ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Hug

Остава 1 ден! Дочакахме Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 07:28 от Lilims

# 166
лили мерси ,за утринната красота
дано бенал ,най после да разбере силата на тяхната целувка / не както с нея една -  прекарана само  интимна вечер/ и да престане да се надява  и залъгва на такава  любов  ,да се отдръпне , малко самоуважение да прояви

# 167

💥Хештег #DEKYeniSezonBaşlıyor в тренде Турции и Испании

# 168
Новият афиш за втори сезон!
Зейнеп и Мехди разделени.
Интересното е , че Кибрит е при Зейнеп?И колегата е там Wink
Мехди е с гръб към Бенал, но пред нея има мъж - това не прилича на съпругът ѝ, да не би нов играч?

# 169
привет
пише нов постер - отдалечаването  им  продължава , като че ли  зиза заминава в друга къща

лили Flowers Four Leaf Clover май ще  помрачат настроението веднага
а за кибрит  нали писаха ,че има тайна .

# 170
Благодаря за споделеното!! Hug
Не ми се гледа разделени Зейнеп и Мехди...надявам се да е за кратко и да са го измислили добре и после вълнуващо сдобряване! Heart Eyes

От Ибрахим/ИГ/
Canım Demet’im 🙏🏽 Bu akşam sizlerleyiz @tv8 de ✋🏻 @cagribayrak @dogdugunevkaderindir
Скъпа Демет 🙏🏽 Тази вечер сме с теб

Успех на новия сезон! Flowers Four Leaf Clover

# 171
колко хубаво да се  е приютила  зиза на силното  подкрепящо рамо на мехди
 аире ,:bouquetf: много мило  обръщение на  ибича към демет

# 172
Съмнявам се , че раздялата ще е кратка.
На постерите щом са разделени, такъв ще е сезона.
Те затова ли пускат в последния момент постерите Simple Smile
Нищо няма да ме откаже от Зейнеп и Мехди Cupid

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:13 от Lilims

# 173
лили , моля прощавай ,но дано не познаеш за ""разлъчения  "'сезон
 не искам / пък кой ме пита / такова  страдание ,болка по лицата на м.з , ще ми се да ги гледам в "'розов цвят "' / за това  сложих  предишния колаж/ , но за жалост живота не е такъв

# 174
Едва ли ще ги държат разделени цял сезон, така рискуват да си загубят аудиторията Blush А и в сряда.....
Скрит текст:
конкуренти са им  Вратата- с Керем и Ханде-там пък се радват на романтична любовна история.
по скоро да има събирания и раздели, както става обикновено в турските любовни драми. Но и аз не се отказвам от Зейнеп и Мехди-прекрасни актьори/Д и И/ и  задълбочено- психологически сценарий.

......................

.......................

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 16:05 от Airra

# 175

Оф, бе... Тоз Мехди като затворник са го изтипосали... Много мафиотска визия...

# 176
Здравейте на всички в темата-тези, които пишат, и тези, които четат! Flowers Hibiscus
Щом сме тук, значи си обичаме и филма, и Демет, и Ибо!
Лили, никакво отказване, трябва да изгоним Бенал и да се наслаждаваме на една прекрасна любов!
Обаче си мисля, че наистина ще ни скъсат нервите Беналчето, Мюжгянчето и сие. Но каквото-такова, заради Зейнеб и Мехди и ние ще търпим. Много ми е интересно какъв ще го играе Енгин Йозтюрк, може пък да се случи нещо между него и Зейнеп за кратко, някакво привличане или той да и бъде добър колега и приятел, който ще я подкрепя и помага, ще видим. Нямам търпение, очаквам с голям интерес новия сезон, да не кажа, че съм маниакално зарибена, превъртах сериите по сто пъти, но само моментите със Зейнеп и Мехди де, щото Беналчето ми образува такива нерви, пък и самата актриса не ми е лицеприятна, ей че навлек бе, това е такова перде, че второ такова няма, нагло, нагло до безобразие!!!!
Да, Вратата е сериозен конкурент на Дома, но аз разчитам на това, че са много различни филми като жанр и всеки от тях ще си има своята публика, а такива като мен ще си следят и двата филма. Та, така или иначе ще чакам превода и на единия, и на другия, довечера ще прескачам от TV8 на FOX, няма да мога да гледам спокойно единия, без да зная какво се случва в другия филм, то ще е едно гледане, ама нейсе...Stuck Out Tongue Winking Eye накрая нито от този, нито от онзи ще съм разбрала нещо...
Пишете, ако ще има руска озвучка довечера, моля!

# 177
Колкото и да не ни се иска, мисля, че Зейнеп ще напусне домът на Мехди.
Дано да е за по- малък период...
Мехди да се вземе в ръце и да сложи в ред жените около себе си.
Всяка от тях го върти на пръст и си правят каквото поискат зад гърба му, такъв мъжага, а се месят в живота му.
А на Бенал да покаже червен картон!
Достатъчно ясно ѝ каза, че ще се грижи за детето, но нея не иска...
Роди ли се детето, излизането на Бенал от къщата ще е още по- трудно.
Надявам се раздялата със  Зейнеп да го накара да се развихри и покаже кой е Мехди  ... Simple Smile
И неговата не е лесна, много му се струпа, но трябва да сложи малко ред в живота си.

Ако Енгин играе ролята на колега на Зейнеп, несъмнено ще го "влюбят" за да има интрига, но на мен ми се иска да имат по- скоро приятелски отношения и той да помогне в делото на Нермин и тя да си върне богатството.

И аз гледам " Почукай на вратата ми" и много ми харесва, нека да има хубави сериали, на които да се радваме, много са различни, и двата си имат своята публика.

# 178
Ще ги разделят поне за 3 серии (плюнча пръста и драсвам чертичката Simple Smile).
Долу- горе такъв е средният срок на разлъките и мъките в турските сериали. Simple Smile
Аз , обаче, тогава най обичам да гледам. Simple Smile

Довечера ще ви чета, да пишете много!

# 179
""мафиот"" - ама е готин , довечера ще чакам да наелектризира екрана .
/
Скрит текст:
всъщност не знам дали ще мога да гледам директно , защото ми блокира каналите /

мерси за новите фотки -зиза в работна обстановка - ще има някой сюрприз и в офиса  , я с новите  персонажи , или с тате 2 и секретарката му .

Общи условия

Активация на акаунт