Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 36 968
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Неслиханче с Доуш Балбай и зетя Джеди Осман Joy

https://www.instagram.com/p/CFzzIXhoco8/

Днес разправяха нещо за Ковида, може и да минем с това видео само Stuck Out Tongue Winking Eye

И от Мелис Илккълъч - гримьор Heart

"Тази сутрин четката ми отново докосна тази изящна жена! Нейната стойка, поглед, чувствителност, достойнство са достатъчни."

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 09:10 от Еванджелин

# 721
Ох , не мога да и се нагледам ! А и съм сигурна колко при сърце и е тази кауза . Прекрасно е , когато талантливи и оценени от обществото използват популярността си за благи цели . Браво на Несли !

# 722

Очарователна е Heart Eyes
Много специално момиче с много специална кауза Simple Smile

# 723
22 Sunglasses

И озета

През телефона ми е трудно да пиша подробности, но накратко.
Санджар няма да използва доклада за лудостта на Наре, но ще използва много по-болезнен куршум. Успява да вземе временно попечителство над Мелек. Наре решава също да играе твърдо и отива при Гедиз за помощ. Но Санджар имал изненада за Гедиз, като първи ход на враждата и удрял Гедиз по най-слабото място. Ала бала после от фрага, Санджар решил да се развежда и сега било времето да поиска от Наре прошка за всичко.

Господи, дай ми търпение!
Скрит текст:
Значи, ако съм на мястото на Наре... знаете Stuck Out Tongue Winking Eye
Четох, че дневниците й ще влязат в употреба от Санджар. Сигурно затова Гидьо в трея се пали, а Сандю нервно дърпа вратовръзката. Сигурно го е гнус от него самия.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 14:44 от Еванджелин

# 724
  • Яко в Матрицата...
Eве Heart, това не си заслужава да се превежда Joy

Първо Сандьо ще рани много по-болезнено Наре в съда, без да ползва онзи документ. После ще се развежда, накрая ще иска прошка за всичко от Наре...

О, аз искам да му прости Наре и да се съберат. Гидьо да си върви по живо по-здраво по-далеч от тази лудница.

# 725
Рени 😘 допълних си поста. Направо нямам думи!
Той я уби колко пъти подред, сега прошка ще иска, че и целувка ще има.
А Наре сигурно ще е на върха на щастието Head Band

Heart Eyes

# 726
  • Яко в Матрицата...
Каквото и да ползва Санджар в съда, това ще нарани Наре. Но тя му каза във фрага - наранявай ме, поне този път ще е за добра кауза... Rolling Eyes Защо отива да иска помощ от Гедиз? Нали за друга майка не би го направил? Ах, Наре, ах... Зад кои свои думи застана и не се отметна?

ПП Какво каза Гедиз? - Şaşırmam! Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз така. Защо ли не се учудвам, че Наре тича при "предателя" за помощ...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 15:19 от Reni - BG

# 727
При кой друг да отиде? Тя може да си говори каквото иска на Гидю, но знае, че сърцето и намеренията му са чисти. Каквото и да е направил, е било с мисъл първо за нея, за нейното добро.
Както виждаме, сега пак пренебрегва собствените си чувства, и слага нея на първо място. Както винаги.
Но дано не е вярно, че ще се вадят дневниците. Като знам как Наре ги е писала... Това е моята червена линия. Няма да има после реабилитиране за него в очите ми, валла

# 728
  • Яко в Матрицата...
При кой друг да отиде? Тя може да си говори каквото иска на Гидю, но знае, че сърцето и намеренията му са чисти. Каквото и да е направил, е било с мисъл първо за нея, за нейното добро.
Както виждаме, сега пак пренебрегва собствените си чувства, и слага нея на първо място. Както винаги.
Но дано не е вярно, че ще се вадят дневниците. Като знам как Наре ги е писала... Това е моята червена линия. Няма да има после реабилитиране за него в очите ми, валла

Той хубаво ще ги извади тия дневници, нали иска да спечели, всичко за дъщеря ми ще е положението. Но после с какви очи ще иска прошка от Наре? След като е развял в съда тайните й... Не знам, дори и за Санджар ми идва ту мач това развитие...

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:41 от Reni - BG

# 729
  • Кърджали
А как с какви? Санджар ефето все е прав. Щом няма да се налага Наре да му иска прошка за неговите глупости пак ще е добре
С Наре мноо бързо опря пак до Гедиз, щото нсли предател,  загубил я бил и прочие. И пак той единственоата ѝ опора
Ако Санджар изпольва дневниците ѝ или по някакъв начин бащата изкара наяве престоя ѝ в психиатричната клиника и Наре продължава да му играе по свирката.... Ще имам съмнение или в психичното здраве на сценаристите или в своето.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 19:58 от Aлекcандрa

# 730
Здравейте момичета!
Лошо "звучи" озета Anguished Явно ще бъде тегав епизод...

Може да не става въпрос за дневниците. Та, то дневниците са си една много ясна експертиза за психиката на Наре.
Спомнете си само, на колко листа беше написала да не забрави името на Мелек! Защо ще му е да ползва тях, когато има реален документ?
А и Санджар знае ли изобщо за тези дневници? Не си спомням... Предполагам, че са в къщата на Наре. Ако наистина се е сдобил с тях,, или е ровил, или Яхя ги е открил случайно.
Той даде купища пари на посланика, за да каже определено  нещо в съда. Може би Гедиз скача именно на него...
Ще видим Simple Smile

Радвам се, че Наре иска помощ от Гедиз. В края на краищата той е единствения Мъж в живота и Simple Smile

# 731
  • Яко в Матрицата...
Джули, Hug Гедиз е единственният мъж, който мисли първо за Наре. Слага нея преди себе си дори. Тя е по-важна от всичко на света за него. Всички останали мъже в живота й си мислят, че мислят за нея... Но иначе той е предателят, който минава през всичко, за да я вземе като трофей 🤦

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 15:54 от Reni - BG

# 732
За това не се сетих, че може Яхя да е намерил дневниците в къщата на Наре. Защото мислих откъде са попаднали в Санджар и набедих посланика, естествено Grinning

Гюнайдън Kissing Heart

Джули, Hug Гедиз е единственният мъж, който мисли първо за Наре. Слага нея преди себе си дори. Тя е по-важна от всичко на света за него. Всички останали мъже в живота й си мислят, че мислят за нея... Но иначе той е предателят, който минава през всичко, за да я вземе като трофей 🤦

Ох, все едно от моята клавиатура е излязло Heart Eyes

# 733
  • Варна
Добра среща : )
След поста на Рени се замислих за поредните недомислици на СЦ.
Гледат да направят малките единични сцени - интересни, пъхат думи на Наре и действия да е много умна и интелигента, а им бяга цялата картина и общото звучене. Всичко е изтъкано от противоречия, което дразни и разваля нещата.
Вярно, че повечето хора много не се замислят - гледат там цветни картинки и лафове, но за такива , които помнят и държат нишката е мъ-ъ-ъ-ъ-ка , мъка.

Специално за трофея - от къде пък на къде й хрумна на Наре това? С кое точно действие или думи Гедиз е показал такова нещо? Малко примитивни разбирания и сложиха на Наре, а уж е жена с по-съвременни разбирания и по-светски ориентирана. Репликата беше глупава и направиха и нея да изглежда глупава. Дано се освести по-скоро и да си осъзнае грешката т.е. СЦ да го направят и да изграждат последователност и характер в образите, а не да ги лашкат от едно в друго и да ги правят смешни и жалки. Наистина им бяга цялата картина и каква боза сътворяват.

Иначе то няма кой да се противопостави на Санджар освен Гедиз. Няма авторитет, пред който Санджар да има уважение. Понеже е голямо дърво и не подбира хич - единствения , който може да го ориентира правилно е Гедиз : )))) . Тук е също едно голямо противоречие, с това ,че един образ изцяло въздух под налягане - Санджар Ефе, направен да е глава на семейство и успешен бизнес - е как става това нещо? Направо си правят т-ш-к със зрителя ( изивнявам се за цинизма, ама е точно така). И за да го докарат да не е съвсем въздух под налягане - хоп сцената с Елван, където ще се жени заради нея видите ли ... ааайде холъм на някой друг да ги продават тия небивалици.

# 734
Понеже е голямо дърво и не подбира хич - единствения , който може да го ориентира правилно е Гедиз : )))) .

JoyА, беше планина- силен и устойчив Smirk Нали на това го оприличи Наре, когато го видя за пръв път.
Оказа се просто едно дърво Smile, което не и осигури нито подслон в дъжда, нито благотворна сянка в припека Smirk

Общи условия

Активация на акаунт