ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Айра, много си права, пострада и още как. Хубаво е, че снощи вмъкнаха разговор между Зейнеп и Нермин чрез есемеси, но все пак. Майката на Мехди липсва изключително много, дори бащата на Зейнеп, въпреки че Сакине каза, че на стари години я е оставил и го отписаха с лека ръка. Само Фарук не ми липсва, там сюжетната линия може спокойно да приключи така, въпреки че малко драми и в тази връзка щяха да бъдат интересни. Нермин много липсва в този момент, в такъв момент нейното присъствие беше ключово за Зейнеп. Не разбирам защо ги няма тези герои, едва ли е сценаристко решение, сигурно има външни обстоятелства, но е много зле за  историята. Но се примирявам, защото все още сюжетът върви прилично гладко. И може би защото ми хареса появата на г-н Баръш и чакам някакво развитие в сюжета по тази линия. Засега е много фино присъствието му, но е много значимо.

# 466
Дани Hands Plus1
на мен Емине и Фарук ми бяха интересни, но да речем, че там историята се изчерпа.
майката на Мехди, много добра актриса..и на мен ми липсва- но нали я пазят заради Ковид.
дано и причината за липсата на Нермин не е тази!
Бащата на Зейнеп не ми трябва особено, че да създава още проблеми.... а Сакинето ми идва в повече Grin

нова

# 467
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Изгледах отново серията на руски....Е не ме докосна Мехди с това падане на колене....Пак ще кажа....щом допусна отново Бенал в дома си...да си стои с нея...За всичко намери време...да се бие...да затваря Зейнеп в къщи, защото той не знаел нищо за работата и....но не намери време да създаде истински дом с нея...Бенал превзе не само стаята им, но и целият им живот....
Мехди видя къде работи Зейнеп...запозна се с шефа...колеги...видя с очите си, че работят много, а не въртят броеницата по цял ден....Повярва ли....не знам.....Но аз бих искала да не съм в постоянен обяснителен режим за всичко случващо се само защото съм жена....Видя се, че Зейнеп може и квартира да си наеме и да подреди живота си без Мехди да  и стои, като "корона" на главата....
Мюжгян не ми се коментира...тя наистина е обидена на живота, но Зейнеп няма вина за това...тя сама си го е подредила така...а сега подрежда този на Мехди....
Бенал не заслужава и ред от мен....тя е просто празно пространство за мен....
Относно героите в сериала...Нермин ми липсва, а се говореше и за голямата сестра на Зейнеп...но май се отказаха заради пандемията...Моно спектакъл ли ще гледаме или сериал....да видим...

# 468
лили ,аире ,дани мерси
ибича идеално костюмиран ,ама ако е от сет  фотоса -за къде ли ще е нагласил така мехди .....
и на мен майката на мехди ми е интересен образ  , фарук искам  да го видя   -поне за малко - как се гърчи в уредения си по татова сметка брак , щото връщане назад с емине едва ли .
 от преведените  на руски откъси - браво на зеинеп Hands Clap и кобрата мюжгян сложи на място

Энгин Хепилери, актер сериала "Судьбоносный дом".
а появил се е  "изменника"' , ---  не пише от  къде е фотоса

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 15:55 от kmaroo

# 469
ибича идеално костюмиран ,ама ако е от сет  фотоса -за къде ли ще е нагласил така мехди .....
За развода бих казала аз, ама кой знае какво са ни измислили сценаристите Kissing Smiling Eyes

# 470
катя ,  мерси , жалко . но  той сам си го  постигна , сега ще си бере горчивия  плод на нрава   и постъпките си  .

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:10 от kmaroo

# 471
Хубаво де, ами като се разведат какво ще гледаме после - историята на кариерното развитие на Зейнеп или семейния живот на Мехди с онази от махалата?

# 472
  • Плевен / София
Хубаво де, ами като се разведат какво ще гледаме после - историята на кариерното развитие на Зейнеп или семейния живот на Мехди с онази от махалата?
Борбата на Мехди да си върне Зейнеп...а и тя нали каза, че това е дълъг процес Току виж Бенал роди, а те още да се развеждат...

# 473
Аз се питам, ако З. прости на Мехди, значи ли това, че ще се върне в онази къща?
Ако това се случи, З. ще изневери на себе си и много ще ме разочарова.
Искам да гледам новата Зейнеп.
То ясно, че без Мехди не може, ама така ми се иска да го отсвири завинаги. 😀

На мене Фарук ми липсва, искаше ми се там да се развие историята.
Интересно ми беше.
И Нермин ми липсва, още повече, че тя е важна фигура в живота на Зейнеп и от отсъствието  ѝ точно в този момент историята само губи.
От бащата на З. беше достатъчно това, което показаха.
Сакинето е предостатъчна. 😀
С Мюжгян ме докарват до ярост.
Да не забравя Бурак бей - чудесно включване в сериала, както и на Енгин Йозтюрк.

# 474
Гледах серията и с руски превод.
Още повече се ядосвам на Мехди!
Каза на Зейнеп- ти си несправедлива към мен!?!  Той дори не иска да осъзнае грешката си.
Не стига, че насила под огромен натиск се извини на Зейнеп, но я моли да не бърза с развода, да им даде време да бъдат приятели... приятели! И през това време той ще си живурка под един покрив с Бенал!

Искам развод!!!
Зейнеп не иска да се връща назад, дори и мебелите не иска да вижда, те ще ѝ навяват лоши спомени...
Браво!
Цял живот други определят съдбата ѝ.
Сега е решила  САМА да си построи нов живот. Борбена и целеустремена! Възхищавам ѝ се!

Ако Мехди е нейната съдба според историята , която ни разказват сценаристите, искам всичко да си мине по реда.
Мехди да се промени, да осъзнае, че тя е жената на неговият живот, да я извоюва и ако се оженят, да бъде защото те го искат, защото се обичат...
Мехди може и да не се променя, разбира се, да го раздава мъжкарски и да си върти броеницата.
Зейнеп е умна, работоспособна, ще направи кариера, а колкото до любовта- господин Баръш е там, до нея Blush

8. TOTAL - 4,55%(+0.20)⬆
5. AB - 4,34%(+0.52)⬆
5. ABC -5,52%(+1,01)⬆

# 475
Вчера ни показаха още един прекрасен епизод на ДЕК. Този път и Демет, и Ибо бяха фантастични Heart Правят много равностойно партньорство, без грам лично его! Просто оживяват образите си по такъв начин, че да им повярваш, че сега да отидеш в Балат, ще намериш Мехди да броди из някоя от улиците и да гледа лошо, а Зейнеп да не знае къде се намира от бурята, която я застигна.

Радвам се, че рейтингът им се е вдигнал, защото определено целият екип си е свършил работата много добре. Не ми хареса обаче, че във фрага ни бяха дали края на епизода и сега цели 2 седмици ще се чудим какво решение ще вземе Зейнеп, но такива са дизи правилата... ще чакаме.

Историята има на къде да се развива. Бурхан и Бъръш тотално обърнаха нещата. Очаквам появата и на сестрата на Зейнеп. Някъде в инстаграм мернах снимка, че Сенан е на сета, т.е. Нермин продължава да си е част от сериала, слава Богу!

И за финал - личи си колко много Демет харесва ролята си на Зейнеп и се потвърждават думите на д-р Гюлсерен, че  двете са работили много над образа ѝ. Създали са страхотен женски персонаж Heart

# 476
Тук там  се промъква ха клюки, че майката на Демет е избягала от мъж насилник и с трите си деца е започнала от нулата в Истанбул.
Така, че освен огромното желание за израстване в професията може би има и малко личен елемент.
Но Демет наистина играе като за Оскар. Ибрахим също, но от него е очаквано.

# 477
  • Плевен / София
Гледах серията и с руски превод.
Още повече се ядосвам на Мехди!
Скрит текст:
Каза на Зейнеп- ти си несправедлива към мен!?!  Той дори не иска да осъзнае грешката си.
Не стига, че насила под огромен натиск се извини на Зейнеп, но я моли да не бърза с развода, да им даде време да бъдат приятели... приятели! И през това време той ще си живурка под един покрив с Бенал!

Искам развод!!!
Зейнеп не иска да се връща назад, дори и мебелите не иска да вижда, те ще ѝ навяват лоши спомени...
Браво!
Цял живот други определят съдбата ѝ.
Сега е решила  САМА да си построи нов живот. Борбена и целеустремена! Възхищавам ѝ се!

Ако Мехди е нейната съдба според историята , която ни разказват сценаристите, искам всичко да си мине по реда.
Мехди да се промени, да осъзнае, че тя е жената на неговият живот, да я извоюва и ако се оженят, да бъде защото те го искат, защото се обичат...
Мехди може и да не се променя, разбира се, да го раздава мъжкарски и да си върти броеницата.
Зейнеп е умна, работоспособна, ще направи кариера, а колкото до любовта- господин Баръш е там, до нея Blush

8. TOTAL - 4,55%(+0.20)⬆
5. AB - 4,34%(+0.52)⬆
5. ABC -5,52%(+1,01)⬆

А мен най ме ядосаха думите му към Зейнеп, че заради нея е отпратил майката на детето си.....Аферим...Сега Мюжгян я прибра и ще си живеят щастливо....

# 478
Много глупости наговори Мехди. В кафенето каза пък, че се е поддал на гнева си, но и Зейнеп имала вина за това. Вместо да се засрами, че преби Бурхан и накара Зейнеп да се срамува от това, той я обвинява, че не му влиза в положението, ами му търси сметка и ходи на свиждане. Изобщо е много егоцентричен в преценката на всичко. И още каза, че Зейнеп нареждала, а те трябвало да се подчиняват и изпълняват. Абе истинска гадина!

# 479
https://turkru.tv/moy-dom-17-seriya.html?utm_source=turksinema&a … btitry_turksinema
мерси на руската група за превода

добро утро с  ибича

че с  мехди ,е толкова зловещо черно , не знам какви хватки ще предприемат с.ц.  за да му предадат малко украса
той има невероятния шанс , че зейнеп е прекалено добра -/като   птица освободила   от клетката си беше тя /-
 да е някоя друга жив щеше да го подпали там в сервиза му  . а той даже не я и бил заключил , ще отидел на лекар
ако е нужно , да се разделили ,но не развели  само караджа бей  да не  е виновен .  той безделника и пияница баран осъзна вината си за погубеното детство на децата си ,разбра ,че е недостоен за порасналата си дъщеря- въпреки това тя и него спасяваше , а сега и сакинето ще поведе в новия си дом .

Общи условия

Активация на акаунт