАБОТИ!Ако закараме нещата и я няма и ги стоварят момчетата пред вратата, докато се върне може и да са изчезнали newsm78...или не може?А пред блика.........съвсем! NaughtyА дали ще намерят съседката?И кой и къде ще я търси? #Crazy До колко това е сериозно?ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ,  PraynigЧЕ ОРГАНИЗИРАХМЕ ДОСТА ХОРА-НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА Е ЗА НИЩО!!!

# 581
Здравейте! За сега се записвам тук. И лека-полека ще се ориентирам за какво иде реч. Нали приемате новобранци?
  ДОБРЕ ДОШЛА!!!!!!!

# 582
и аз звъянх, никой, същия сигнал, звънях и на майка и - пак същото.
сега , знам едно - Хели си е вкъщи - обаче ПО ПРИНЦИП, а ако утре я няма, а ако съседите и ги няма, какво правим, това е блок пълен с мангасари и кви ли не, опасно е да ги оставите а и не му знам точно адерса, сега ще го потърся в темата за нея.
Ок - вижте - Мая, Ивет, имайте готовност - ако я намерим до довечера - карате ги, ако ли не - закарайте ги в мазето при ОВНЕ и просто ще го планираме за друг ден.
Не ми се иска да е така ама какво да се прави.
Незнам - ако искате пък ще дойда с вас и има няма я- ще и ги оставим пред вратата.
това мисля - друг вариант нямаме, но си мисля че ще я намерим, няма къде да е отишла.
ще пътувам с буса щом се налага, макар че знаете притесненията ми, днес пуснах изследвания - но резултати - в понеделник

# 583
  • София
Я си стой при детето, а ние ще ги преместим при Овне.А като се окопитим ще намерим начин да и ги закараме  Hug
Криси, как е Виктор, че Влади от сутринта пак е с температура и не мога да разбера от какво - нищо друго му няма.Нито кашля, нито сополи, ....само температура  Sad

# 584
  • София
Момичета, моял следете урината на децата и вашата- ако видимо потъмнее- изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт