КАУФЛАНД - тема 44

• 62 696
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Обърнете се към КЗП заради комплекта съдове. В брошурата - печатна грешка. А за сайта написали ли са някъде, че не носят отговорност за грешна реклама?

# 91
Комплект от един брой Joy
Айде бе!

# 92
  • In transit
Явно тази седмица има доста печатни грешки...портокаловият сок на Олимпус трябваше да е на 2,99лв, ама е на 3,99лв. всъщност.

# 93
  • София
Скрит текст:
Мистик, аз вече проверявам всяка капачка на бурканите (с пръст отгоре дали се вдлъбва), на прясното мляко, други опаковки...то човек вече не знае... Bowtie
Аз си имах ядове с намирането на сладко. Нали похвалихте сладко от зелени орехчета- ами, не успях да го намеря, видях само етикета му. Изобщо, всичките сладка Брей бяха наредени почти шахматно...видях сладкото от зелени смокини обаче и мисля да му дам шанс някой път.
Комплектът Нескафе с миксерчето само до днес ли беше на промоция цена? Бях в магазина, щях да се връщам после пак специално за комплекта и...забравих! Angry
Тази вечер имаше купища, на промоционална цена в магазина до затвора/Банишора.

# 94
Авокадо нямаше в 16ч! Що за подигравка.
На информация ми казаха "утре ще имаме"...Измекяри!
За тенджерите и аз се усъмних в 5 за 10 лева...те играчките са по скъпи.

# 95

За това не са виновни магазините, а тези които пазаруват в промишлени количества.

# 96

За това не са виновни магазините, а тези които пазаруват в промишлени количества.
В понеделник да се изчерпе промоционална стока в няколко магазина е по скоро въпрос на малка доставка. Кой прави заявка за количества? Не са клиентите които купуват в промишлени количества.

# 97
  • София

За мене магазина е виновен. Продават се големи количества стока на 1 клиент.
Виждала съм  от съседното ми блоково магазинче да товарят 2 колички с изгодна стока в Кауфланд.
Ако спазват собственото си уж ограничение за до 5 бр. на клиент няма да е така.
Авокадото са го изкупили за заведения - лятото вървят салати с него.

# 98
Свински врат нямаше при нас в 17 часа. И авокадо нямаше. С  един кокосов орех и една паста за зъби излязох. Утре пак в 17 часа ще правя опит за св.  врат и авокадо.

# 99
И аз мисля, че К са виновни. Всеки път се дразня като видя накамарени колички, зареждащи малки магазинчета
Ще правя втори опит днес, да видим.

# 100
  • Пловдив
Обикновено магазините се застраховат, че не носят отговорност за печатни грешки в брошурите. За сайта са пуснали извинение. Не ги оправдавам, но жалба пред КЗП няма да мине... 

# 101
Извинението е за брошурата, не за сайта. На сайта са направили корекция. Имаше подвеждаща реклама като формулировка, заради която хората са били път до К, така че никак не съм убедена, че това е извън правомощията на КЗП. Това не е печатна грешка. Заслужава си да им се пише.

# 102
Според мен жалба до КЗП  няма да помогне. Грешки стават. Както в печатна брошура, така и в сайта..

# 103
Има нещо гнило.
Грешка в сайта, грешка във вестника...
И то не печатна. Не е примерно комплектът да е струвал 29.90лв, а те да са написали, че струва 9,90лв.
Тук изобщо променят начинът, по който се предлагат стоките. Веднъж комплект, после изведнъж решиха, че е на бройка.

# 104
Честно срещана грешка. Не е чудо невиждано.
Не ги защитавам но според мен се издребнява.
Все пак който се чувства подведен нека пише жалби.✌

Общи условия

Активация на акаунт