Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 36 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, Санджар с Посланика ли е в комбина? 🤦

Аз само някои моменти гледах, стигат ми Joy

# 676
  • Кърджали
Серията ми беше толкова скучна че даже не ми се ядосваше вече на глупостите им. Това с бременността е много глупаво. Как ще скриеш ти, че няма бебе, а накрая ще пробуташ чуждо за свое. Това прегледи няма ли, Кахраман няма ли да види, чче корема на жена му расте, накрая доброволно щото ще даде бебето си на враговете ск. Явно идеята на Акън  "сега ще я баламосвам с тази идея, па като си получа своето ще я оставя да се оправя както си иска" (което е пак една идея по-добре от "мълчи си и гледай пак да забременееш").
Щом Санджар може да върти две жени в живпта си, що и Яхянда не може. Или щото Наре енсимпатичната, на Санджар му е простено да изневерява на съпругата си. Ама пак щото Елван ни е симпатична, когато Яхя ѝ изневерява "ауууу как смее идиот ". Иначе ще ме изкефинЯхянда остане от два стола, та на земята, ама същото се отнася инза Санджар. Колкото и да го оневиняват в последните серии, аз не вярвам да го харесам.
Ината нанНаре да ддобрява садъчите хем ми е разбираем, хем ми е безсмислен. Кутията на Пандора е отворена вече, с Наре или без Наре те двамата няма да бъдат както преди. Двама муже искащи една жена до степен на лудост - доакто ги има и двамата на линия спокоиствие няма да има...
Малко повече ми дойде и това събиране на  двете семейства срещу Санджар. Наре много добре знае вече как действа Санджар когато се почувства предаден (а с нейна идея той е предаден и от дветенгамилии)... Каквп очакваше - да плесне с ръце и да каже " съжалявам, вече ще слушам" ли. Сега, не че и Санджар постъпва много добре, плащайки на посланика да свидетелства, ама пт посланика се очаква, той за пари и дявола ще продаде. И това няма да учуди никой.
Според мен сега или Санджар ще получи попечителството и Наре ще се бори да си го върне обратно или ще влачат делото цял сезон. Щото ако Наре го получи просто ще се качи на самолета и айде...
За промото за следващата серия ще си замълча. Вече нищо не може да ме учуди, честно казано. Да сенжелуват, да се взимат, щом Наре толковамго иска тоя мъж дето не остана болка и унижение дето не ѝ причини да си го взима. Дано така поне Санджар спре да крещи наляво надясно, че вече ми писна, окънтя ми главата, в кошмарите ми влезе, все ми се причува.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 08:52 от Aлекcандрa

# 677
  • Варна
Александра : )
Хареса ми какво си написала.
Дразни ме и мен Наре дето все се прави на много добра и голяма самарянка с това сдобряване. Те са големи мъже да се оправят. И с това , дето все се не искала заради нея това да ставало, онова да ставало. Пък голям комбинатор - двете майки да свидетелстват срещу Санджар.
Крясканията на Санджо ги превъртам с кеф : )))) Аз в тоя образ нищо друго не видях. Всичките му криви на Санджар. Един няма дето той да го хареса. Все не са му по мярка - майки, братя, приятели, снахи, жени, служители, партньори. Много е смешен всеки път като крачи със замах, отива накрясква се - и после мисли, дали е трябвало.
Издиша им драматичната част на сериала. Уж теоретично големи истории, ама ги показват много смешно и префърцунено.
Комичните по им се получават. Добре, че е Елван. Кахраман ме кефи как играе : ))) и Локи, брата на Менекше, Гюлсие, Каврук и Мюге. Много ми харесва Мюге. Гедиз разбира се. Добре ,че е той ,че да има нещо интересно.
Фрага . . . ала бала. Сега ще реабилитират връзката Санджар-Наре. Или тя още 20 епизода ще му разправя ,че не го иска, ако не ги спрат, че и техния рейтинг върви не добре.

# 678
Сега, не че и Санджар постъпва много добре, плащайки на посланика да свидетелства, ама пт посланика се очаква, той за пари и дявола ще продаде. И това няма да учуди никой.

Наистина ли? Какво следва? Да си стиснат ръцете с Акън, за да получи Мелек Thinking Satisfied

# 679
  • Яко в Матрицата...
Джули, аз няма да се учудя да го направи. Посланикът вижда и иска само пари. Нищо друго не му трябва.

# 680
Оооффф, оф! Да се смее ли човек, да реве ли Grinning  Ама казах, ако целувката ще оправи всичко, вече съм на другата страна. Ще изчакам до другата серия, за да видя какво става, че да заема позиция пак Grinning
Серията беше бая зле, много селско ми дойде. Един Гедиз ми пълни душата бе Heart Eyes
Каза на Наре, че го боли, задето е отхвърлила любовта му, но полудява, задето Санджар причинява болка на Наре.
Наре: Не ме боли много.
Гидьо: Не лъжи!
Наре: Добре.

Нейсе, засега си трая, но да кажа за фрага.
Според мен, делото не върви в полза на Наре, ако не го е и загубила. Сандю нали каза, че дъщеря му му стига...
Гедиз сигурно предизвиква Санджар с това: "На мен ми стига това, което е до мен." Демек, Наре.
Ще видим дали ще позная. Гидьо го боли за себе си, но още повече го боли за Наре. 
Голям, голям сладур този Гедиз Heart Eyes

# 681
  • Яко в Матрицата...
A, сладур... Тц, предател е той, всичко и всички предава, само за себе си мисли. Наре го обича сал като приятел и той понеже не получи играчката си, обърна палачинката, показа си рогата JoyJoyJoy

Аз няма да коментирам серията, защото не съм я гледала цялата, но от това, което видях, мога да кажа следното - Наре не иска Гедиз да я осъжда за любовта й към Санджар, да не й се меси, това мога да го разбера. Животът си е нейн и дали ще старада и дали ще е щастлива е нейн избор. Но пък тя може да осъжда неговата, може да се меси в отношенията на садъчите, може да настройва две семейства срещу синовете им, да иска да свидетелстват срещу единия от тях... Ми че тя с какво е по-добра от Гедиз? С това, че се влачи след Санджар ли? С какво нейната нездрава любов е по-добра от несподелената на Гедиз? Кой й дава право да го съди? Въпросите са ми реторични Joy

Тааа - нерде онази силна и умна жена от първите серии, нерде е тази сега...

# 682
Ашк бу... Grinning Любовта заслепявала хората, та затова Наре сега е така, изпарил и се е мозъка от любов по ефето, то мъж, то чудо, цяла планина.

# 683
  • Варна
Аха - ашк, ама друг път. Това си е психично разстройство. Да ходят в Червената стая!

# 684
Мнение от редови потребител, относно рейтинга

Git gel aynı senaryo. valla iyi bile.Sagdiclik ve menekşe olayini sakiz gibj uzattiginiz sürece kaybedersiniz.kusura bakmayın.. https://t.co/zZzd5CpQEG

Иди, ела, един и същи сценарий. Ей Богу, дори е добре. Разтягайте садъчлъка и Менекше като дъвка, ще загубите. Кусура бакма.

Селджуците влязоха с летящ старт, рейтинг около 8 за първа серия. Между другото, в тотала  Чукур и Ябълката са успели също да пораснат, за разлика от ДП.

# 685
  • Яко в Матрицата...
Според мен, въпреки рейта, поне до Нова година ще си изкарат... Ама олсун, има хора, които гледат сериала и си го харесват.

# 686
Въпросните Селджуци съм решила да ги гледам. Прихванала съм си още един сериал, който за момента поддържа интереса ми Simple Smile, само време да имам Hands V

В Дъщерята една линия се повтаря вече 21 епизода ( с уговорка, че последния, все още не съм гледала), както е написал и въпросния потребител- иди ми, дойди ми Smirk. На пръв поглед епизодите са пълни с действия, но дефакто нищо не се случва.
Менекше е изчерпан образ, такъв е и Акън, посланика явно и той...
Каврук, Зехра, Мюге, Яхя са ми абсолютно безлични. Дори и Халисе падна духом Smile
Толкова много залагах на драма и любов между Кахраман и Мюге, които да вкарат Гедиз и Санджар в потрес Smirk, но не би...
Кахраман се оказа обикновен измамник, а Мюге освен да сърба чай в градината и да кърши пръсти, заради брат си, друго не прави.
Гедиз е единственият образ, който претърпя промяна за добро или лошо и все още ми е интересен. Елван е другата.

# 687
  • Яко в Матрицата...
Въпросните Селджуци съм решила да ги гледам. Прихванала съм си още един сериал, който за момента поддържа интереса ми Simple Smile, само време да имам Hands V
  Обхвана ме любопитство кой е този сериал Simple Smile Hug

Денят понеделник си е силен. Както Щерката влезе и си взе своите зрители, така и Селджуците ще го направят. Личи си, че са вложени много пари в този проект и съм сигурна, че комшиите ще си го гледат.

# 688
И аз ще наглеждам селджуците, главно заради двамата престолонаследника Stuck Out Tongue Winking Eye

Джули, и на мен ми е интересно кой е другия сериал.
Между другото, Улаш е подписал за главната роля в Барбароса.
Чакам сериала с Каан 😍

Дъщерята вярвам, че може да се задържи, стига да спрат с простотиите и майка Индия. Снощи пак имаше много забляни погледи, пейзажи и замислени на кахърен фон и филан. Серията можеше да е поне 1 час по-къса.

# 689
  • Яко в Матрицата...
Ходих да видя кой е този Улаш Simple Smile А той кой бил...

Хайде кажете дали си струва да се гледат тези Селджуци. Като им знам историята, нямам голям ентусиазъм, но пък  може и да са го направили интересно.

Общи условия

Активация на акаунт