Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 34 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Добро утро с усмивка.
Успешна събота и да видим какво ще ни донесе.

# 226
Добро утро и хубав уикенд!

# 227

Добро утро момичета Two Hearts
Почивни дни - обичам ги! Можеш да правиш каквото си искаш...

Предполагам сте усетили как още отсега се започват малко, по-малко рекламните кампании за новия сезон - толкова много сериали нови са запланувани, летните ще продължат плюс тези със следващи сезони.
Конкуренцията ще е жестока наесен.
Нашите СЦ дано да са обмислили хубаво развитие на историята, защото ще е трудно  и то много.
Хич да не ми изпадат в тежки драми, защото и без това реалът предлага такива и хората като нищо ще предпочетат да гледат нещо ненатоварващо.  Въобще няма да ги интересуват социални послания и прочие дълбокосмислени неща като чест, гордост, самоуважение, достойнство или семейни ценности...

# 228
  • Пловдив

Все пак гледаме драма. Не сме лишени и от радостни, и от комични моменти.
Но много е важна промоцията на сезона.

Интересно ми е, как ще ни покажат първата среща между двамата.
Ще каже ли, извика ли Наре името му?
Ако тя извика името му, може точно така да си го върне от дъното на морето.

# 229
Здравейте,

"..................................Началото на всички неща е Духът.
Началото на всяка проява е Любовта."

Учителя, из "Ценни мисли"
Цитат
Ако тя извика името му, може точно така да си го върне от дъното на морето.
Hands Plus1

Момичета, Hug

Здрава и приятна събота.

# 230

Цитат
Интересно ми е, как ще ни покажат първата среща между двамата.
Ще каже ли, извика ли Наре името му?
Значи последното което Наре каза /сама на себе си/ беше, че той се е заклел да не я оставя, докато тя не наруши клетвата си да не го нарича по име.
То от толкова "клетви" вече се обърках, но при положение, че в момента Санджар е обявен от Акън за застрелян и съответно потънал на дъното на морето - и да му казва Наре името и да не му го каже - все едно. Нито ще я чуе, нито нищо. Така, че тя да мисли как ще преметне Акън и да се освободи - заради Мелек, не за другиго.
И дано втори сезон СЦ  да я направят по-малко импулсивна и повече вслушваща се в това което ѝ говорят.
Първи сезон Санджар беше този, който претърпя промяна.
Сега е нейн ред. Не може да се вярва сляпо на хората, нека да "застане" и тя в позицията на повярвалия в лъжата от близък човек.
Очаквам изненади и обрати. У всички герои.
Бях писала и преди.
Бих искала да видя у  лошите - добрите страни. Вярвам, че все пак имат някакви. Лошата Менекше може да претърпи "пълна промяна". току-виж, че накрая можем да изпитваме съчувствие към нея повече,  отколкото   към Наре.
Наре е образована млада жена, която стои гордо и независимо, така, че  може и сама да бъде глава на семейство. Самодостатъчна си е. 
Докато Менекше е обикновено селско момиче, борещо се със свои /макар и недобри/ методи за семейство и щастие. Лошото е, че за нея щастието е равнозначно на уреден, макар и без любов живот на хубаво място. Раждайки дете на фамилията Ефеоглу си осигурява стабилност /на семейството си също/. За нея това е най-важното в живота и тя на този етап го постига. Обаче за да го запази - ще се съюзи и с Дявола. И ми е много интересно - кой е в тази роля...
Обикновено това е някой, за когото и мисъл няма да ни дойде в ума, че може да направи нещо подобно.

А "добрият" -  ей-тук драсвам с пръст, че най-голямата изненада ще дойде от него.  Има наченки за предателство, завист и лицемерие, но засега са маскирани и голяма част от зрителите или не ги забелязват или така им е по-угодно.
Искам разтърсващ  промо трейлър.

Сега ви оставям и ще посвърша малко работа в къщи, че излизах насам-натам в жегите и съм назад в домашната работа...

# 231

От тази усмивка, радост, за мен.

# 232
[                           Нищо чудно да видим един краен и лош човек в лицето на Гедиз. Може би ще се обединят с Менекше, но сценария няма да излезе извън основната сюжетна линия.

# 233
  • Пловдив

Стара/нова - от 24.06.2020.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 16:34 от mariana51

# 234

Стара/нова - от юли месец.

От купона на екипа 👍

Нова на Неслито с мъжа си, в чинията пред нея сякаш има огризани кочани царевица 🤔
Едва ли, вероятно на мен ми се яде много и ми се привижда 😜

# 235
  • Пловдив

Все ми се струва, че този брак в определен момент, ще изиграе своята роля...

# 236

Маргаритки от Керим!

# 237
  • Пловдив

В Испания по канал  NovaTDT скоро "Дъщерята на посланика".
Това е трети сериал с Енгин по този испански канал.

# 238

Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart
Една приятна новина за "КРА" ; Енгин и Туба.

Победители на канал NovaTDT
Най-добър турски сериал  - "AmorDeContrabando" 57,8%
Най-добър турски актьор -   Engin Akyürek 69,0%
Най-добра турска актриса  - Tuba Büyüküstün 56,7%

Ами, какво да кажа - заслужено хората са гласували за тях! Най-добрите са!

Преди години в Испания изгледаха за първи път "КВФ"  - беше лидер във всичките им класации, сега щафетата е поета от "КРА".

Ще ли продължим с "ДП"?

В първите два имахме прекрасна химия между Енгин и партньорки.
Сега всички фенове на Акюрек поддържаме както Неслихан, така и сериала.
Е, ако можеше и нейните фенове да  правят същото,
а не да правят всичко възможно да разпиляват вота си
за несъществени неща...

Инфото ми е от руските групи - правя уточнение.

# 239

Момичета, HugFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт