Професия учител - 10

• 60 305
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Магнолия, няма как да знаем какво ти се върти в главата, докато не попиташ нещо конкретно

# 466
Останали са ми неизвинени отсъствия за септември.Има ли шанс да поправя грешката преди ръководството да ме разкости ?

# 467
  • Пловдив
Ако си в добри отношения с админа на школото или който ви е електронния дневник.

# 468
  • София
Магнолия, няма как да знаем какво ти се върти в главата, докато не попиташ нещо конкретно

Вече няма какво да питам, СУ тотално се гаври с кандидат магистрите си!
Как е възможно - подаваш документи, одобряват ги, минаш класиране, приет, плащаш такси и накрая отиваш щастлив и доволен да се запишеш и те шамаросват- ами вие не сте приет в правилната програма! От 2-семестриална трябва да минеш на 3-семестриална. Е, бясна съм! И се отказах да уча за учител!
Имало е такива случаи и миналата година и от комисията, която приема документите пак не са си взели поука! Егати и университета!

# 469
А, сефте. На мен на кандидат-студентскуя изпит там ни бяха писали 2. Ходих да си видя работата, та стана на 5. Приеха ме на второ класиране по първото ми желание. Бая ревах тогава, ама никой не ми се извини. Загърбих го, и продължих напред.
Тъй че, ако ти е важно да учиш -свиквай. В това министерство и в подопечните му служби, е така. Плати си допълнителната такса и това е. Пари се изкарват все пак.

# 470
  • Пловдив
Изпитни работи след изпит имат право да се виждат, но оценки не се коригират.

# 471
  • Пловдив
Освен ако не става въпрос за техническа грешка при пренасянето

# 472
Здравейте, имам един въпрос. При подаване на документи за работа в детска градина,след като са ги входирали ,задължително ли е да ви извикат на интервю, или викат само кандидати, към които са проявили интерес? Благодаря предварително!

# 473
  • Добрич
Здравейте, имам един въпрос. При подаване на документи за работа в детска градина,след като са ги входирали ,задължително ли е да ви извикат на интервю, или викат само кандидати, към които са проявили интерес? Благодаря предварително!

Независимо от позицията, не е задължително да има събеседване, а ако има не е задължително да извикат всички кандидати.

# 474
Останали са ми неизвинени отсъствия за септември.Има ли шанс да поправя грешката преди ръководството да ме разкости ?
Отсъствията за септември са изпратени вече към НЕИСПУО (изпращат се до 4-та дата на следващия месец задължително). Дори и да ги поправиш с помощта на админа в електронния дневник, ръководството ще трябва да ги коригира в модул "Отсъствия" на НЕИСПУО, няма начин да скриеш грешката от тях.

# 475
Моля за съвет ,
струва ли си да започна по заместване /чл.68/ или да изчакам постоянна длъжност?.Има ли разлика в заплащането и като цяло какви са минусите на този вид назначение ?

# 476
Моля за съвет ,
струва ли си да започна по заместване /чл.68/ или да изчакам постоянна длъжност?.Има ли разлика в заплащането и като цяло какви са минусите на този вид назначение ?
Няма разлика в заплащането и получаваш ДМС. Единствения минус е, че след време ще те махнат, а ако си на заместване по майчинство риска си е голям, защото колежката ти може да се върне, ако реши и след първата година. Като цяло, ако нямаш друг вариант, започни по заместване, но търси за по-нататък друго.

# 477
Моля за съвет ,
[/quote
Аз бих започнала. Шанса да бъдеш назначена на постоянно място без трудов стаж е минимален.

# 478
  • Бургас
Моля за съвет ,
Отивай, момиче! Нещата започват да се нареждат!
https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8 … 5-%D0%BD%D0%B0-2/

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:28 от armeria

# 479
Ако имаш нужда да трупаш опит, абсолютно си струва.

Общи условия

Активация на акаунт