"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 585
Иве Виктор е със сополи но е настинал - знам точно къде и кога настина щото аз го разхождах по дъжда и се измокри.
днес му пуснах урино, и моето Джи Пи каза че и да има нещо урината едва ли ще покаже и че се изчаква седмижа две най-малко, така че - незнам какво да предприема.
Хем не се притеснявам - защото не е толкова заразен този хепатит, както каза Еми - не е като хепатит Б силно заразен, хем не смея да ртискувам и да ходя по домове или да събирам Виктор с други деца
Най лошото е, че не съм казала на домашните защото ако разберат че Роси е с Хепатит няма да помириша повече дом за сираци, Дамян и без друго от сто години се чуди как да ме откаже от Движението гадняра му, това ще му е основателна причина и няма да приеме моите доводи от къде е тоя хепатит, опасно ли е в домовете и тн.
за това - ако някой от вас ми звъни по телефона - моля ви без дума за това че ще стане страшно
Просто стискайте палци на Роси и на Вики да му няма нищо.

# 586
 Twisted Evil Едвам се включвам..... #2gunfireИ деята е О'К да се оставят нещата в помещението, но нали организираме толкова хора за товарене, бус и т.н. Нали кмета много помагал на Хелиана-да опитам да се свържа с пощата и там да ме опътят-там ли е Хелиана, няма ли я?Въобще има ли такъв вариант?! newsm78Ако ги докараме до тук, после кога ще успеем пак да намери и транспорт/аз мисля, че пак мога да ангажирам този/, но и хора да помагат?! ooooh! А Дамаянти не може повече и тях да прескача на цялата лудница Hug Криси, пиши какво мислиш?Ивет? Ако пътува Криси остават само двама мъже за качване там-до кой етаж беше....? #Crazy През седмицата няма кой да помага-можем ли да чакаме няколко дни-казвайте Praynig

# 587
лощо, Хели е по София, детето е зле, незнам какво му е точно, мъжът и се е прибрал от Испания, това е инфо от нейна приятелка - случайно съм и запазила телефона, ще говоря по-късно с нея, тя ще иде до Хели, Хели може да си е продала телефона ако няма пари за лекарства или път до София, така че - незнам какво правим, имам някакви съмнения - и при Дани бяхме с Роси и той бепше с гърчове и Т, да не е от него хепатита бе хора, ама ние не сме го виждали, Хели слезе пред блока и не сме я пипали и нея също.
Незнам какво му е и къде са - Мая организирайте транспорта и момчетата, ще подам инфо довечер но така или иначе ще трябва да ги изнесем от Ивето тея неща.
Ако трябва после на Хели мъжа и ще дойде до тук да товари с някой и да го закараме само до Радомир.
но утре го изнесете от Ивето Peace

# 588
О'К-караме ги до блока.В буса има един мъж/после ще го търся/ и още... на Дамаянти мъжа/така си спомням, ако не - поправете ме; пред блока са около 7-8 стъпала.Помещението е на партера.Ивет дали да разкарва момчетата-това се чудя newsm78

# 589
по късно ще ви кажа, нека се чуя с мадамата, да ме свърже с Хели Peace

# 590
РУТ,КАК Е МАЛКАТА? дАНО СЕ Е ОПРАВИЛА ВЕЧЕ! НЕ РАЗБРАХ КАКВА ТИ БЕШЕ ИДЕЯТА ЗА ЯКЕТАТА? ВСЕ ПАК Е ХУБАВО НЯКОЙ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ДОКАТО НЕ ИМ Е МИНАЛ СЕЗОНА. АКО ИМАШ ВРЪЗКА С МАЙКАТА С 4 ДЕЦА И АКО МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ И СВЪРШАТ РАБОТА  ДА СЕ УГОВОРИМ КАК ДА И ГИ ДАМ.  Heart Eyes

# 591
РУТ,КАК Е МАЛКАТА? дАНО СЕ Е ОПРАВИЛА ВЕЧЕ! НЕ РАЗБРАХ КАКВА ТИ БЕШЕ ИДЕЯТА ЗА ЯКЕТАТА? ВСЕ ПАК Е ХУБАВО НЯКОЙ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ДОКАТО НЕ ИМ Е МИНАЛ СЕЗОНА. АКО ИМАШ ВРЪЗКА С МАЙКАТА С 4 ДЕЦА И АКО МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ И СВЪРШАТ РАБОТА  ДА СЕ УГОВОРИМ КАК ДА И ГИ ДАМ.  Heart Eyes
на малката и избива зъб, поне един видях и е кисела и нослето и тече, имах предвид Петя
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99792.0  ето тук е писала тя има 4 деца най голямото сега е 1 клас, само Еми да ти даде номера на телефона и че аз го нямам, иначе ти е близо и можеш да и ги занесеш и да я видиш, голяма сладурана е и е много слънчев човек

# 592
ЕМИ, МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ДАДЕШ НОМЕРА НА ПЕТЯ ДА И СЕ ОБАДЯ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЯКЕТАТА. БЛАГОДАРЯ ТИ!  bouquet

# 593
Момичета, благодаря за посрещането! С каквото мога, ще помагам. Още не мога да се реша да отида в дом. Само като ми мине през ума и ми се насълзяват очите. До сега давах малките дрешки на съседката. Но ще проверя дали нещо не е останало.
рр/ Май за сега няма с какво да помогна   ooooh!

# 594
  • София
Mая, мъж ми е тук, но само на двама ще е трудно, защото пералняата тежи и не минава през вратата на балкона, а трябва да се качи и изнесе през прозореца на детската стая  #Crazy #Crazy #Crazy

# 595
Иве, разбрала съм се с момчетата, няма проблем, в 10 сме там, както сме се разбрали. Споко  Peace

# 596
Mая, мъж ми е тук, но само на двама ще е трудно, защото пералняата тежи и не минава през вратата на балкона, а трябва да се качи и изнесе през прозореца на детската стая  #Crazy #Crazy #Crazy
Аз просто се чудех дали да не се улесни някой, ако ИМА ВЪЗМОЖНОСТ... newsm78 До тук разбрах, че утре няма да се пътува до Радомир, че хората с буса ме чакат да им организирам деня?

# 597
до Радомир - друг път, сега звънях, не знаят Хели дали се е прибрала, нейния телефон не работи още, така че, дори и аз да дойда - ако я няма - няма смисъл.
Като си включи телефона ще я чуя,ще и кажа мъжа и да дойде с още някой до София да го натоварим и да го закараме.
Майче нали ще е удобно пак да ползваме буса по-натам. Peace

# 598
Мисля, че няма да има проблем, Криска  bouquet-така съм говорила

# 599
  • София
Аре народе, утре ви чакам с термос кафе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт