Другата седмица ще ходя до Трън и ако не съм открила Хели по телефона, ще мина през Радомир, притеснявам се какво се е случило с Дани дали не са по болници в София, много се притеснявам.
има ли желаещи да ходим до Трън
(знаете защо)

(според мен тук е изиграл голяма роля бащата-отва оба4е не е оправдание) и така...детето си остана в дома а глави4ката продължи да расте-видях го преди месец-ужасно е-не ви пожелавам да го видите
-болестта е много напреднала-да кажа ,че майката напоследък ходела да го вижда,страдала за него-(и какво от това) и сега този американец ,който изпратихме там и който искаше да направи опеацията се е наел д я направи-макар,че е късно-полза все пак ще има-ще се намали налягането в главата и болките от това-но процеса е необратим-сега майката се е осъзнала и е решила да отиде в Пирогов и да стои с детето-....не искам да коментирам-не искам да обвинявам никой(това има право само онзи там горе-дето ни ги спуска всичките тия изпитания)-искам само да ви кажа истината-защото макар,че съм сигурна ,че тази майка е минала през ада,снощи като затворих очи се сетих за онова малко телце с огромна глава в кошарката в ъгъла-дето не живее а съществува и се мъчи.....спомних си ,че имаше шанс да живее малко по-различно и колкото и да търся съжаление в мен към нея-не намерих. 
моля те Господи!
Мерелин и аз от вчера се чувставам като парцал заради това дете, милото какво е преживяло, аз съм минала през един ад със сина и знам колко е необходимо да има човек до теб за подкрепа, това ми каза и майката снощи бащата изглежда е имал голямо влияние преди ( не знам в такива моменти всеки реагира по различен начин, била съм в такова положение не съм мислила да оставя детето си но.... при всеки е различно) Мариета пиши ми лични какво да направя, не знам утре дали ще отида до Пирогов, причината е че съм хремава и ще видя как ще се чувствам утре, не ми се иска да стоя при оперирано дете, само му трябва и настинка сега
Не може да бъде, тя толкова страдаше и се надяваше, че ще се оправи. Нищо не разбирам вече. Но няма да забравя, че държах това малко телце, няма да забравя очичките му, малките надупчени ръчички. Не знам кой е виновен, а и да се знае какъв е смисълът вече ....
Аз и мама също ще участваме с пари/30лв./;аз също мисля, че не са толкова много
Как ще стигнат до теб или въобще каква е организацията? 
и тя после на мен, а аз често съм в Св.Параскева, направо ще ги дам за първият месец. По принцип няма организация за парите, защото това беше резервен вариант, но ние тук все си ги мислим дечицата и се тревожим,след като имаме желание да ги заделим все пак