Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 36 995
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Рени Heart

Нова снимчица на Несли, тоест сега излязла в мрежата, от последните дни на снимките

# 61

Девойки, да ви питам нещо сериозно Grinning Има ли наистина жени/мъже, които обичат само веднъж, или са плод на художествена измислица? Питам за един прЕятел Sunglasses

И друго, трябва ли да се събират мъж и жена "заради децата"?

JoyJoyJoy

На първия въпрос- да ( онези от легендите Smirk)
На втория- категорично не! ( освен онези от легендите, които обичат по веднъж)

# 62

Сега като се връщам във времето назад, се сещам как по време на Карата спорехме за Нихан.
Васе, с теб сме спорили, помниш ли? Можеше ли Нихан да зареже всичко и да замине с Кемал? Можеше ли да има друго развитие? По моето скромно мнение, само смъртта на Емир гарантираше нормален живот за Кенитата. Затвора дори не беше изход. Сега виждам нещата по същия начин. Акън какво ще го спре според вас?
Еве, помня. Аз пак съм на мнение, че можеше...но щяхме да гледаме различен сериал Grinning

Привет, девойки Two Hearts

# 63
Васе Heart Eyes

Фези Алтун пусна нова снимчица на Неслихан, не пише #tbt
Да не би фотосесия нещо, а? Другите продукции снимат нови афиши, филан, белки и нашите се разпуснат Sunglasses

Фези е написал: Срещнахме се след 10 месеца Heart

# 64
Хелоу, дружки Kissing Heart

Ново видео от Неслим Heart

In nature

https://www.instagram.com/p/CDvmX8jjo8n/

Интересно какво ни приготвя Heart Eyes

# 65
Привет, момичета Two Hearts

Еве Heart Eyes

Феновете нямат търпение и са направили промо афиш за втория сезон Heart Eyes

# 66
Васе Kissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

Снимка на Несли нова, от гримьорката Мелис Илккълъч, явно за промото на Стар ТВ Sunglasses

Neslihan Atagül rocks!

https://www.instagram.com/melisilkkilic/

# 67
  • София
Здравейте момичета!
Няма новини около нашите патрони, сезонът е отпускарски и повечето от нас си почиват преди да настъпи есента.
Няма кой знае какви новини, но попаднах на една клюка, в която е намесен и един наш любимец.
Ураз се  срещал с Аслъ Енвер. А бившата му вече жена Мелис Ишитен пък се била срещала с бившият на Аслъ - Мурат Боз. Колко е истина не знам. Имам едно на ум, все пак информацията е от руските падруги     

# 68
И аз прочетох това Линде , ако е вярно е малко нелепо , но се случва . Аз обаче нещо не го вярвам .Имаме пример в България - бившата жена на Бойко Борисов и бившият мъж на дългогодишната му любима Цветелина Бориславова .Едните отглеждат в Америка дъщерята на Бойко и голямата дъщеря на Цветелина , а Бойко и Цветелина - нейната малка дъщеря Joy И всички са едно голямо семейство Stuck Out Tongue Winking Eye
Впрочем с какво се занимава бившата на Ураз ?

# 69
  • Кърджали
Попаднах на някакви репортажи, че между Ураз и Аслъ Енвер (иначе много добрс и красива актриса) е имало лек флирт, излизали два-три пъти на вечеря, но нищо не е излезнало.
Сега името му се свърва с друга актриса, но понеже не съм я гледала, не ѝ запомних името.

# 70
Хелоу, дружки Kissing Heart

Мелис е театрална актриса и писателка. Ураз и Аслъ имаха задявка и изкараха няколко дни заедно в Амстердам, но се разделиха по живо по здраво. Не ми се вярва да станат турските Николета и Алисия. Филе, не знаех за Бойко, но се сещам за Шаная Туейн, имат подобна история и там.

От сторито на Кадир. Пита Несли с какво е облечена, блуза, панталон, негови били Joy

https://instagram.com/stories/kadirdogulu/2375493159369944312?ut … shid=p79fw6b4ii3m

# 71
  • София
Еви, това нашето гардже не спира да импровизира. Много удобно се чувства в дрехита на Кадир   

# 72
  • Яко в Матрицата...
Хубава закачка, но тази мода с огромните дрехи не я тача аз. Особено за жени, които нямат какво да крият...

Добър ден Hug

# 73
  • София
Ренка, може да са широки, но са на Кадир 
То и той милия се е плеснал по челото, ама нали си му е севгиле...

# 74
Панталонът нещо не ми прилича да е на Кадир Joy , и аз като Рени съм да не се крие в тези чували Stuck Out Tongue Winking Eye
Линде , Еве Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт