"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 555
Maria St. двете слепи дечица в дома са над 3 г. Те са включени в програмата в училището в Надежда , проблема беше транспорта.

4arlin, мислех, че в този дом дечицата са под 3 год., а и едното детенце си го спомням и честно казано ми изглеждаше около/под 3 год. Всъщност ако искате кажете ми възрастта на дечицата и диагнозата, щом жената предлага, а в този дом, доколкото виждам са отворени към помощ, можем поне да опитаме. Какво пречи един път седмично да ходят в "Надежда", а през останалото време да идва специалист при тях, АКО е осъществимо по някаква безплатна програма.

Сега понеже така и така пиша, а по едно стечение на обстоятелствата съм изчела доста за хепатитите, ще си позволя кратък коментар:
1) Място за паника няма. При положение, че се спазва добра хигиена, хепатит А се предава трудно и в повечето случаи НЕ заболява дори втори член от семейството на един заболял.
но
2) Заразният период е доста дълъг - 3 седмици преди появата на симптомите и няколко седмици след това. Някой наема ли се да следи за такъв дълъг период от време дали някой друг ще посети въпросната институция? Логично е да се направи опит да се ограничи заразата чрез обявяването и и поставянето на карантина.

# 556
  • София
Трябват ми спешно няколко снимки от великденския базар.Кой ги е правил и може ли да ми ги прати  Praynig  Praynig  Praynig По специално тези пред ЦУМ ми трябват  Praynig

# 557
# 558
  • София
Трябват ми в истинския си формат, инак знам, че там ги има  Hug

# 559
кога ще си правим визитки???аз вече отдавна нямам а ето-след няколко дни пак съм на конференция и пак ще ми се наложи да давам-някой да ми прати как трябва да изглеждат поне на мейла Praynig Praynig Praynigда ида да си направя някъде спешно

# 560
  • София
кога ще си правим визитки???аз вече отдавна нямам а ето-след няколко дни пак съм на конференция и пак ще ми се наложи да давам-някой да ми прати как трябва да изглеждат поне на мейла Praynig Praynig Praynigда ида да си направя някъде спешно
Ще ти пратя още сега, ама ми дай мейла си.Инак ще направим брошурата и ще ги дадем на човека заедно да ги направи.
Попотах изрично, има ли някой на който ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ, а НЕ са правени до сега????????

# 561
  • София
Ети, изпратих ти ги в yahoo пощата  Hug
И не зависи от мен, сори  Embarassed Не ги правя аз  Embarassed

# 562
Ети, изпратих ти ги в yahoo пощата  Hug
И не зависи от мен, сори  Embarassed Не ги правя аз  Embarassed
бе аз знам че не зависи от теб-споко Hug-знам-но казвам 4е ми трябват спешно и ще ида да си направя едни -пък другите са си отделно-пак ме бройте и за тях Wink

# 563
4arlin, БЛАГОДАРИМ за изчерпателното инфо  bouquet Аз и мама също ще участваме с пари/30лв./;аз също мисля, че не са толкова много Money Как ще стигнат до теб или въобще каква е организацията? Thinking
Цитат
Майче, предлагам да ги дадеш на Криси,нали ще се видите тези дни ако не се лъжа newsm78 и тя после на мен, а аз често съм в Св.Параскева, направо ще ги дам за първият месец. По принцип няма организация за парите, защото това беше резервен вариант, но ние тук все си ги мислим дечицата и се тревожим,след като имаме желание да ги заделим все пак Heart Eyes

# 564
Дамаянти инфото в моята визитка е сбъркано - телефефобна ми е грешен на визитката, моля те оправи го Peace
Мая донеси ги на мен ако искаш Peace

# 565
имаме ли някъде още останали тетрадки?трябват ми за "п.славейков"

# 566
имаме ли някъде още останали тетрадки?трябват ми за "п.славейков"
Мисля че в склада на моя приятел, а и на Еми от брат и май ще вземем, аз другата седмица ако има ще ги метна в Пенчо Славейков - понеделник или вторник Peace

# 567
АМИ СЕГА? -ТЕЛЕФОНЪТ НА ХЕЛИАНА Е НА: "АБОНАТЪТ НА ОТГОВАРЯ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ ПО-КЪСНО"

# 568
  • София
Нещата се карат до Радомир.Ако я няма ще питърсим съседката която и помага, ако ли не...не знам.Оставяте ги пред вратата  Tired
Криси, ще го оправя  Peace

НИКОЙ ЛИ ДРУГ НЕ ЩЕ ВИЗИТКИ???  newsm78  newsm78  newsm78
Мая?Чар? и останалите момичета които сте част от нас все пак???  Thinking

# 569
Нещата се карат до Радомир.Ако я няма ще питърсим съседката която и помага, ако ли не...не знам.Оставяте ги пред вратата  Tired
Криси, ще го оправя  Peace

НИКОЙ ЛИ ДРУГ НЕ ЩЕ ВИЗИТКИ???  newsm78  newsm78  newsm78
Мая?Чар? и останалите момичета които сте част от нас все пак???  Thinking
ДА, ама Криси вероятно няма да пътува #CrazyИ СИ ПРЕДСТАВЯМ КАК ТРИМА МЪЖЕ ТЪРСЯТ СЪСЕДКАТА НА ХЕЛИАНА ........................ ooooh!
 Embarassed Аз искам визитки, ама...... Embarassed беше ми неудобно някакси EmbarassedБлагодаря за предложението, Дамаянти Hug Какво да ти дам?

Общи условия

Активация на акаунт