Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 34 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив

Малеееее, голям релакс днес.
Йомер за разкош.

# 316

Ами то като ще релаксираме...
Всеки да си намери точното място, време и начин...

Скрит текст:

# 317
  • Пловдив

Отивам да се скрия при Санджар - от слънцето...

# 318

"Миналото не се връща, само се преглъща!"
Радой Ралин, български писател, поет и сатирик

Още го преглъщам.Sad

# 319
Всички се вълнуват вече за новия постер на "ДП", за тийзър и някакво промо.
Днес сме вторник - щом се промъкна думата "Якънда"/скоро - според комшийското измерване на времето - значи към неделя...
А към 20 вече ги очаквам с фотките, че са почнали снимки. В една руска група видях снимка определено на Кахраман /според мен под маслиново дърво/. Освен чрез снимката да се опитват  да метнат нас зрителите нА маслината.

Аз бих се радвала на  някакво интервю все пак. Дадоха думата на кого ли не, за  да каже по 5 приказки - от  Енгин нищо.

Я, да си пуснем това видео. Тъй-тъй нищо не правим - поне да се доближим малко до подводния свят в който релаксира Енгин. 

Скрит текст:

https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_122639

# 320

HeartHeart

Да им имам усмивките и настроението.

# 321
  • Варна

Привет Smile
Виждам релаксирали сте целия ден , кой както намери  Smile

Марта , голяма красота е сигурно под вода, коъто може да го прави,завиждам  направо Rage

# 322
Четем си книжка в Истанбул, социално дистанцирани 👌🙂

# 323

Загледах се в 16 серия и пак ме обземат песимистичните мисли.
Наре непреклонна. Санджар разбит.

И  пак си зададох въпроса - защо беше необходимо Наре да му попречи да отмъсти на Акън?
Да не станел убиец и да бъде срамно петно за Мелек.
Разбра се, че Менекше е бременна и тя реши отново да избяга с Мелек далече от уж необходимия ѝ баща.
Но при положение, че Мелек няма да вижда повече баща си, какво значение има дали ще е в затвора - но жив или както сега се предполага - мъртъв.
Явно мъртъв Санджар е много по-изгодно за Наре.
Ще си подреди перфектно живота - кеф ѝ чужбина, кеф ѝ Турция. Обаче  все пак има един проблем - сега Гедиз може да започне да преследва Акън, щото Акън няма да даде Наре на никого.
И какво - пак същата песен, но с нов текст  "Гедиз не ставай убиец".
Офф, да дават вече някоя лекинка подсказка или трейлърче, или нещо друго... че съвсем започнах да пиша глупости...
Ама , я си представете, че от всичките ми falan - filan приказки - уцеля нещичко?

Четем си книжка в Истанбул, социално дистанцирани 👌🙂

Радост за душата ми!
Обаче си носи маската баш като мен. И аз така я  слагам на ръката си...

И с бели маратонки...

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 22:02 от Марта_49

# 324
  • Пловдив

https://twitter.com/hnoOo2012/status/1293257554613751814

Момичета, то е кратко видео - благодаря на всеотдайните му фенове.
Маската на ръката - високо...
Гледа напред, а е сниман странично...

# 325
Усеща, че го снимат, ама не уцелва посоката 😂 как гледа над очилата 😀 и това на китката му пак е маска изглежда, или кърпа някаква, спазва мерките човека 👍

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 23:08 от araselia

# 326
Информация от блогъри: Скоро ще видим трейлъра за новия сезон "Дъщерята на посланика".
 Не знам дали е достоверна информацията, но снимката е от фотосесия към 2 сезон.

# 327
Информация от блогъри: Скоро ще видим трейлъра за новия сезон "Дъщерята на посланика".
 Не знам дали е достоверна информацията, но снимката е от фотосесия към 2 сезон.

И аз го видях, ама си мисля, че е колаж 🙄

# 328

Усеща, че го снимат, ама не уцелва посоката 😂 как гледа над очилата 😀 и това на китката у пак е маска изгле да, или кърпа някаква

Това е нещо ново на китката. Има го и на предишните снимки. Може да е някаква превръзка, ако е наранил ръката си или кой знае какъв аксесоар да е ?

Nina_richi Two Hearts  това е фенски колаж. Нищо, че са  сложили  лого.

# 329

Усеща, че го снимат, ама не уцелва посоката 😂 как гледа над очилата 😀 и това на китката у пак е маска изгле да, или кърпа някаква

Това е нещо ново на китката. Има го и на предишните снимки. Може да е някаква превръзка, ако е наранил ръката си или кой знае какъв аксесоар да е ?

Nina_richi Two Hearts  това е фенски колаж. Нищо, че са  сложили  лого.

И на мен ми се видя обработена на фотошоп, не е публикувана в официалния профил на ДП, но пък е хубава...Явно всички нямат търпение, като мен... Лека нощ...

Общи условия

Активация на акаунт