КАУФЛАНД - тема 44

• 62 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Машината Айко е много лека, аз също сама си я отнесох до вкъщи пеша, но ти трябва обемен плик с дръжки, в който да сложиш кутията, ако ще имаш и друг багаж за носене. Поне аз така направих, за да не нося кутията като бебе. 🙂

В такъв случай си нося дълга връзка(канап), с която завързвам кутията. Носи се много лесно.  Завързвам като подарък, но не с панделка, а с канап Wink :
Скрит текст:

# 166
Мистик, не са Металика от утре; а бели керамични отвътре и кафяви отвън.

# 167
А някой има ли този грил тиган 13 лв. май беше.Доволни ли сте?
И аз се присъединявам със същият въпрос.Също имате ли впечатления от апарата за мерене на кръвно?

# 168
  • На изток от Ада
Няма вече т.нар. "коридор за възрастни хора".
Имам питане свързано с миксер за фрапе на Сапир. Днес го пробвах, но не съм доволна изобщо. Някой има ли това миксерче и правил ли хубава пяна? Ясно е, че ще го върна, но да зная дали при мен е приблема или си същуствува при този уред като цяло.
А з имам на Сапир от няколко години прави хубава пяна.

# 169
Мнение за тенджерата под налягане Факелман?

# 170
  • 1st floor
Дигиталният кантар го имам от 2-3 години, ползвам го, мери, верен би трябвало да  е. Не ми показва различни стойности. Гривна имах от Кауфланд, неуспешна покупка - върнах я. Постоянно се дискънектваше с телефона и ми вибрираше дори когато спя и той е до мен.

# 171
Момичета, имам закупена прахосмукачка от Кауфланд на 13.05., но не ми харесва. Мога ли да я върна? Пазя касов бон и опаковка. В същия     магазин, от който е закупена, ли да я върна? Благодаря!

# 172
  • Пловдив
Минах тая сутрин...трябваше ми тенджерата под налягане, ма тя толкоз малка, че...7л. ми е малко.
Взех на майка грил тиган, на свеки кана с филтри за вода и на мен тиган Simple Smile

Ония зеленките тигани и тенджери не ги ли пускаха скоро? Да чакам от тях да си накупя...

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 10:08 от mystic woman

# 173
Можеш да я върнеш, но незабавно, във всеки Кауфланд в България. Срокът е 90 дни.

# 174
  • София
Момичета, имам закупена прахосмукачка от Кауфланд на 13.05., но не ми харесва. Мога ли да я върна? Пазя касов бон и опаковка. В същия     магазин, от който е закупена, ли да я върна? Благодаря!

От страницата им:
Цитат
Без проблем ще заменим продукта или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до три месеца от закупуването им.
https://www.kaufland.bg/uslugi/klientski-obeshtaniya.html

Може да се върне във всеки магазин от веригата, но им е по-лесно в този, от който е купена. Май виждат повече подробности за покупката, когато е в същия магазин.  И в Лидл забелязах нещо такова. Ако е в същия магазин, директно отмятат нещо в системата и връщат парите. Ако е в друг, пишат в едни кочани, които обикновено търсят по другите каси. Simple Smile И става много по-бавно.

# 175
soul81 , Тaня67 ,  Благодаря! Simple Smile Отивам веднага!

# 176
  • у дома...
Няма вече т.нар. "коридор за възрастни хора".
Имам питане свързано с миксер за фрапе на Сапир. Днес го пробвах, но не съм доволна изобщо. Някой има ли това миксерче и правил ли хубава пяна? Ясно е, че ще го върна, но да зная дали при мен е приблема или си същуствува при този уред като цяло.
А з имам на Сапир от няколко години прави хубава пяна.
И аз съм със същия. Прави пяна по-голяма от фрапе във заведение. Много съм доволна.

# 177
  • Варна
Аз се чудя за вертикалната прахосмукачка
Мисля, че точно за такава прахосмукачка бях чела добри отзиви преди месеци и от тогава чакам да я пуснат... Сега дочетох,  че е с кабел, мисля да я пробвам. Само трябва да навия ММ да ми я вземе.

# 178
Взех кафе машината.От доста време и се каня и днес  се реших.Пуснах както е описано по книжката ,да загрее ,да изтече вода и направи доста хубав каймак,е колко е силно не знам кафето,на мен ми хареса.

# 179
Купих външна батерия. В момента я зареждам. Червената индикация мига постоянно. Така ли трябва да е или да свети без да мига?

Общи условия

Активация на акаунт