Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Инициатива на National Geographic Турция, с участието на известни актьори, Suyumuzu Koru - Защити водата ни, защити бъдещето ни.
Кадир и Каан участват Heart Eyes

# 106
Обещават ни тази вечер тийзъра за 2 сезон. А рускините пишат, че в туитър се коментира, че това е подарък за пичитателите на Несли по повод рождения й ден.

Привет, момичета Two Hearts...че с първото ми влизане пропуснах от бързане Blush

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 17:44 от savovas

# 107
  • София
През целия ден не спират поздравленията и пожеланията към нашата рожденичка     

От руската фен-група.

Една от нейните ревностни фенки, Елена Батурина е приготвила торта, с която черпи за здравето на Несли

От известната гримьорка и стилистка Хамиет Такпънар

Деца от сиропиталище поздравяват Неслихан и ги черпят с торти

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … _-76350204_464766

Феновете на суперзвездата Неслихан Атагюл от Канада също даряват на УНИЦЕФ. С тези пари УНИЦЕФ закупи ученически пособия за 35 деца, които ще могат да учат в бедни части на Африка по случай нейния рожден ден.

Поредно дарение от името на суперзвездата Неслихан Атагюл от нейните фенове по случай рождения й ден в УНИЦЕФ.

# 108
Васе, вярно било Joy От официалната страница Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1296471478662307842

O3 Medya репостнаха поздравлението на Стар тв за Неслихан

https://www.instagram.com/p/CEHcNbKHA8Q/?igshid=9a2qmhu9r0og

Поздравление и от Гонджа Джиласун, от мама демек Joy

и от американците от Univision Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес е рожденият ден на незабравимата Нихан от #AmorEternoUS Кой ще е първият, който ще й каже: Честит рожден ден  @neslihanatagul?

https://twitter.com/UniNovelas/status/1296431791188869123

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 19:01 от Еванджелин

# 109
Много поздравления ,тя ги заслужава Heart
Но не знаех ,че и тя е напуснала мениджърката си . Надявам се не е отишла при Кадир Scream
Ако да - според мен е грешка .Той няма опит .

# 110
Еве, ан тъй...да  го имаме и официално.

Фили, не е, бе. Нали Кадир съобщи, че не й е мениджър Grinning

# 111
Васе  , знам ,че Кадир каза ,че не и е мениджър и аз си помислих ,че не е напуснала Онем ...

# 112
Хайде, момичета ...

и с руски субки...

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246429%2Ff674c5a00 … l_wall_-132999259

Тцццццц. стана тя каквато стана...Гедиз си призна...някой гръмва Наре...пак ще се бори за живота си

# 113
  • Яко в Матрицата...
Алеле... 🤦♀ Изгубиха ме Confused

# 114
  • Кърджали
Хм, хм, хм... Промото изглежда добре. Дава завка за интересен сезон.
Инапе в отношението на двамата към Наре промяна не виждам. Санджар пак си мисли че като вилнее, командва и изнудва ще печели. Егоизъм.
Гедиз ще продължава да е нейният ангел пазител. Но този път явно ще играе с открити карти и ще застане зад чувствата си. Гледам, ще признае любовта си и пред Наре, дано момичето не пречупи много сърцето му, че ще се караме...
Войната на двама силни мъже за сърцето на едно силно момиче ще гледаме май.

Иначе заявката е силна "Да питаме нея- дали иска при теб да е рана, или при мен да е любима".
Да идва септември. Ще се гледа задължително

# 115
Дъщерята на посланика - трейлър за нов сезон

Рени, защо? Ти какво очакваше като развитие?

Аз се радвам, че Гидьо си призна. Като ще го отхвърля, да го отхвърля. Стига си е трошил нервите и той.
Значи гърмят Наре по време на спасителната операция, Санджар я води в конака. Тя не иска, Менекшето не иска, но Санджара иска, това е важното. Следва разправията с Гедиз, дето Наре е в конака. Следва признанието.
Наре естествено ще се съпротивлява и на двамата. Харесва ми.
Дето се вика - по-добрия да спечели.

# 116
  • Варна
Фиууууу . . . вкараха Гедиз в съперническата игра. Ама ще страда . . . Освен, ако не решат да не следват общоприетото Wink

# 117
  • Яко в Матрицата...
Хареса ми, че Гедиз призна любовта си, но всичко е под някакъв адски натиск. И отново едни и същи събития, едни и същи приказки, едни и същи драми. Никакво развитие в ГГ...

# 118
От това, което видях в трейлъра, очаквам една силна Наре. Ще се съпротивлява и ще гори. Такава я искам.
Не искам овчи погледи в захлас. Най- ми стана драго, че не гледаше Гедиз с отвращение тип "ти ме излъга и предаде". Не искам да се тръшка няколко серии, че му е повярвала. Хеле пък да го сравнява с други.
Санджар си е същия. Може да му е трепнало нещо вътрешно и да се е осъзнал, но ще действа чрез заплахи, викове и крясъци. Бактън!

Рени, войната ще е открита, вече са съперници. Голям кеф, точно по мой вкус Grinning
Стига са упреквали момчето ни, че е скрита лимонка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Еве

Ох, хареса ми...или кажете на вашия Ефе... или няма да ви дам мира...Grinning

Общи условия

Активация на акаунт