Момичета

Добро утро и каква е тази красота сабах-сабах в темата?
Усмихнат, позитивен, хората му благодарят за топлото и искрено отношение...
Денят ни започна прекрасно!
Сега да пием по кафе и към задачите за понеделник.
И една вкусна добавка.

/
не се впрягай
то никой не знае какво ще стане накрая, но то и в живота е така, ние само предполагаме, някой друг разполага
по критериите на фенките на Гедиз
То ще се разбере кой става и кой не, ама края е далеч

Ако кажа, че не се дразня, ще излъжа. Но крайна сметка всеки тълкува историята през своята призма и спрямо своите предпочитания. Искрено съчувствам на сценаристите, защото няма да могат да оправдаят надеждите и очакванията на всички. В същото време им се възхищавам за смелостта- да покажат тази история и на Енгин, защото е лесно да играеш идеален образ. Той е бил наясно за вълната на превъзбуда и коментари, които ще доведе изгонването на Наре.
Или с други думи засега има просто една несподелена любов. Времето ще развие нещата, но е малка възможността да видим на малкия екран влюбените Гедиз и Наре. 
- да, не е израснал в богатство като Гедиз, не е учил в чужбина и има пропуски по общообразователните предмети(това явно е голям дефект
) Аз може и да съм пропуснала нещо или съм гледала друг филм - безделник ли е,некадърник,пройдоха,убил ли е , откраднал ли е , изнасилил и пребил някоя жена ли , та го обявиха за насилника на годината без право на реабилитация
. Значи за Менекше става , обаче явно не е на нивото на Наре
. Малко ми удря на снобизъм. Оставете Нарето да реши кой обича, ще прощава ли, няма ли , ще се влюбва в приятеля си, всичко е възможно. Сега, че Ураз им е по-симпатичен и не харесват Енгин ,мога да го разбера ,обаче хич да не ми се пишат безпристрастно гледащи. Значи понеже Гедиз е нещастно влюбен , трябва да го обявим за мъченик .Брей , защо бе хора, вие знаете ли колко мъка има на този свят, не сте ли чели най-малкото "По жицата".
- да, не е израснал в богатство като Гедиз, не е учил в чужбина и има пропуски по общообразователните предмети(това явно е голям дефект
) Аз може и да съм пропуснала нещо или съм гледала друг филм - безделник ли е,некадърник,пройдоха,убил ли е , откраднал ли е , изнасилил и пребил някоя жена ли , та го обявиха за насилника на годината без право на реабилитация
. Значи за Менекше става , обаче явно не е на нивото на Наре
. Малко ми удря на снобизъм. Оставете Нарето да реши кой обича, ще прощава ли, няма ли , ще се влюбва в приятеля си, всичко е възможно. Сега, че Ураз им е по-симпатичен и не харесват Енгин ,мога да го разбера ,обаче хич да не ми се пишат безпристрастно гледащи. Значи понеже Гедиз е нещастно влюбен , трябва да го обявим за мъченик .Брей , защо бе хора, вие знаете ли колко мъка има на този свят, не сте ли чели най-малкото "По жицата".