Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 36 963
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Рени, не съм гледала още, освен някои откъси.
Но Курулуша е като училищна постановка пред тези 😁

Едно откъсче с наши хора Heart Eyes

https://twitter.com/UyanisSelcuklu/status/1310666450106044421?s=19

Фрага на втора серия

Между другото, ролята много отива на Лейла Лидия, иначе досега не съм я харесвала.

# 691
Момичета, "Нов живот". За сега ми е интересен Blush

# 692
Превод на 21 ? Не видях Simple Smile

# 693
  • Яко в Матрицата...
Серията била 2 часа и 47 минути Flushed Кой ще го гледа това? Ноу комент Rolling Eyes

Гледах само накрая, пред съда. Много готино завърши. Санджар каза на Наре, че не разбира от раздаване и игра на карти, но разбира от коне и пищови. Да отидела с него в съда и да види куршума, който ще я рани. Който си играе с огъня...

Нещо хубаво да си припомним Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 19:42 от Reni - BG

# 694
Хелоу дружки мили Hug
Признавам си , снощи ходих при Селджуците , когато ми писнеше от ""Слонът моя приятел '' и майка Индия в ДП Stuck Out Tongue Winking Eye
Както писах преди малко в Ябълката - много ме впечатлиха Екин , когото харесвам много и Буура , който не ми е любимец , но ценя като талант и в Селджуците ми хареса .
Хатиджето никак не ми хареса , ще видим по нататък .Лейля Лидия наистина добре изглежда като амазонка ,но рецитира прекалено приповдигнато
На мен поне епизод 1 , ми напомни на Филинта сезон 2 ( гледах го през пролетта , много рзаличен от сезон 1 с много тренирани и режисирани двубои и битки ) и на Великолепния век с тази тържественост и царственост ) .
Според мен е доста бюджетен и комшиите ще го харесат .
Разбира се моето мнение не е меродавно , а и съм гледала малко .
За ДП какво да кажа , аз без да разбирам много от писане , по добре бих го измислила сценария . Липсват ми задълбочени и многопластови герои .Явно на СЦ им е по лесно да измислят посредствени герои ...А великолепните актьори заслужават хубав сценарии и интересни образи .

# 695
Хатидже никога не е била добра актриса, но поне беше симпатична. Сега направо се е обезобразила с тези пластики.
Пускам си го сега и аз сериала, да видим за какво иде реч Sunglasses

Несли с Емре Кабакушак, от неговия инстаграм Heart Eyes

И Гиздю Heart Eyes

# 696
Дъщерята на посланика - еп.21 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1741727337156
https://cloud.mail.ru/public/52Ac/4aRZbUX3m
И в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

И специален поздрав Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CFutt87jIVi/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 00:16 от Еванджелин

# 697
  • София
Еви, огромни благодарности на целия екип преводачи   

Какви сте бързи и сръчни. Сядам с удоволствие да го изгледам. На мен лично сериала ми харесва.

# 698
Здравейте момичета!
Еви, огромни благодарности на теб и останалите за труда Hug

Какво схванах аз от епизода, освен че Неждет похапва повечко, но пък всичко изгаря JoyJoy- скица Joy
Изглежда, че Санджар, Наре и Гедиз си приличат доста в едно отношение- детството и младежките години, и на дъщерята на посланика, и на синът на арендатора, и на синът на кмета Smirk не са били за завиждане. Всеки е бил неудовлетворен и бунтар по своему, заради липси.
Надявам се, всички които пишеха, че Гедиз е живял живот мечта и не се е сблъсквал с никакви драми, да са гледали внимателно Smirk, защото и децата знаят, че в този живот парите не са предпоставка за щастие Simple Smile

Ако Санджар иска да разкара Гедиз от този триъгълник, трябва да намери начин да спре да наранява Наре. Очевидно Гедиз може да преглътне отхвърлената си любов, но не и болката, която вижда в очите на Наре. Подозирам, че ако влюбените изгладят нещата помеду си ,той просто ще събере куфарите си Simple Smile
Не виждам изгледи за това, обаче...
Ако Санджо се договаря с посланика да съсипят репутацията на Наре в съда, това ще е дъното.
Все се надявам да не го направи. Може би уговорката между двамата е съвсем за друго, нищо че всичко сочи в тази посока. Във всеки случай ще си подготвя мнооого пуканки за следващия епизод Smirk

Не съм сигурна как да коментирам действията на Наре...
Тя подозира, че Санджар ще стигне далеч на делото, той открито и се заканва, и въпреки всичко продължава да го гледа с обич и да го предпазва, дори от самия него.
Това продължава от самото начало и извинете, но аз не мога да си го обясня с легендарния статут на любовта им. Подобна безусловна обич и грижа са присъщи на майка към детето и. Отношението и към него доста ми напомня за това.
Но пък СЦ ни готвят и целувка Smirk Да видим как ще дойде тя и какво ще промени.

# 699
  • Яко в Матрицата...
Джули Hug, Гедиз винаги ще бъде обвиняван в нещо. В това, че е предал садъчлъка, че се в любил в любимата на садъча си, че се опитваше да й помогне (с користна цел, разбира се Rolling Eyes), че е казал на Сандьо за наследството, защото е искал да отмъсти на баща си... Пак да попитам, ако не беше казал за това пусто наследство и беше скрил истината като баща си, невинен ли щеше да бъде? То е ясно, че човекът няма полезен ход... Каквото и да направи, все ще е грешно.

Каквото и да направи Саднжар в съда, Наре ще му прости, защото той ще го направи с "благородната" цел тя да остане в Мугла. Всички средства са позволени. Не ми хареса организацията, която направи със семействата. Не съм фенка на Санджар, но как може Наре да си помисли, че той лесно ще приеме това предателство. Докато той се бори по свой си начин те с Малек да останат близо до него, цялото му семейство отива в съда да свидетелства против него. И да е имал някакви угризения за ползването на онзи документ, те се изпариха след като видя, че всички са против него.

И много добре си описала отношението на Наре към Санджар - като на майка към син.

# 700
  • Варна
А не може ли Наре да отиде в Швейцария и Гидьо с нея - да я пази Wink

# 701
Рени, тук не съм съгласна.
Трябва ли да съжалявам сега Санджар, че всички отиват срещу него в съда Smile
До днес Санджар се ползваше с огромно уважение, защото никой не знаеше, колко далеч е стигнал спрямо Наре.
Днес, Мюге, Зехра и Елван са наясно и подкрепата им е напълно основателна.
Ако не бяха те, Наре трябваше да се изправи сама в съда. Щеше да е нейната дума срещу тази на Санджар и то на негова територия. На кого щяха да повярват съдиите? На безупречния Ефе или на една самоубийца?
Наре няма възможност да подкупи, когото и да е, както и няма очи точно сега да поиска помощ от Гедиз.
В същото време Санджар непрекъснато я заплашва, че ще стигне до крайност в съда. Щях да се разочаровам, ако тя бе останала безучастна, без да се опита да се противопостави. Бори се за дъщеря си все пак!

Много добре се ориентира към майките. Убеди ги, че ако си тръгне враждата между синовете им ще приключи, вярвам, че и тя е убедена в това. Те от своя страна биха направили всичко за да спасят това приятелство, не че и двете държат много на него, а защото това може да ги разори Smile
Парите са слабост за посланика и той не го крие Smile, но колкото и фино да се опитват да я прикриват зад майчина загриженост, тази слабост не по- малко владее и майките. И, ако Санджо се възползва от тази на посланика, то не виждам, защо и Наре да не се възползва от тази на майка му Smirk

# 702
  • Яко в Матрицата...
Джули, идеята ми не беше, че трябва да съжаляваме Санджар. Идеята ми бе, че Наре, която в миналата серия нареди едни помпозни изречения пред Гедиз за предателството, сега организира нещо, което за мен си е чисто предателство от страна на семейство Ефеоглу към Санджар (той и така го прие) и ще го накара да бъде още по-безмилостен в съда. Е, така ще изпъкне защитата на Гидьо Joy, ама все пак...

А за майките съм съгласна, не са толкова безкористни целите им във връзка с приятелството...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 12:02 от Reni - BG

# 703
Сега те разбрах Рени Simple Smile Но, може би Санджар трябваше да внимава с приказките и заплахите преди делото.
Понякога човек е толкова притиснат, че няма избор освен да наруши принципите си. Ситуацията на Наре е такава и се надявам това да и помогне поне малко да разбере постъпката на Гедиз.

# 704
  • Яко в Матрицата...
Сега те разбрах Рени Simple Smile Но, може би Санджар трябваше да внимава с приказките и заплахите преди делото.
Понякога човек е толкова притиснат, че няма избор освен да наруши принципите си. Ситуацията на Наре е такава и се надявам това да и помогне поне малко да разбере постъпката на Гедиз.
Едва ли Наре ще разбере какво му е на душата на Гедиз. Дори той си мисли, че е предал приятеля си, влюбвайки се в нея. Гедиз е сам, сестра му и майка му са се вкопчили в този садъчлик, мислите им са там... Никой не го пита какво му на душата. Никой не вижда, че страда, защото не ходи и не руши като Санджар. Не може всички да показват болката си по този начин, не може всичко да е на показ. Хората са различни.

Общи условия

Активация на акаунт