КАУФЛАНД - тема 44

• 62 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, има ли някой мнение за дигиталния кантар? От много време искам да си взема такъв, но не знам колко точно измерва. Наскоро си взех фитнес гривна от Кауфланд и ме хвана яд, защото се оказа боклук.

Скрит текст:

# 136
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
ММ е решил да ми купи смартчасовник. Видяхме в новата брошура на К. Ако някой го има моля да сподели мнение ще съм много Благодарна 🌺

# 137
Hey_yeah, откога е този кантар? Аз мисля да рискувам и да го взема.

# 138
И часовникът/гривната, и везната имат гаранция. До 3-месец може безпроблемнто да върнете. Не знам за какви рискове говорите.

# 139
За рискът да се наложи да го връщам и "разхождам" ръчно 2 пъти до вкъщи и обратно Stuck Out Tongue Winking Eye Знам, че няма проблем с връщането.

# 140
Знаете ли къде в Софийските кауфланди има все още от тези кантари?

# 141
Смарт часовника си бях взела преди година. Работи една седмица и после спря да се свързва с телефона ми. Върнах го. На същите пари беше като сега.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 21:13 от polin_a

# 142
Такъв кантар взимах от Лидл. Оказа се чиста смешка и го върнах.

# 143
Аз ползвам лидълския аналог. Не показва точно.

# 144
А аз ползвам огледало.

# 145
Лъки, кое не показва точно?

# 146
Лъки, кое не показва точно?
3 пъти се тегля, показва 3 различни показания. Накрая вадя стария от гардероба и е нещо средно. Да го продават с калкулатор, да си смятам средно аритметично.
Не съм доволна, но ще си го задържа, все пак под кило е разликата.

# 147
Аз си имам супер точен кантар, едно и също показва колкото и пъти да се премериш, но мери само мазнини и вода. Ако другият от К показва голяма разлика, ще го върна.

# 148
Hey_yeah, откога е този кантар? Аз мисля да рискувам и да го взема.
В брошурата за тази седмица е. Аз мислех утре да ходя да го купувам (ако има де, че е точно края на акцията), но дамите тук ме отказаха.

И часовникът/гривната, и везната имат гаранция. До 3-месец може безпроблемнто да върнете. Не знам за какви рискове говорите.
С какво основание може да се върнат до 3 месеца? Защото примерно моята гривна си работи добре, просто изчислява абсолютно нереално.

# 149
Гаранцията за първите 3 месеца е безусловна, т.е. връщаш, защото така си решила. Не е нужно да е заради рекламация. А ти дори имаш и конкретно оплакване, така че най-спокойно можеш да я върнеш.

Общи условия

Активация на акаунт