Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 34 245
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Момичета Two Hearts
Добро утро и каква е тази красота сабах-сабах в темата?
Усмихнат, позитивен, хората му благодарят за топлото и искрено отношение...
Денят ни започна прекрасно!

Сега да пием по кафе и към задачите за понеделник.
И една вкусна добавка.

Скрит текст:

# 286
Добро утро,

Благодаря за новите снимки.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Ох, Енгин и той с маска на врата.Hug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 287
  • Пловдив

https://twitter.com/RoxaniAkyurek/status/1292551668362620931

Здравейте и добро утро с този прекрасен колаж от Роксани.
Тя е написала: Здравей Енгин... "Джими Хофа" тук...

Става въпрос за роля на Ал Пачино,  във филма "Ирландецът" на Мартин Скорсезе.
В този филм Ал Пачино си партнира с Робърт Де Ниро.

# 288
Араселиа-  Доста време мина, много неща се случиха, още доста има да видим и да чакаме..Ще бъде каквото сабия покаже. И аз не вярвам на гадателки, но нали това е сериал. Simple Smile
 Добре е да се надявам и предполагам, а сценаристите да разполагат. Laughing
Човек трябва да се развлича и мечтае в тези времена Mask

Момичета,

Добро утро!  Желая Ви един усмихнат и позитивен ден, като началото му и края на миналия. Дано Енгин отиде  на друго място, където да го нащракат феновете.

Успешна нова седмица, пълна с положителни емоции, късмет и да бъдем  здрави на първо място!

# 289
  • Варна
Добро утро и успешна седмица Smile
И една хубава закуска с хубав човек !

Супер! нови снимки от Истанбул, Енгин усмихнат и както винаги не е отказал снимки/ е, маската явно не му
е любим атрибут, то на кой ли е Smile /
Нина Yellow Heart не се впрягай Smile  то никой не знае какво ще стане накрая, но то и в живота е така, ние само предполагаме, някой друг разполага Smile 
Ама по принцип иде реч за това да зачеркнем Санджар, защото не ставал Smile  по критериите на фенките на Гедиз  Rage   То ще се разбере кой става и кой не, ама края е далеч Smile

# 290
  • Пловдив

Да имаме хубав понеделник, още повече, че днес е световния ден на мързела.
Лично аз за първи път чувам за такъв ден, но явно има всичко.
Девизът на празнуващите днес е „Нека се отдадем на безбрежна леност и нека умът и тялото ни бъдат мързеливи през целия ден. Нека този ден не правим нищо“.

За занимавка и информация: https://dcnews.bg/10-avgust-svetoven-den-na-marzela/

# 291
Аниста  Heart  Ако кажа, че не се дразня, ще излъжа. Но крайна сметка всеки тълкува историята през своята призма и спрямо своите предпочитания.  Искрено съчувствам на сценаристите, защото няма да могат да оправдаят надеждите и очакванията на всички. В същото време им се възхищавам за смелостта- да покажат тази  история и на Енгин, защото е лесно да играеш идеален образ. Той е бил наясно за вълната на превъзбуда и коментари, които ще доведе изгонването на Наре.
Като фен на двамата главни герой е нормално да симпатизирам на Наре и Санджар. Опитвам се да гледам на сериала, като на разказ за живота и любовта.  Във всеки ден от живота си хората правим грешки, нараняваме хората които обичаме. Наясно сме какво е да живеем в гняв, омраза и отчуждение. Знаем, колко трудно е да намериш смирение и да простиш, но точно обичта е силата,която те кара да простиш.  Когато хората съдят и изтъкват нечии недостатъци, защитават собственото си чувство за правота. Критичните ни оценки нагледно доказват колко сме изолирани и отчуждени за чуждата болка,за хората, света и от сърцето си. По лесно е да съдиш, вместо да разбереш.
 Героите имат нужда да се освободят от гнева,обидата и предразсъдъците на сърцата си. Това е моето очакване за сериала. Това е една драматична и красива история, очаквам разгръщането й от СЦ и се опитвам да я разбера.

Пламъкът на любовта жадно ни поглъща, защото тя е огън,вечен огън..додето гори.

Докато тази любов гори, любов между Наре и Гедиз няма да върви....Simple Smile Или с други думи засега има просто една несподелена любов. Времето ще развие нещата, но е малка възможността да видим на малкия екран влюбените Гедиз и Наре.

# 292
  • Пловдив

https://www.facebook.com/notes/engin-aky%C3%BCrek-the-actor/sanc … 1188679524817895/

Момичета, поредния 25-и анализ на „Дъщерята напосланика”

Санджар и Наре – децата
Навид Шахзад

Добре известен факт е, че нашите детски преживявания играят огромна роля в живота ни. От момента, в който успяваме да осмислим околната среда и хората около нас, ние се опитваме да създадем разбиране за това кои сме и какво представляват спомените ни, като същевременно се учим от нашия опит за това как другите хора се отнасят към нас и един към друг. Корените на нашата личност са засадени в ранните години и ние цъфтим или се съсухряме според качеството на семената, които се засяват. Някои от тях дават изобилие от реколта, докато други трябва да се задоволят с горчиво сладка реколта. Въз основа на това предположение можем да предположим, че безопасната, топла среда, в която детето се отглежда от любящи партньори, със сигурност ще бъде различна от дете, което няма нито едното, нито другото. От това следва, че за всяко реално разбиране на връзката Санджар/Наре, човек трябва да се вгледа в съответните детски години, ако искаме да ги разберем като възрастни. 

В среда, в която детето е практически невидимо или в най-добрия случай е пречка, тъй като попечителят/родителят не е в състояние да осигури някаква емоционална подкрепа, детето расте, като дава повече комфорт, отколкото получава, сякаш компенсира това, което е пропуснало. Виждаме го ясно в примера с Наре, където тя показва щедра като характер и неизменно поставя другите удобства над собствените си. Тази характеристика е ясно изразена в разказващата сцена след разкриването на тайния живот на Мюге, в който Гедиз моли Наре поне веднъж да помисли за себе си, а не за другите през цялото време. И все пак, въпреки това, което е преживяла и почти емоционално фалирала; Наре продължава да се простира в опит да помогне на разбитата Мюге и дълбоко ранения Гедиз. В отношенията си със собственото си дете, Наре гарантира, че Мелек не иска нищо, за което е мечтала тя като дете. Давайки на детето смелост, сила, чувствителност и ум, тя дава на Мелек стабилна, любяща среда, която самата тя никога не е имала, като в същото време е идеален модел за подражание на малкото момиченце. По ирония на съдбата, дори в отношенията си със Санджар, запазвайки Мелек като приоритет, тя успява да следи внимателно неговото благополучие, въпреки отчуждението им. В това отношение можем да видим, че Наре си поставя определени ясни цели; първата от тях е приемането на Санджар от Мелек. След като сигурността и бащинството на дъщеря й са установени, тя се опитва да възстанови попечителството, но среща яростна съпротива от Санджар. Това дърпане на въже бледнее в сравнение с яростните й усилия, да попречи на Санджар да научи грозната истина за миналото, докато тя се обръща за помощ от Гедиз, Мюге, Елван и Зехра. Животът на Наре е като сценарий, написан с дълбок емоционален вакуум, създаден от детство, лишено от бащина любов и защита. Иронично и повече от тъжно, тя използва тази история на детството, за да се върне към нея като изпитание за това как тя отглежда собственото си дете. Това че тя е успяла, е илюстрирано от това, че Санджар е приел превъзходството на Наре като майка, когато той й казва, че „въпреки че е направила много грешни неща“, тя се е „справила много добре“, що се отнася до възпитанието на Мелек.

Когато се обърнем към Санджар, със сигурност можем да го класираме сред едно от най-добрите изпълнения на Енгин Акюрек; докато го виждаме да расте от мрачно дете до властолюбив тийнейджър и най-накрая до мъжественост в седемнадесет епизода на една страстна драма, в която зрителите от време на време преминават от шок и неверие до състояние на съчувствие със сълзи в очите. Младият Санджар, изигран от красивия детски актьор Ерен Деврим, който се появява по-рано като Йомер до Енгин във филма на Чаан Ърмак, „Поверявам ти децата”(2018), има почти свръхестествена прилика с по-възрастния актьор с тъмната си коса и очи. Ерен играе избухлив, разпален, но очарователен Санджар в поредица от кратки сцени, които връщат вълшебното детско приятелство, прерастващо в чиста любов, докато двамата млади хора узреят. Като се приближаваме все по-близо през годините, можем тревожно да открием признаци на това, което в крайна сметка се проявява като демонстриране на необикновена ревност и притежание на Санджар.

Произходът на тези проблеми може да се проследи пряко в детството на Санджар, където семейство, борещо се за оцеляване, не успя да даде усещане за стабилност и защита на трите деца на Керим Ефе. Децата от домовете, където лишенията са постоянен, макар и нежелан посетител, се научават да се втвърдяват в ранна възраст, за да оцелеят. Постоянното присъствие на страх, безпомощност и унижение, независимо дали от приятели в училище или от други хора, допринася за развитието на този тип личност, която генерира гняв като оръжие срещу собствената си уязвимост. Докато по-малкият му брат Яхя за съжаление остава в сянката му, Санджар израства в мъж, който изважда контрола над живота си от несгоди, за да стане господар на съдбата си. Тази тенденция се проявява в искането му за спазване от всички - било то майка му, съпругата му, Наре или някой друг. Показвайки любопитна липса на съпричастност към другите, като неговото безцеремонно поведение с новата си годеница, Санджар, както го срещаме в началото, очаква всички да се подчиняват на заповедите му.

На чисто психологическо ниво тази форма на почти автократичност не е нищо повече от несъзнателен превод на желанието да остане в контрол, което го води до периодичен конфликт с майка, която го контролира толкова, колкото и самият той. Фактът, че той е наясно с тази тенденция, се доказва от признанието му към Наре, когато той я моли да остане в Мугла, заплашвайки я да се превърне в "ужасен човек", ако напусне.

И все пак, толкова решителен, щедър и привързан като Санджар, особено към сестра си и половинката си от детството Каврук; често го откриваме да се държи по потайни и неочаквани начини, сякаш да държи всички в равновесие, докато сам остава да контролира, напр. докато наеме къща за Мелек и Наре или подкупи домашната прислужница на Ъшъклъ, за да шпионира Мюге, много преди Гедиз да се сети за това, или дори изненадващото придобиване и назначаването на Наре за генерален директор на новия пристанищен офис.

Тези действия подчертават една от основните характеристики на хора като Санджар, която е да правят нещата самостоятелно. Въпреки че имат добри приятели като Гедиз, самотниците като Санджар развиват големи проблеми с доверието на другите и разчитат само на собствените си способности, които да ги ръководят през живота. Въпреки факта, че изглежда се доверява на Гедиз, Санджар остава мълчалив за своето трагично минало и остава внимателен към него, тъй като везните все пак трябва да бъдат наклонени малко. Въпреки че изглежда, че се доверява на Гедиз, Санджар мълчи за трагичното си минало и остава внимателен към него, тъй като и в двата случая не може да се преодолее балансът. Докато Санджар е чудесно грижовен син и брат; можем да видим, че личният му живот е в пълен безпорядък, тъй като се е обучил да погребва истинските си чувства под пластове гняв, разочарование и това, което възприема като смазващо предателство. С течение на годините той се отдалечава от живота във всичко, с изключение на онова, което е необходимо, за да се превърне във виртуална сянка на човека, за когото някога е мечтал да стане с Наре до него. Въпреки че понякога той може да бъде видян усмихнат, както на собствената си сватба, сърцето на Санджар остава като тлеещ въглен,  точно както светлината никога изглежда няма да разсее тъмнината на очите му или дълбоката скръб, която го изяжда. Докато намръщеният поглед и ръмженето към хората служи за заглушаване на демоните, които го измъчват през безсънни нощи и механични дни, Санджар става вещ изпълнител с ролята на Ефе до завръщането на Наре. Преоткривайки се взаимно, Санджар открива, че копнежът му за Наре не е изгубил резкия си ръб и всъщност е по-остър от всякога. Уплашен, че присъствието й заплашва да отвлече неговия „уреден“ живот, той се бори с нея на всяка крачка, за да държи вратата към сърцето си здраво затворена; докато Наре открива, че времето е превърнало мъжа, когото все още обича (но отрича!) в хаотичен, твърд, хипнотизиращ непознат, който заплашва да завладее всеки сантиметър земя в собственото си болно сърце. Биейки се между тях за независимост, попечителство над детето, уважение и овластяване, те пренебрегват мъдростта на св. Павел, който казва: „Не обичайте много, но обичайте добре.“

# 293

Ама по принцип иде реч за това да зачеркнем Санджар, защото не ставал Smile  по критериите на фенките на Гедиз  Rage
   Аниста, чудя се защо го низвергнаха като човек  Санджар Rolling Eyes - да, не е израснал в богатство като Гедиз, не е учил в чужбина и има пропуски по общообразователните предмети(това явно е голям дефект Nerd) Аз може и да съм пропуснала нещо или съм гледала друг филм  - безделник ли е,некадърник,пройдоха,убил ли е , откраднал ли е , изнасилил и пребил някоя жена ли , та го обявиха за насилника на годината без право на реабилитация Thinking. Значи за Менекше става , обаче явно не е на нивото на Наре Stuck Out Tongue Winking Eye. Малко ми удря на снобизъм. Оставете Нарето да реши кой обича, ще прощава ли, няма ли , ще се влюбва в приятеля си, всичко е възможно. Сега, че Ураз им е по-симпатичен и не харесват Енгин ,мога да го разбера ,обаче хич да не ми се пишат безпристрастно гледащи. Значи понеже Гедиз е нещастно влюбен , трябва да го обявим за мъченик .Брей , защо бе хора, вие знаете ли колко мъка има на този свят, не сте ли чели най-малкото "По жицата".

Дръпнах му една пледоария на моя човек и спокойно си продължавам работата Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 15:27 от araselia

# 294

Ама по принцип иде реч за това да зачеркнем Санджар, защото не ставал Smile  по критериите на фенките на Гедиз  Rage
   Аниста, чудя се защо го низвергнаха като човек  Санджар Rolling Eyes - да, не е израснал в богатство като Гедиз, не е учил в чужбина и има пропуски по общообразователните предмети(това явно е голям дефект Nerd) Аз може и да съм пропуснала нещо или съм гледала друг филм  - безделник ли е,некадърник,пройдоха,убил ли е , откраднал ли е , изнасилил и пребил някоя жена ли , та го обявиха за насилника на годината без право на реабилитация Thinking. Значи за Менекше става , обаче явно не е на нивото на Наре Stuck Out Tongue Winking Eye. Малко ми удря на снобизъм. Оставете Нарето да реши кой обича, ще прощава ли, няма ли , ще се влюбва в приятеля си, всичко е възможно. Сега, че Ураз им е по-симпатичен и не харесват Енгин ,мога да го разбера ,обаче хич да не ми се пишат безпристрастно гледащи. Значи понеже Гедиз е нещастно влюбен , трябва да го обявим за мъченик .Брей , защо бе хора, вие знаете ли колко мъка има на този свят, не сте ли чели най-малкото "По жицата".

Дръпнах му една пледоария на моя човек и спокойно си продължавам работата Stuck Out Tongue Winking Eye
 Всеки има право да симпатизира на които иска, но не бих обявила Гедиз за перфектен и Ангел. Както каза на Елван тепърва ще видим кой е Гедиз...
Освен това Санджар има много качества и е доста Интелигентен. Енгин е в главната роля, доказан актьор и талант.

# 295
  • Пловдив

И аз обичам тати...

Момичета, продуцентите, както писахме, знаят кого да продуцират за да се гледа и продаде "Дъщерята на посланика". А той вече е продаден в доста страни. Всичко е бизнес. Няма чувства при тях. Толкова статии преведохме за търсене на проекти с известни актьори по най-престижните кинофоруми в света. Винаги името на Енгин се споменава първо. Затова съм спокойна, че Санджар ще го видим и в последния епизод.
Та, фенските мераци и желания си остават фенски. В т.ч. и аз съм фенка с моите си желания.

И все си мисля, не знам дали ще позная, че 18 епизод ще го пуснат на 31 август...

# 296
Привет в понеделник/денят на нашият сериал/.
Много хубави снимки от реала с Енгин Акюрек-феновете сме щастливи седмично да напомня за себе си. Да помоля за разяснение. Любим ми е 3 епизод, но нещо ме терзае. Защо посланикът става настойник на внучката си/ясно е, че,майката е в лабилно състояние, но  Защо в този момент не са потърсили/службите/ бащата.Този 6 годишен период на отчуждение дали е само сценаристка хрумка-за да бъде Мелек по зряла оценявайки ситуациите в отношението си към родителите. И трето последно не мисля, че Кахраман Боз ще е спасител-прекалено много ни го „навряха” в очите за да предполагаме, че ще е той. Мисля, че тук може да се очаква изненада.

# 297
Zagj, не ми е ясно за попечителството, предполагам, че Наре не е казала кой е бащата и дядото като роднина е взел попечителството. А пък толкова години
какво е правила Наре, защо е продължила да живее с насилника си, пак ми е странно. Не е била лабилна през цялото време, предполагам, можела е да предприеме нещо и да се махне.

А Санджар освен някоя русалка да го спаси, друго не ми идва на акъла 🙄🙂

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 17:55 от araselia

# 298
  • Пловдив

Стара/Нова снимка с Неслихан от сета.

За да не вземат социалните Мелек, посланика става попечител.

# 299

Здравейте момичета Two Hearts
Как сте? Добре ли я карате във вече почти в отиващия си "Ден на мързела".
Аз се докарах като в онзи виц: "Здрасти! Какво правиш? - А, нищо. На работа съм."
Сега вече спокойно и без да бързам, ще седна с чаша бира за да ви прочета.

Нашите хора да продължават да си почиват активно, че да съберат сили и нерви за втори сезон...
Видяхме и отпочиналите СЦ - въобще сериалът ни е подреден.
Остава ние да сме на линия за да го гледаме.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт