ДНЕВНИКЪТ Тема 104 Да отслабнем всички заедно!

• 52 281
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
violetgal, някъде четох, че няма лоши храни, има лоши количества.
На мен от там ми идва проблема, не мога да се спра от лакомия.
Това, което на мен ми помага последните месеци, е че си посвих стомаха и няма как да погълна тоа, което бих преди 3-4 месеца. Надявам се и другите момичета да се включат с идеи.

Мен днес ме изненада кантара с -800 грама след втори ден на кленов сироп.
Но си ми беше гладно вчера, няма какво да ви лъжа. Не непоносимо, но гладно.
Важното е, че кантара тръгна надолу след месец застой.
И да, ще се захраня като хората след това Grinning Знам, че повечето там се провалят, но предния(първи за мен) пет нямах проблем, имах воля и дисциплина.

# 91
Mоят +2кг се изясни- необяснимо подранил цикъл. Хелоу, перименопауза май.....

Храня се добре, тренирам здраво.
Вчера любимото- пилешки гърди задушени с червени чушки, батат, тиквички за обяд и вечеря.
Ако не бях омела 50гр черен шоколад цена нямаше да имам. Не приемам сериозно собственото си предизвикателство май....Срамота. Laughing

# 92
Малко хляб с голяма "гарнитура " не е страшно за здрав човек.
Сладкото е най-първия наркотик, познат на човека. За повечето хора ,влечението към сладости минава за 10-14 дни без никакво сладко (прилича на лечение и от други зависимости). След това и от време на време , в малко количество също не е проблем.
Изкуствените подсладители поддържат желанието за сладко и още няма информация как се отрязяват на човешкото здраве за дълъг период от време. Миналият век лекарите предупреждаваха, че подсладителите са за диабетици, а не за отслабване,  но сега времената са други и лекарите клонят към....търговци.

# 93
Аз прекалявам с режимни храни, и от там нямам минуси. Сладко не съм яла повече от година, не ми липсва, не ми се яде изобщо джънк със захар.

# 94
  • София
Аз в последните три дни свалих над килограм и половина, но го отдавам на началото на цикъла и изместването на вечерята в по-ранен час. Отделно и при фитнеса се понапрягам. Имах 2-3 седмици плато миналия месец , но нещата пак започнаха да си идват на място.

Дебна с нетърпение момента, когато ще падна под 60 кг Laughing Живот и здраве, до края на месеца може и да стане...  Сега през двете ми седмици отпуска като че ли ми беше по-лесно. Но върна ли се пак на 12-часови смени в аптеката, ще има да се чудя какво да ям Sweat Smile

Онзи ден вечерях суши но към 17ч., - много добре ми дойде. Вчера май забравих да вечерям, че се прибрах късно, и по никое време пих мляко с какао, колкото да има нещо. Но затова пък обикновено закуските ми са солидно калорични - пълнозърнест хляб 1-2 малки филийки с фъстъчено масло, сирене, авокадо, кисело мляко и отделно капучино, за да имам енергия за тренировките, които обикновено са на обяд. Абе въобще не седя гладна. Но ако всичкото това го изям преди лягане, ще качвам кг със сигурност.

# 95
След грешната неделя осъмнах с + 3 кг 😀. Направо лошо ми стана. Явно съм задържала много вода. Чак днес видях цифрите от преди прегрешението на кантара. Ами изобщо не си заслужаваше да ходя издута 2 дни заради една вечер. Да не говоря, ще едвам преживях отново абстиненцията за сладко. Вчера бях на косъм да се предам и да омета кутия сладолед и бонбони. Цял ден бръмчах и бях кълбо с нерви. Добре, че се удържах. Жал ми е за домашните обаче. ММ го отнесе без да е виновен 😀 Повече без прегрешения за мен, докато не достигна желаното тегло.
Днес и утре ще съм на любимото ми пиле със салатка, след това мисля да хапна яйца, а след това риба. Надявам се до септември да успея да сваля поне 5 кг.

# 96
Аз да се похваля втори ден съм 45.8кг ,но не смея много да се радвам докато не ги задържа поне седмица.

# 97
45😳 това на каква височина?

Аз вчера се мерих на моя кантар - веднъж ме изкара 57, веднъж 58 веднъж 61.😩😄

# 98
  • София
Разбира се - прецаках моното през почивните дни. Поне карах на месо и зеленчуци. Отчитам още 200 грама минус и вече 77.9 кг. Вчера изкарах на пържени тиквички с кисело мляко, ама много ми се ядяха. Толкова ми беше вкусно. И цикълът дойде и е твърде болезнен. Ще видим след това как ще се държи кантара. Ще се напъна пак за 3 дни на моно, малко ми е трудно, но трябва да стигна поне 75 преди следващо по-голямо задържане.

# 99
45😳 това на каква височина?

Аз вчера се мерих на моя кантар - веднъж ме изкара 57, веднъж 58 веднъж 61.😩😄
Аз съм ниска 150 и повярвай ми имам си мазнини. Включих се в предизвикателството да сваля 2 кг дано да успея и най вече да ги задържа, но си мисля че май ще трябва да сваля повече.

# 100
Аз днес въпреки, че ядох торта не омазах положението. Доволна съм от себе си.
Закуската ми беше кафе и 1 рафаело.
Обяд парче месо задушено с гъбки на фурна.
И за вечеря парче торта с още един рафаело бонбон 🐷 и чаша натурален сок 93ккал. за чаша.
Обикновено при поводи опитвам от всичко, хапвам чипс, или пийвам чаша две вино. И ми се случва автоматично, докато си приказваме хапвам без да се усетя. Днес обаче си позволих само тънко парче торта. А имаше тоолкова много изкушения.
Толкова от мен 😄 утре по-добре!

# 101
На мен ми е ден 4 на кленов сироп днес.(мисля да направя 7 дни)
След първи ден -600грама.
След втори ден - 800 грама.
След трети ден - 700 грама.
Общо -2,1 кг.

Доволна съм, но още с отварянето на очите ми къркори корема Grinning

# 102
Послушах съветите ви за плодовете и два дни имам последно хранене в 21 - домати и краставици и още на първата сутрин се усещах по-лека и коремът ми още повече се прибра. Кантарът отчете първо +200, а днес -300гр. Също направих най-лесните упражнения, които открих в ютуб - 7 минути. Ще съм стриктна днес и утре, а в събота ще правим погачата на бебето и ще си хапна от всичко по малко Grinning

# 103
Аз днес съм -200, втори ден пилешко. Това се оказва предпочитаната ми храна, а и от него най-много отслабвам. Утре яйца под някаква форма, може да си направя пълнени чушки с яйца, сирене и малко масълце.

# 104
Kinza, с кленовия сироп на гладно трябва да се внимава, тъй като вдига много кръвната захар. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт