"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
  • София
аз съм с кола, кажете в колко и от къде Wink
Криска, засега инфото е 10ч. Пирогов. Ако има промяна ще пиша, иначе ако искаш мога да дойда с теб до там, трябва да ги закараш до Люлин...

# 406
 ПОМЕЩЕНИЕТО В ЛЮЛИН Е ГОТОВО. ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!!!!!!

# 407
  • София
Днес бяхме в дом7, чакахме над 15 минути да ни отворят, после аз прескочих телената ограда Embarassed и точно тогава се появи една лелка да ни отвори. бяхме 5 момичета-Luluto, Rut, Hrisky, една моя прителка и аз, та поне ги понагушкахме. Занесохме доста неща, ще пиша в отчетната. Но много държа следващият път да видим дали касетофона, който занесох с касетите от Нези се ползват....Иначе ги нося в св.Параскева. Накрая полудях!!! Питам какво се е оказало обрива на Даниела и Гина и те най-безцеремонно ми казват КРАСТА! егати как можаха да не кажат!!! Две момичета си бяха с децата там!! Полудях ви казвам и се изнизахме бързо-бързо...Маичка се разплака, скъса ми се сърцето, една жална миличката....Ужас. Един нагъл баща (на Мартин) ми вика "вие сега какви сте, от закрила на детето ли сте", ама нагъл, гаден...Едва не наби децата , които уж били били Мартин, пък аз лично го видях как налагаше малките....Идиот! Ми да си го взима и да си го възпитава бе! Много се ядосах. И му казах "какво ви интересува откъде сме, питайте персонала, като толкова ви интересува".

# 408
Мацки, утре някой ще ходи ли в Св. Параксева?

# 409
Мацки, утре някой ще ходи ли в Св. Параксева?

не мога, моляте като идеш там да нагушкаш и принцесата, това момиченце ми открадна сърцето

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 10:26 от rut

# 410
Аз също се радвам, че се запознахме, въпреки,че имах съмнения че сме се виждали ама сега стана официално Hug

В дома има доста промени, в смисъл,че по-големите деца почти ги няма една част са преместени в другите домове, друга ще си имат мама и татко.  PraynigИма няколко които са свалени от по-малката група...сладури големи. Много ни се радваха, играхме си на разни игри, с Мима рисувахме и писахме буквички Wink А Марти какъв акробатически номер направи...е не е истина това дете колко е умно и комбинативно....ама е голям разбойник бреее:D Бяха довели и едно от слепите дечица т.е. то е от слабо виждащите, да поиграе с другите. Та по този повод говорихме с педагожката, която се свързала с Училището за слепи деца в Надежда за това момченце и другото момиченце, което е напълно сляпо ,да бъдат приети на обучение при тях за известно време с цел социализацията на децата. Но както знаете в дома не разполагат с транспорт и помоли ако можем да помогнем. Обучението ще бъде от октомври до май 2 или 3 пъти седмично. Можем ли да измислим някакъв вариант ....да се събере  сума за таксита, или който може с наши коли , ако пък има някой познати в таксиметрова фирма да поемат част от пътя newsm78
От друга страна жената  предложи тя като педагог и психоложката на дома да ни сътрудничат, когато се установим с офис ....примерно с доброволна работа с деца или лекции, каквото се налага..
Момичета казвайте  ....някакви идей, предложения Thinking
[/quote] мисля, че даването на  сума за такси е най-удачно. Не зная колко ще струва, но ще участвам с удоволствие.

# 411
току що се прибрах от Св.Параскева, нагушках ги малките дребосъци и се влюбих в една малка принцеса, Еми точно като при теб стана, много ми беше трудно да си тръгна, радвам се че се запознах с Милена и Вили Hug невероятни са, като всички други момичета от форума
занесох
5-видеокасети
книжки от тези с дебелите страници, играчки
всичко това го взех от Незабравка

утре ще занеса книжки и в дом 7 и ще пиша като се върна
Аз също се радвам, че се запознахме, въпреки,че имах съмнения че сме се виждали ама сега стана официално Hug

В дома има доста промени, в смисъл,че по-големите деца почти ги няма една част са преместени в другите домове, друга ще си имат мама и татко.  PraynigИма няколко които са свалени от по-малката група...сладури големи. Много ни се радваха, играхме си на разни игри, с Мима рисувахме и писахме буквички Wink А Марти какъв акробатически номер направи...е не е истина това дете колко е умно и комбинативно....ама е голям разбойник бреее:D Бяха довели и едно от слепите дечица т.е. то е от слабо виждащите, да поиграе с другите. Та по този повод говорихме с педагожката, която се свързала с Училището за слепи деца в Надежда за това момченце и другото момиченце, което е напълно сляпо ,да бъдат приети на обучение при тях за известно време с цел социализацията на децата. Но както знаете в дома не разполагат с транспорт и помоли ако можем да помогнем. Обучението ще бъде от октомври до май 2 или 3 пъти седмично. Можем ли да измислим някакъв вариант ....да се събере  сума за таксита, или който може с наши коли , ако пък има някой познати в таксиметрова фирма да поемат част от пътя newsm78
От друга страна жената  предложи тя като педагог и психоложката на дома да ни сътрудничат, когато се установим с офис ....примерно с доброволна работа с деца или лекции, каквото се налага..
Момичета казвайте  ....някакви идей, предложения Thinking
  Мисля,че събирането на пари за такси е удачно. Ще участвам с удолствие през целия курс на обучение

# 412
  • София
Някой ще иде ли утре за Бранимира??
Ивето ми даде 20 лв от една мама за пампи, на кого да ги дам?

# 413
  • София - Варна - Бургас
Някой, който е ходил до Трън, знае ли защо възпитателката Мария е напуснала. По каква причина?

# 414
Еми аз трябваше да ида, но днес тръгвайки за Роси за болницата спуках гума , нямам резервна, и с кола няма да мога да ида, но ако няма кой друг ще ида пеша да ги взема и да ги прибера, защото все пак поех ангажимента, чакам да пишете аконякой друг може с кола, ако не ще го мисля ooooh! ooooh! Embarassed

# 415
  • София
Еми аз трябваше да ида, но днес тръгвайки за Роси за болницата спуках гума , нямам резервна, и с кола няма да мога да ида, но ако няма кой друг ще ида пеша да ги взема и да ги прибера, защото все пак поех ангажимента, чакам да пишете аконякой друг може с кола, ако не ще го мисля ooooh! ooooh! Embarassed

Ако никой не може, ще ида да и дам пари за такси Confused

# 416
Еми до довечера ще ти пусна лични дали ще ида, става ли Embarassedако ли не ще поема таксито - тоест като се видим ще ти дам парите за такси - защото аз поех ангажимента и не искам да не си го спазвам, става ли Embarassed

# 417
  • София
Еми до довечера ще ти пусна лични дали ще ида, става ли Embarassedако ли не ще поема таксито - тоест като се видим ще ти дам парите за такси - защото аз поех ангажимента и не искам да не си го спазвам, става ли Embarassed
Стига бе! няма проблем за парите.

# 418
Еми аз ще ида
дай повече инфо от къде и в колко да я взема и телефона и ако има в нея

# 419
Еми аз ще ида
дай повече инфо от къде и в колко да я взема и телефона и ако има в нея

Бранимира се е прибрала в ДВН-то още в петък. Не знам как и защо, но така ми казаха Деси и Павлина. Така че дишайте спокойно, няма нужда да се ходи до Пирогов.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт