Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 36 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
А според мен, Наре разбира какво му е на Гедиз. Вижте разговора им до басейна. Наре не е тъпа селска пръчка, че да не усети. И реакцията й на думите на Гидьо, че дори Наре да прости на Санджар, и дори Санджар да прости на него, Гедиз няма да може да му прости, че причинява болка на Наре.

Тъй ми е хубаво да ви чета, дами Kissing Heart Виждам си мислите ту в един пост, ту в следващия, ту в по-следващия Heart
А най- ми е хубаво, че не можаха да очернят съвсем момчето ни, направиха обратен завой. Усетихте ли го?

Рени, аз болката на Гедиз я усещам съвсем добре. Няма нужда да чупи и да ми пука тъпанчетата, за да му повярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
Ами той Гедиз, за това ми е любимец, защото и болката му е красива. Иначе и той руши или поне ще опита, но с доста повече финес и без истерии Smile

От описанието на героите:
Гедиз е играч. Много забавен мъж,  но когато се ядоса може да срине света, наблюдавайки с насмешка случващото се отстрани.

Иначе и аз вярвам, че ако Наре е толкова дълбока личност, колкото ни е представена досега, няма как да не разбере Гедиз.

# 707
  • Яко в Матрицата...
Ако не беше натоварена с толкова тежко минало, Наре можеше и да влезе в обувките на Гедиз. За съжаление с думите си тя продължава да го наранява, това не може да е защото го разбира... Не знам, дано ме опровергае.

# 708
Според мен, Наре нарочно говори така на Гедиз. За да го откаже.

# 709
  • Яко в Матрицата...
Според мен, Наре нарочно говори така на Гедиз. За да го откаже.
Да, и аз си го помислих отначало, но по този начин показва, че така и не опозна що за птица е най-добрият й приятел...

# 710
Рени, аз не се съмнявам, че Наре наистина мисли всичко, което каза на Гедиз. Наистина иска да замине, наистина иска да е като името си. Снощи директно си призна, че обича Санджар. Досега отричаше или отклоняваше. С Гедиз са на една вълна, няма начин да не го разбира. Те и без думи се разбират. Нарочно беше груба с него, едно от шока, и друго, за да го накара да се откаже от нея
Но иска или не иска Наре, вслушва се (започна пак да се вслушва) в думите на Гедиз и знае, че той е прав.
Ама много беше крайна с него, бе, чак мен ме заболя. Хеле, в снощната серия видях напредък в нея. В повече ми идват грижите й за Санджар. "Ще се разбиеш, ще те боли..."
А, и друго, доживях да чуя от Сандю "Наре, ще позволиш ли?" Дори си помислих, че по грешка са го написали в неговите реплики Joy

# 711
Много съм съгласна Еви Hands V
И аз мисля, че Наре разбира отлично Гедиз и неговата болка. Но истината е, че не може да му помогне. Не може да отговори на чувствата му, не може и да се отдаде на своите собствени. За това вижда заминаването си, като единствен изход.

# 712
  • Яко в Матрицата...
Ай дано сте прави Simple Smile Аз оставам със съмненията си, пък дано не позная Wink

ПП Малко да се посмеете 😂

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 14:07 от Reni - BG

# 713
То добре, че бяха шортите на Гедиз Grinning

Тези двамата правят страхотни сцени Heart Eyes

https://twitter.com/Thealara_/status/1310871327167963136

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 22:28 от Еванджелин

# 714
  • Варна
Хахахахха - Шортите на Гедиз, а муцунките на момичетата са един път : ))))
Рени Wink
Елван с това Санджар бей и как го подчертава ме убива от смях.

Много хубави са им сцените Еви : )

# 715
Ново от Ураз, май само Яхя разпознавам.

# 716
Здравейте, дами Kissing Heart

Довечера в 20:29 Неслихан ще хвърли розовата топка на терена, в мач за европейската лига по баскетбол, между Анадолу Ефес и Зенит Санкт Петербург Heart Eyes Както знаете, за седма поредна година, в подкрепа на ранната диагностика на рака на гърдата.

Доуш Балбай, капитана на Анадолу Ефес Heart Eyes

https://twitter.com/pembetopsahada/status/1311291344904769536?s=19

# 717
  • Яко в Матрицата...
Хелоу! Simple Smile

Чакаме с нетърпение да видим Несли извън ДП Party

Докато някои фенове редят анализ след анализ и пишат трудове на тема: “Що е легендарна любов и има ли тя почва в ДП?”, други непрестанно се забавляват Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
Здравейте дружки Hug
И аз се радвам да видя Несли извън Наре Grinning
Сладурана в розово Heart
Ами актьорите в ДП са талантливи и забавни . Личат си приятелските отношения на сета . Режисьорите да убием Smiling Imp
Но аз вече приемам всяка тяхна простотия ,нали поне ще бъде изиграна по отличен начин Simple Smile

# 719
  • София
Излезе пятият онлайн-журнала "Hadsiz" (Неограничен) на   Неслихан Атагул, а нейният гост е скулптор.

Днес, в 20:29, Неслихан ще вземе "Розовата топка" и ще я хвърли на терена на мача на Европейската баскетболна лига.
Това е седмата година от тази кампания за подчертаване на борбата за осведоменост за рака на гърдата.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:30 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт