КАУФЛАНД - тема 44

• 62 725
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Само благодарение на ММ не го купих този кантар.
Взех го. И той ме попита по колко пъти се качвам на сегашния, и дали наистина ми трябва. Замислих се и го махнах от количката.
Имам си стар, аналогов и много рядко го ползвам.
Последно мерих котарака и се оказа, че е верен, защото после го премериха и във вет. кабинет.
Къде е Тета, тя много хубаво отказва от ненужни разходи.

# 151
Имам малко странен въпрос: кафемашината на Айко, за която питах тези дни, колко тежи? Nerd Май ще трябва да ходя сама и вече си съставих списък около половин километър, та да си преценя шерп-ските възможности. Grinning
Има ли в Кауфланд изискване за пазаруване само на възрастни хора рано сутрин? (Изобщо някъде остана ли това, пазарувам вечер и така и не съм имала възможност да обърна внимание...)

# 152
Здравейте, интересуват ме отзиви за машинката за бръснене от брошурата 50%на нехранителни стоки на стр.3.

# 153
Няма вече т.нар. "коридор за възрастни хора".
Имам питане свързано с миксер за фрапе на Сапир. Днес го пробвах, но не съм доволна изобщо. Някой има ли това миксерче и правил ли хубава пяна? Ясно е, че ще го върна, но да зная дали при мен е приблема или си същуствува при този уред като цяло.

# 154
  • Варна
Моето миксерче е такова елементарно евтино китайче за около 2 лв, купих го от магазин  Шихо (тип левче). Прави прилична пяна на млякото за капучино.

# 155
Аз съм супердоволна от миксерчето за фрапе, по-назад (може и да е било на края на предишната тема) пусках снимки на фрапе- само вода+ нес кафе и можеше и още пяна да разбие, но спрях.
Важно е как и какво се разбива обаче- помня, че при по-топлите напитки имаше значение температура, % масленост на млякото...позабравила съм- сега съм на "студена" вълна. Grinning

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 14:02 от dolce miele

# 156
Машината Айко е много лека, аз също сама си я отнесох до вкъщи пеша, но ти трябва обемен плик с дръжки, в който да сложиш кутията, ако ще имаш и друг багаж за носене. Поне аз така направих, за да не нося кутията като бебе. 🙂

# 157
Аз имам тава с това бяло покритие на Брио, но другото им покритие което е грапаво и графитено сиво е по-добро.
В това вече имам малки дупчици в покритието, сивите тави не са мръднали, а и в тях се пече по-добре.

# 158
  • София
Аз пък имам и от двата вида, но бялото ми харесва повече и нямам никакви проблеми.

# 159
Може ли мнение за намаления балсамов оцет от 2,99 лв (от утре)?
И моето бяло покритие на уок тигана е като ново, но използвам силиконови прибори и мия с гъба за тефлонови покрития. Не съм сигурна дали тиганите/тенджерите и тавите нямат някаква разлика в дебелината на покритието Thinking

# 160
Долче, твоя тиган вероятно е по нов, моята е на 3 години някъде, може и повече. Използвам дървени прибори и при двата вида.
Също зависи и от интензитета на готвене.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 18:18 от Lemy

# 161
От миналата година май е...по-малко от 2 г. има със сигурност от купуването моя уок. Blush На Брио любима ми е серията Металика. Майка ми успя така да загори касеролата, че вече е почти залепваща. Joy Ама я загори до черен налеп отвътре, а малката...гледала пушека и си трае Laughing Та ще ми трябва нова.

# 162
Аз май на Металика нямам, ще взема за проба. Свирни като пуснат.

# 163
И аз взех Брио Металика тиган от К след прочетени похвали, прилично се справя на този етап.

# 164
  • Пловдив
Тези от утре ли са Металика?

Общи условия

Активация на акаунт