ДНЕВНИКЪТ Тема 104 Да отслабнем всички заедно!

• 52 277
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Моят нестандартен ден:

9:55- закуска: 3 яйца
14:40- "обяд"/pre-workout 2 яйца + 3 доматчета.
Поройният дъжд спря, и разбира се, веднага се възползвах.
16км тичане спокойно темпо

17:30 ранна вечеря 360gr червена леща, пилешка кълка, цяла

В 19:30 тренировка крака с тежести

# 76
Здравейте, момичета!
Не ви бях чела 20 дни, тъй като бях по света и у нас, оперирах се (нищо притеснително), и от вчера ви чета. Наваксах над 400 нови мнения и над 20 страници, и в старата и новата тема.

Да попитам за предизвикателството, тъй като беше юлско, направили ли сте нова таблица за август?
Мисля да се включа.

Belle, прекрасна новина, честито!
tania6, какво е това дълготрайно моно?

Аз от вчера съм на кленов сироп, ще правя 7 дни сироп + 1 междинен на ориз + 7 дни захранване.
Правих кленовия за пръв път през май. 11 дни сироп + 1 междинен на ориз + 11 дни захранване.
Тогава започна и моето диетно приключение. Последния месец съм на едни килограми.

Вчера бях 78,2(започнах на 15 май от 92.00).Днес съм 600 грама надолу. 77,6.
Целта ми е 72 кг до 29 авгут, когато съм на сватба, вижда ми се постижимо, но трудно.
Дано ми се случи!

Лек и хубав ден на всички!

# 77
Момичета, последните дни съм в омагьосан кръг +200гр, -200гр, на какво може да се дължи това? Аз имам предположение, че е защото денят ми не свършва с вечерята, а след това към 21-22ч. ям плодове, това е почти всяка вечер. Но ми е много трудно, винаги съм си лягала късно, а сега с бебето си лягам към 2 и то изтощена и просто няма да издържа последно хранене в 19. Какво по-леко мога да ям вечер? Не съм забелязала като вас от кое задържам повече вода, единствено от по-солени храни се случва.

# 78
Предизвикателството продължава до постигане на целта - 5 кг., кой когато се справи със задачата.
Успех на всички Hug

# 79
Момичета, последните дни съм в омагьосан кръг +200гр, -200гр, на какво може да се дължи това? Аз имам предположение, че е защото денят ми не свършва с вечерята, а след това към 21-22ч. ям плодове, това е почти всяка вечер. Но ми е много трудно, винаги съм си лягала късно, а сега с бебето си лягам към 2 и то изтощена и просто няма да издържа последно хранене в 19. Какво по-леко мога да ям вечер? Не съм забелязала като вас от кое задържам повече вода, единствено от по-солени храни се случва.

Това е. Пробвай с варени яйца, зеленчук. Плод не.

# 80
Мама Ураган, идеята е да се яде няколко часа преди лягане. Но зависи и кой кога си ляга. При мен късен обяд работи, понеже си лягам рано - към 22-23 вечер. Но ако седиш до толкова късно, може би не е лошо да изместиш вечерята за по-късно. И както Дези каза, плодове вечер не, особено пък ако са и след основно хранене.

С голямо очакване се метнах тази сутрин на кантара, след яйчен фаст на пълнолуние. И какво разочарование, само 400 гр надолу. Въртя си аз 53.300-54.000 откакто свърших с кето фаста преди 2 седмици и това си е. Но може би е не е лошо да спомена, че започнах началото на юли с моно и бях 58.500.

# 81
Благодаря, момичета. Дез, яйца не ям, ще пробвам със сурови зеленчуци.

# 82
Аз пак да кажа:
-ако сте гладни в неподходящо време: варени яйца
-ако ви се яде сладко: заквасена сметана

# 83
Предизвикателството продължава до постигане на целта - 5 кг., кой когато се справи със задачата.
Успех на всички Hug

Благодаря! Включвам се и аз!

tania6, какво е това дълготрайно моно не каза?
Аз като не ям яйца, и искам да изключа млечните май ще ми е трудно с твоето моно. Отделно не ям месо. Grinning

# 84
Извинявай, пропуснала съм.
Ето тук пост 154.
Направи го по твой вкус, аз имах символични рибни, зеленчукови и плодови дни. Няма млечни и яйца.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1182172.150

# 85
Здравейте, чета ви отдавна, но днес реших и да пиша.
 Менюто за днес ми е
Фрапе с около 50мл. пълномаслено мляко и лъжичка захар.
Обяда по никое време ми беше 2 домашни краставици, чушка, няколко кубчета кашкавал и филе.
За вечеря мисля да хапна пилешко на скара, но обядвах доста късно и вечерята не ми е сигурна. 😀
Наливам се по цял ден с вода, и общо взето мога само на нея да карам.
При мен няма средно положение - или ям абсолютно стриктно (без захар, тестено, мазно, пържено и тн) или ям всичко. И това се опитвам да променя. Ето днес лъжичката захар в кафето още не ми е "обърнала каруцата".
Иначе съм около 62-63кг. при височина 165см. (кантара ми си мери както иска. Или ще му сменя батерията с надеждата да проработи или ще изхвърчи много скоро)
При мен проблема е, че нямам никаква физическа активност. И прекарвам целия си ден седнала, следователно бедрата ми вечно изглеждст огромни, коремчето и то. 😩
Е, толкова от мен! Да знаете, че сте големи мотиватори 😄

# 86
Ох, аз 3 дни си спазвах мнооого добре идеята... Обаче малко я подкарах днеска през просото 🙄 че като заваляяяяя и под шатрата лекинко цял ден нещо де яде хаха 😁
Добре че няма кантари наоколо 🤣🤣🤣

# 87
Плодове след вечеря е много голяма грешка. Ако размениш местата на плодовете и вечерята ще е по добре. Примерно, плодове в 18 и вечеря към 21...Някак трудно изглежда, особено ако вечеряте семейно, но това е положението.
На въпроса какво да ядеш вечер, отговора е - нищо. Пий чай, или много вода, в краен случай пресен сок...Може и протеинов шейк, ако глада е голям...

# 88
Гладът продължава няколко дни докато тялото ти не свикне, че вече няма да приемаш храна толкова късно. И моето бебе си ляга към 1-2, вечерям към 17:30 до 19:00, зависи кога имам време.

# 89
Момичета, така като ви чета и се чувствам като една ламя Спаска😃слаба ( 55 кг/ 174 см),но все пак ламя Спаска🙄толкова искам да се науча да се храня по-режимно и здравословно!! иначе всяка вечер ( което понякога е много късно) правя по два часа на велоергометъра, но за яденето засега не успявам да спазвам дисциплина и много ме е яд. Но вие ме мотивирате да стана по-внимателна към режима си на хранене! Най-голям проблем ми е хляба и сладките изкушения...

Общи условия

Активация на акаунт