КАУФЛАНД - тема 44

• 62 719
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Ако я има тази прахосмукачка, ще си я взема. Робота ми не ще да чисти стъпалата😃

# 121
  • Русе
Само крем Нивеа харесах.
Дидка да каже(знам, че купува) дали са хубави тези филтри за вода.

# 122
А аз се чудя за парочистачката...някой с отзиви? Thinking

# 123
И ние сме с тези филтри от 2 години, но други не сме ползвали че да сравня
но аз си предпочитам минералната вода

# 124
Aз харесах протекторите за матрак и се зарадвах, но после видях че няма моя размер 180 на 200. Точно такъв непромокаем ми трябва, но не са помислили за мен.

Иначе от основната брошура, май нищо. Зехтин имам, и сушени домати заредих от Лидъл. Може да пробваме пъпеша.

# 125
  • Варна
Аз на тиганите Брио се чудя. Искам да пробвам що е то керамично покритие. Но се двуомя дали ми трябва уок тиган или обикновен, че старият ми вече е за смяна.

# 126
Имам дълбок тиган Брио, супер доволна съм, ползвам го за всичко. Мисля са си купя и за палачинки.

# 127
  • Пловдив
И аз се зачудих за дълбокия, ама май има недоволни от това покритие Confused А и няма капак.
След онзи дето всички накупихме за палачинки и не можах да ползвам ме е страх да купувам Simple Smile

# 128
Аз си го ползвам този за палачинки без проблеми

# 129
  • Пловдив
За моите керамични котлони не става...не успяват да нагреят тигана.

# 130
Имам уок тигана- няма грешка. Използвам на керамичен котлон, загрявам на степен 4-5 от 8 степени (най-често на ст. 4), после намалявам на степен 1-2 или на 3- зависи какво готвя/има ли вода или е на мазнина само. Използвам само силиконови прибори по принцип и уокът е като нов. Сега се зачудих на тигана за палачинки и на още някой от другите...не че си нямам тиган за палачинки, но вкъщи правим много омлети др. неща в подобен тиган.
Да попитам за индукционния котлон - какъв е минималният размер на съдът за готвене?

# 131
  • Варна
Тиган за палачинки имам на Тефал, пак от КФ преди 2 години купуван на изгодна цена.
И грил тиган имам, ползва се, доволна съм.
Само керамичен нямам Joy

# 132
Най-обилновен ми е котлона, от около 40 години, екстра си загрява тигана Брио. Няма капак, ама ползвам едни силиконови капаци, с които се задушава по-добре, отколкото със стъклен капак.

# 133
И аз имам проблем с един тиган на Брио, купуван от К. Имах де, защото го подарих след 2-3 неуспешни опита да готвя в него. Загряваше само един малък участък от дъното. При майка ми на газов котлон няма проблем. Имам тенджера Брио, с нея нямам такъв проблем.

# 134
А някой има ли този грил тиган 13 лв. май беше.Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт