Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро в деня Х! Simple Smile

Тръгвам без кошница, дано това да е достатъчно, за да не се разочаровам от сценария Grinning
И аз така - от тези СЦ винаги очаквам най - тъпите хрумвания , за да не се разочаровам после .Пред вид многото нови сериали се надявам , много силно се надявам да са се взели в ръце и да измислят нещо наистина стойностно и качествено , защото разполагат със супер класни актьори и ще е жалко за техните усилия и талант .

# 211
И аз ще чакам с превод, но ще чета в темата, за да се подготвя психически. Grinning Иначе дано да се стегнали, защото този сезон има много добри сериали, ако е в тон с темата новият сериал Нов живот, с Мелиса Аслъ Памук, също е много интересен.

# 212
  • Кърджали
Аз като че ли преди да видя първото промо с по-голямо желание го очаквах. Сега чак се пудя довечера да гледам ли или утре по някое време да го изгледам без реклами, без чакане.

# 213
Здравейте, момичета Hug

Както е тръгнало, Акън ще е вече аут. Не може вечно да отвлича Наре, нали? Според мен, основната интрига ще е между тези тримата.

“Senin yanında yara mı olacak? Yoksa benim yanımda yâr mı?”
"Рана ли ще бъде до теб, или любима до мен?"

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1302893813028073474

Дайте да предположа. Сега ще изкарат кърливите ризи на Гидьо, ще му напишат 100 гряха, за да изпъкне героичното ефе. Язък! Исках друго да стане, другоооо Stuck Out Tongue Winking Eye

Я да ви питам нещо. Според вас, на слизане от яхтата, Санджар предава ли припадналата Наре в ръцете на Гедиз? Аз се съмнявам Grinning

# 214
  • Кърджали
Оххх, аз вече казах какво е мнението ми зс разитието на историята. Много се надявах (все още имам някаква минимална надежда) сценаристите да се всемат в ръце, да създадат една наистина силна Наре, която не примира по наивната си, неизживяна детска любов към мъжа, който трябваше с очите си да види опита зс изнасилване на Наре  за да ѝ повярва. Ако ще я събират с него па, да го направят като хората, да покажат че с нещо този мъж я заслужава, не с една гола любов, зад която и той самият не застава напълно.
Имтересен ми е образът на Гедиз (не само защото към него изоитваю симпатия). Все оше се чудя какво ще се случи за да зачеркне приятелството си и да свали картите си пред Наре (бе знам дали само принудата на Наре да живее в конака ще е припината, или Санджар щв сгази още повече лука). Мисля, мисля кск могат да му развалят образа и не мога да измисля. А ако го развалят, това ще е най-голямата глупост - ти създай такъв образ, дето да привлече така внимамието и обичта на голяма част от зрителите, па накрая вземи го развали...

Иначе, Еванджелин, не знам Санджар дали ще даде Наре в ръцете на Гедиз, но че Гедиз ще поиска за секунда Санджар да остане в ръцетв му катп я види ранена и полумъртва съм почти сигурна (Тук Санджар може да няма вина, ама  този момент много ще мисли има ли няма ли вина).
Акън лека полека ще го пратят в девета глуха. И аз не вибдам какво още може да направи. Не успява да я отвлече, не успява д я прилъже, не успява нищо. Само да се мотка в историята като муха без глава няма смисъл.
И бащата на Наре не ми е интересен, и той не виждам каквоноше може да получи. Даде родителските права, Санджар вече знае истината, не може да изнудва до безкрая за пари. Да го пращат някъде посланик и д се маха (не вярвам да се превърне в ангелче и да го прихване да бъде добър баща и дядо.)
Кахраман ми е интересен. Обвинява двете семейства (или едно от двете и аз не разбрх точно) за загубата на жена си. Тази история не успяха да я зачоплят хубаво. Предполагам е станала катастрофа при която е карала Мине (от там и страха ѝ да шофира), но явно и Зехра е била там... Чакам данвидя какъв заек ще изкочи от тази шапка, какво са измислили..друго какво мине интересно как ще се развие? Може би Зехра и Каврук.

# 215
Ако обичат СЦ за не барат Гедиз Imp
Нека поне един мъж в този сериал да обича красиво!

Мисля, че Гедиз и Санджар си прехвърлиха Наре взаимно...

# 216
  • Яко в Матрицата...
Джулия, аз само пожелавам на Несли и Ураз успех на сериала и достатъчен рейтинг, за да продължат. Ако не ми е интересно, ще спра да гледам, но нека тези двамата да си снимат цял сезон Simple Smile

# 217
Какво мислят на улицата в Истанбул?

Тежката артилерия се връща тази вечер. Чукур - 4 сезон. Забранената Ябълка - 4 сезон, при това става все по-интересна. Дъщерята на посланика - 2 сезон. Има го и новия сериал Gençliğim Eyvah, но да кажем, че той е извън класацията.
На 28 септември към тази компания се присъединява и Пробуждане: Великите селджуци. Бая мащабна и скъпа продукция. Ортилерките трябва много добре да си помислят как ще я къдрят по-нататък, че работата става сериозна. Дано да издържат до края на сезона, ама...

Патрона, съвсем скоро новата колекция на Хатемоглу

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 19:05 от Еванджелин

# 218
  • Кърджали
Изтървах малко от епизода, но средна работа... Много американски екшъни са гледли докато са писали сценария. Санджар излезе американски тюлен под прикритие я. Ранен, почти пред припадък плува, правинсе на герой. Наре излезна по-добър хирург и от завършилите медицина, че и слупйно при нея подходщ антибиотик за температурата. Гедиз, който иначе много умен се върза на играта на Кахраман, добре де, Акън от къде знае банковата сметка на Яхя. Вместо да се спаст някак си от яхтатат Ромео и Жулиета се обясняват в любов, кспорят, обясняват се.

И явно се започва с очернянето на Гедиз. Човека дето се бореше със себе си да не изневери на приятелството си, изведнуж заявява "То нашето приятелство отдавна приключи, само го крепяхме" Или прекалено немислещо импулсивен ще го изкарват, или просто релиха, че няма как да е толкова добър... Бля бля бля...

# 219
Дъщерята на посланика - еп. 19 трейлър

Александра, същото си го помислих и аз Blush

# 220
  • Яко в Матрицата...
Като ви чета, май ще пропусна серията Joy

# 221
Рени, гледай непременно Blush

Александра, не е ли прав Гедиз? Има ли приятелство между тях? От момента, в който Гедиз призна, че е влюбен в Наре, садъчлъка свърши. Оттогава до сега Санджар кога се е отнесъл като с приятел? Подозрителни и заканителни погледи, обвиненията за наследството и още доста мога да изброя.
Ако се правят на приятели, ще е лицемерие.
По-интересно ми е как ще продължат оттук нататък. Докъде ще го развалят Гидьо?

Несли и Ураз Heart Eyes

# 222
  • Кърджали
Че е прав прав е. А и беше време да свали картите на масата, прекалено много хора еазбраха за любовта му (той не че успявашемда я крие, само Наре не разбра), накрая някой ще го каже пред Наре по най-кофтия начин. По-добре Наре от него да го чуе. Юен просто ме е стеах колко може да развалят образа му (баси все едно ме е страх, че приятел може да ме разочарова 🙃😁). Имаче смоши като го гледах как полудява "Къде е Наре, та къде е Наре" жал ми ставаше за него."
Днес по някое време ще го изгледам отново, да видим какво ще е по-отлежалото ми мнение

# 223
Страхотна игра направи Ураз снощи. Това разкривено от болка лице, налудничавия поглед...
А финалния разговор със Санджар... Много добре го отиграха момчетата Heart Eyes "Съвестта загуби, любовта спечели!" добър диалог им се получи тук.
Наре най-много ми хареса като наби яко Акън Heart Eyes Бая го понатупа Joy

За фрага влязох да пиша и се отплеснах. Браво на Елван, върна ми доверието в себе си! Аз така и предполагах, че ще стане, когато разбере истината за легендата. Наистина беше време Гедиз да се разкрие, че цяла Мугла разбра, барабар с туристите. Наре го гледа с лека насмешка, вероятно ще помисли, че си прави майтап нещо. Всичко очаквам от Ортилерките.
Според мен, Наре тръгва с Гедиз, после Санджар я връща в конака по някакъв начин, вероятно насила. после сигурно Наре ще избяга с Елван, след като й каже за легендата. После следва признанието на Гедиз, че толкова се е влюбил в Наре, че е направил приятеля си враг. Наре ще го отхвърли, а после какво?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 09:27 от Еванджелин

# 224
  • Яко в Матрицата...
Еве, може и да хвърля едно око, но четейки отзивите из нета, не съм много навита Grinning

Добро утро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт