А от мен, орел.
Ако кажа, че не се дразня, ще излъжа ........ Искрено съчувствам на сценаристите, защото няма да могат да оправдаят надеждите и очакванията на всички. В същото време им се възхищавам за смелостта- да покажат тази история и на Енгин, защото е лесно да играеш идеален образ. Той е бил наясно за вълната на превъзбуда и коментари, които ще доведе изгонването на Наре.
много добре си го казала - всеки греши, всеки има нужда от втори шанс, няма безгрешни в тоз живот, както няма и идеални... като са се хванали сега за тоя Свети Гедиз, идеалния мъж, ха дано ........
по добре на Санджар трябва да съчувстваме, щото тая помия на него я изляха и го изкараха по черен и от престъпник, по черен и от Акън, въобще за всичко е виновен само той 

по критериите на фенките на Гедиз
. Малко ми удря на снобизъм. Оставете Нарето да реши кой обича, ще прощава ли, няма ли , ще се влюбва в приятеля си, всичко е възможно. Сега, че Ураз им е по-симпатичен и не харесват Енгин ,мога да го разбера ,обаче хич да не ми се пишат безпристрастно гледащи. Значи понеже Гедиз е нещастно влюбен , трябва да го обявим за мъченик .Брей , защо бе хора, вие знаете ли колко мъка има на този свят, не сте ли чели най-малкото "По жицата".
чудесно си го написала 
най-доброто от най- добрите 

благодаря ви за интересните постове!
за превода на анализите на Навид Шахзад. И поредният прочетох с интерес. Безпристрастно и точно написан! Затова я превеждат на толкова езици и има адмирациите на хората по целия свят които гледат сериала. 
за минутка не ги оставиха без да им се случват гадости 

Има доста въпроси без отговор. Леко загатване и открехване на завесата по различни теми... Кахраман, Локи, Менекше, Посланика, Акън, Изабел..Още доста има да се разкрива за тях,цялата им история.. За да може да видим миналото и цялата картина.. Всичко се върти около Санджар и Наре, впрегнатите усилия да ги отдалечат един от друг. Затова не ми става ясно, защо всеки се е размечтал Наре и Санджар да се забравят . Явно е, че се обичат, затова любовта им ще преодолее всички перипетии или няма да бъдат щастливи с други ..Това са посланията достигащи до мен.