Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 237
  • 746
  •   2
Отговори
# 120
  • Яко в Матрицата...
Ще видим колко ще издържи Наре да е силна Wink Само да не дава напразни надежди на Гедиз...

# 121
От Айше Ферда Ерйълмаз

Ben içimdeki kanuna göre yasayan bir kadınım. Direnmek benim kanunum. Konağına da, efesine de, ağasına da... Kurban edilmeye de, kurtarılmaya da..
Hepsine direndim ben.

Benim adım Nare, direnç demek, haykirmak demek. Benim adım Nare, nâr demek, ateş demek, yanmak demek. Ne toprağın ne suyun beni söndürmesine izin vermedim, vermem. Ama yangınımın sizi yakmasına da müsade etmem! Uçar giderim! Benim yüzümden düşman olmayın, çünkü BEN BIR GANİMET DEĞİLİM!!!

Iyi ki doğdun iyi ki Nare oldun @neslihanatagul ❤

#sefirinkızı #2.Sezon

Аз съм жена, която живее според закона в мен. Съпротивата е моят закон. На конака, на ефето, на агата... Да бъда пожертвана или да бъда спасена ...
Съпротивлявах се на всички тях.

Казвам се Наре, означава съпротива, означава вик. Казвам се Наре, това означава огън, означава изгаряне. Не оставих нито почвата, нито водата да ме гасят, не го правя. Но няма да позволя огънят ми да ви изгори! Отлитам! Не бъдeте врагове заради мен, защото аз не съм плячка!!!

Честит рожден ден, добре че стана Наре @neslihanatagul ❤

Рени, поправи ме Kissing Heart

# 122
  • Яко в Матрицата...
Аз съм жена, която живее според закона вътре в мен. Mоят закон e да се съпротивлявам. И на конака, и на ефето, и на агата... И на това да бъда пожертвана, и на това да бъда спасена ...
Съпротивлявах се на всичко.

Моето име е Наре, означава съпротива, означава вик. Моето име е Наре, означава нар, означава огън, означава изгаряне. Не позволих нито земята, нито водата да ме изгасят, не ще позволя. Но няма да позволя огънят ми да изгори и вас! Отлитам! Не бъдeте врагове заради мен, защото аз не съм трофей!!!

Честит рожден ден, добре че стана Наре @neslihanatagul ❤

# 123
Добро утро, девочки Kissing Heart

От снощи разсъждавам аз, къде са Наре и Гедиз? Колите им са една до друга, когато са двамата. Когато Санджар е на същото място, тях ги няма, но има още една паркирана кола до техните Thinking

Относно раните и любимите, за които си говореха във фрага, да дадем малко пояснение Stuck Out Tongue Winking Eye

Шемс-и Тебризи има такава мъдрост:

Ти само бъди. Ако искаш бъди любима, ако искаш - рана. И благодата ти ще приема, и болката ти.

Връщам се, че забравих да сложа тази култова снимка. Наре по леопардова рокля/пеньоарче в конака Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 08:05 от Еванджелин

# 124
  • София
Добро утро в петък, сладурани
Нашето слънчице, вече притежава сертификати не за една, а за две звезди в небето, казват се Несли и Неслихан!

Нова снимка на семейство Догулу. Дали не е от вчерашния рожден ден. Кадир е обръснал брада и мустак. Прекрасни са ни!

# 125
Дъщерята на посланика - трейлър за нов сезон

Рени, защо? Ти какво очакваше като развитие?

Благодаря за трейлъра Hug

Умрях от смях на сцената в конака Joy
Санджар на главното място на масата, от дясно Менекше, от ляво ( до сърцето) Наре Smirk
Ей това е мъж на място Smile

Мелек ми се губи в цялата картинка.

Това, което ми се наби в мислите са първите реплики от видеото.
"Наре, ще останеш с мен в родината или ще започне борба за опеката?"
"Тогава, нека борбата започне!"
Тази линия ще ми е интересна. Да видим, до къде ще я докарат.

Въпреки, че видях с очите си Гедиз да признава чувствата си, няма да повярвам, докато не се убедя, че Наре го е чула и разбрала Grinning
Нещо не ми се вярва да си признае без бой Smiley, но то и бой имаше, така че всичко е възможно Smirk

# 126
  • София
Обичат си я феновете нашата Неслихан...

# 127
Meрсиза фрага и за превода за Наре, дружки Heart Eyes
На мен ми харесва .Дано са сърворили нещо интересно ,че този сезон има много амбициозни нови проекти + успешни стари . Ясно е ,че ще има викове , сълзи и болка , но пък си представете как нашето момиче пак ще ни покаже таланта си !
Дано Наре ги побърка в конака Stuck Out Tongue Winking Eye

# 128
  • София
Добро утро в събота, момичета          

В очакване на новият сезон на ДП     

# 129
Привет, девойки Hug

Обичам Нихан това лято и съм зарязала Наре, Grinning но за новия сезон и аз съм така... В очакване Heart Eyes

# 130
  • София
Съвсем пресни новини
Според блогъра Patron, продуцентската компания Surec Film подготвя нов проект за ATV канала. За главните роли се предвижда да се изпълнят от Кадир Догулу, Симай Барлас (играла в "Жестокият Истанбул") и Сечкин Йоздемир. Режисьорският стол може да бъде зает от Садула Челен, както и братята Тайлан, които наскоро напуснаха екипа на телевизионния сериал TRT 1 Barbarossa от продуцентската компания ES Film.
Дано информацията да се окаже истинска. Много ще се радвам За Кадир.

И една съвсем прясна и прекрасна Неслихан.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 22:30 от БлагаВест

# 131
Хелоу Kissing Heart

Неслихан благодари на феновете Heart

Даренията, които направихте за моя рожден ден, са много ценни.Благодаря ви, че ми подарихте тази красота. Вашите подаръци, писмата, които сте написали, вашите добри пожелания са много ценни. Благодаря ви много, че отворихте красивите си сърца и за подкрепата ви. Добре, че ви има. С пожелание  да растем и да се размножаваме. И аз ви обичам много. ❤

Сватбари Heart Eyes На някой от екипа ще да е тържеството.

https://twitter.com/kalipsyi/status/1297241098339987457

# 132
  • Кърджали
Звучи добре информацията за новия сериал, добре подбрами актьори. Ако се случи. Остава и хубава история да измислят.

# 133
Здравейте, дами Heart Eyes

Този блогър сефте го чувам, честно казано.
Иначе много се надявам Кадир да е с проект тази есен. Жалко, че няма да стане Арнав Сингх Райзада, много щеше да му отива тази роля Heart Eyes
Качил е нова снимка в Инстаграм, слуша певица, която продуцира с новата си фирма. Мацките от контакта забелязаха, че е сменил прическата, къса отстрани и опашленце отзад. Не се виждат бели коси, вероятно ги е боядисал. Според рускините, пробва се за нова роля.

Снимката е от дома им в Истанбул Sunglasses

# 134
  • София
Здравейте, дами Heart Eyes

Този блогър сефте го чувам, честно казано.
Иначе много се надявам Кадир да е с проект тази есен. Жалко, че няма да стане Арнав Сингх Райзада, много щеше да му отива тази роля Heart Eyes
Качил е нова снимка в Инстаграм, слуша певица, която продуцира с новата си фирма. Мацките от контакта забелязаха, че е сменил прическата, къса отстрани и опашленце отзад. Не се виждат бели коси, вероятно ги е боядисал. Според рускините, пробва се за нова роля.

Снимката е от дома им в Истанбул Sunglasses
Еви, привет 
Опитвам се да разгадая, коя от двете снимки е по-прясна. Според теб, тази от рожденият ден на Несли, където е без брада или тази сега, която ти качваш, с опашчицата и брадата 

Общи условия

Активация на акаунт