Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 5 278
"Bay Yanlış/"Мистър Грешен"


                                 

Компания: Gold Film
Продуцент: Фарук Тургут
Сценаристи: Аслъ Зенгин и Бану Зенгин
Режисьор: Дениз Йорулмазер
Канал: FOX
Премиера: 26 юни 2020 г. /петък/

                             

В главните роли: Джан Яман и Йозге Гюрел


                         

                         

Сюжет:
Главният герой – Йозгюр е собственик на бар, който води богат и безгрижен живот и не вярва в любовта.
Езги вярва в любовта и като повечето млади момичета мечтае да се омъжи, но така и не може да намери правилния. Тя е уморена от фалшиви отношения и иска истински да се влюби.
По стечение на обстоятелствата Йозгюр и Езги стават съседи и след запознанството им, той предлага да й помогне в търсенето на любовта. Йозгюр обаче има своя тактика, която Езги трябва да стриктно да следва.
Какво ще се случи по-нататък и кое ще победи – любовта или логиката, предстои да видим.
     

                             


Герои:

Йозгюр Атасой/Джан Яман

                                               

Йозгюр е богат, добре образован и красив млад мъж, който на своите 30 години вече е изгубил вяра в любовта и няма доверие на жените. Обича да се забавлява, но предпочита свободата и залага на краткотрайни и случайни връзки. Той е собственик на популярен бар-ресторант в Истанбул, а зодията му е водолей. При вземането на решения се доверява преди всичко на разума си.

Езги Юнал/Йозге Гюрел
   
                                               

Езги е израснала в малко градче. Дошла е в Истанбул, за да учи в колеж и повече не се е върнала в родното място. Завършила е факултета по връзки с обществеността. По природа е алтруист, винаги се застъпва за другите и се опитва да им помогне. Обикновено се доверява повече на емоциите, отколкото на разума си. Нейната зодия е телец.

Джансу Акман/Фатма Топташ 

                                                 

Джансу е братовчедка  на Езги. Тя е красива 35 годишна жена с добре поддържана външност. Отговаря за връзките с обществеността в една болница. Успешна е в работата си и е много добра в общуването. Има връзка с д-р Левент, който е от един от собствениците на болницата, в която работи. Зодията на Джансу е овен.

Дениз Копаран /Джемре Гюмели

                                                 

Дениз е приятелка от детството на Езги. Работи като адвокат в една от най-известните юридически кантори в Турция. Целта й е да се издигне в кариерата и усърдно работи над това. Преживяла е разочарование от неуспешен брак в миналото, заради което е затворила сърцето си за любовта. Зодията й е скорпион. Амбициозна е, но е и студена и отдалечена към хора, извън близкото си обкръжение. Особено затворена е по отношение на мъжете.

Озан Динчер/Серкай Тютюнджу

                                                 

Озан е красив, дружелюбен и позитивен човек. Той е успешен главен готвач в ресторанта на Йозгюр, а също така и неговия най-близък приятел. Въпреки неудачните си любовни отношения досега, той не е изгубил вяра в любовта. Надежден, весел, общителен и емоционален е. Зодията му е рак. 
 
Сердар Йозтюрк/Сарп Джан Кьороолу

                                                 

Сердар е красив и успешен гинеколог. Има успешна кариера, но също така е син на богато семейство. Той е амбициозен и конкурентноспособен и винаги прави това, което си науми. Перфекционист е и винаги обръща внимание на детайлите и иска да е най-добър във всичко. В същото време може да бъде и високомерен и да излъже, ако се наложи. Въпреки всичко, той вярва в любовта и винаги се доверява най-вече на разума си, когато взема решения. Зодията му е козирог. 

Левент Азман/Гюрген Оз

                                                   

Левент е приятелят на Джансу. Той е 40 годишен успешен пластичен хирург и един от собствениците на болницата. Добре поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря от първия си брак, която се казва Зейнеп и е на 9 години. Негативният опит, който е натрупал в брака си и любовта към дъщеря му му пречат да се реши да се обвърже отново. Зодията му е лъв.
 


Сонер Сечкин/Тайгун Сюнган

                                                 

Сонер е бившият приятел на Езги и работи във фармацевтична компания. Той е нарцис, който обича винаги да е на преден план. В същото време е лицемерен и обича да се прави на какъвто не е и да променя поведението си според изгодата. Зодията му е дева. 

Невин Йълмаз/Фери Байку Гюлер

                                               

Невин е майката на Езги. След множество несполучливи връзки, които е имала след развода си, тя намира  щастието си при Юнал и се омъжва за него. Тя е жена, пълна с любов, весела и съвременна. Управлява заведението си в Бурса, заедно с мъжа си. Обича да се забавлява и да пътешества.
 Юнал Йълмаз/Суат Сюнгюр

                                             

  Юнал е съпругът на Невин. Няма собствени деца, но обича Езги като своя дъщеря. Дълги години е работил като готвач на круизни кораби. Когато се влюбва в Невин, двамата избират по-спокоен живот и заедно откриват заведение в Бурса. Той е остроумен, романтичен и позитивен човек, който се наслаждава на всеки един момент от живота. Зодията му е близнаци.

Севим Атасой/Лале Башар

                                               

Севим е майка на Йозгюр и Ебру. След смъртта на съпруга си Невзат, тя посвещава живота си на децата. Собственик е на недвижими имоти, но притежава и лозови масиви, които са й останали от съпруга й. Тя е жена, която уважава традициите, позитивна е и обръща внимание на детайлите, но понякога е и обсебваща. Зодията й е дева.

Емре Ерен/Анъл Челик

                                               

Емре работи като барман в заведението на Йозгюр. Той е весел, мил и забавен. Не се притеснява да флиртува с момичетата, дори когато е във връзка. Общителен и жизнен. Зодията му е близнаци.

Гизем Сезер/Едже Иртем

                                               

Гизем работи в заведението на Йозгюр, където се занимава с резервациите и посрещането на клиентите. Изключително амбициозна и способна да използва другите хора. Коварно и хитро момиче, което обича интригите. Освен това, отдавна е влюбена в Йозгюр, но крие това от всички. Зодията й е козирог.

Ирем Доган /Кимия Гьокче Айтач

                                             
 
Ирем работи като адвокат в юридическата фирма на Дениз. Тя е красива, умна и амбициозна, но когато се наложи, може да бъде и лоша. Между нея и Дениз има жестока конкуренция. Гледа на мъжете преди всичко като средство за по-добро съществуване и няма намерение за сериозна връзка. Неин приоритет е работата. Зодията й е риби.

Ерджюмент Шенгезер/ (Ибрахим Кошкун)

               

Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 години. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 годишна дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Ерджюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.Ебру Атасой /Джерен Коч

                         

Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 годишно момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем, с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения. 

Керем Сойдан/Asir Fikri Gündoğdu

                           

Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейния хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.
 


Зейнеп Азман/ Адиле Ада Арджа

                         

  Зейнеп е 9 годишната дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си, но и ревнива. Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.

Фитнат Атасой /Дениз Йозерман

               

  Съпруга на чичото на Йозгюр, на 40 - 45 години, има 2-ма сина. Постоянно се състезава със Севим. Ревнува от финансовата й сила, успеха на децата й и майчинството. Тя е жена, която обича клюките. Любопитна е, проявява интерес към живота на другите и често се бърка в работите им. Тъй, като съпругът й е уморен от тази ситуация, Фитнат се старае да стои далеч от него под предлог, че има работа.

           „Домът в който си роден,
                 е твоята съдба“
             


                                            

Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:


Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                                             

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


                Erkenci Kuş - Ранобудна птичка  
                        жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                       Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak


                                  Сюжет  

   От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.


В главните роли:

                       

Скрит текст:

Биография

Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала? Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоолу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/ 
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
              Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri
С бг субтитри: https://www.vbox7.com/user:alex_3031?p=items
или тук: https://www.youtube.com/watch?v=IMflQdG7zTM&list=PLCvwry7inA … fhcIONYk1woVs5UjkСкрит текст:
Биография
Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

 „С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"


Участват още:

                   
Скрит текст:
 

                     

                   

                   

                       

                       

                       

                       

                       

                       

                       

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:[/size]

https://vk.com/topic-113691288_39018017

                            П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y

                         

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1023001


Старата тема:

                https://www.bg-mamma.com/?topic=1236313

     
ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 1
 • Мнения: 1 183
Записвам се в новат тема, благодаря!❤

# 2
 • Мнения: 60
Ха, аз ли съм първа?  Та значи, за тази Йешим, дето толкова ни човърка в последните страници.
Събрали сме се тук най-големите романтички  - първи признак – гледаме турски сериали, ако не тук, не знам къде другаде можеш да потънеш в романтика и мечти, второ сме най- големите почитателки на Джан и сега искаме да го променим и направим по наш тертип за една седмица. Досега каквито герои идеалистични е играл – играл, мъж мечта за всяка жена, обаче Йози ще ни измъчи докато стане романтичен и верен, но друго и няма да му отива.
И Йешим ще я има и други най-вероятно, колкото и да е очевидно привличането към Езги. Ако тук имаше мъже да коментират, щяха по-ясно да кажат как се влюбват мъжете и доколко и за колко време остават верни. По мои скромни наблюдения от подобен тип мъже, слава богу отстрани – да, влюбват се, създават семейство, но след време изневеряват. Спират да изневеряват, но ако сами достигнат до този етап от живота, когато искат спокойствие, но пак зависи от жената, обкръжението, ценностите.
Назлъ е като нас голяма романтичка, Йози е много добър с многооо добродетели,  но честно казано и на мен ще ми е интересна метаморфозата му – душевна, да приеме, че Езги е съдбата му.

# 3
 • Мнения: 108
Ха, аз ли съм първа?  Та значи, за тази Йешим, дето толкова ни човърка в последните страници.
Събрали сме се тук най-големите романтички  - първи признак – гледаме турски сериали, ако не тук, не знам къде другаде можеш да потънеш в романтика и мечти, второ сме най- големите почитателки на Джан и сега искаме да го променим и направим по наш тертип за една седмица. Досега каквито герои идеалистични е играл – играл, мъж мечта за всяка жена, обаче Йози ще ни измъчи докато стане романтичен и верен, но друго и няма да му отива.
И Йешим ще я има и други най-вероятно, колкото и да е очевидно привличането към Езги. Ако тук имаше мъже да коментират, щяха по-ясно да кажат как се влюбват мъжете и доколко и за колко време остават верни. По мои скромни наблюдения от подобен тип мъже, слава богу отстрани – да, влюбват се, създават семейство, но след време изневеряват. Спират да изневеряват, но ако сами достигнат до този етап от живота, когато искат спокойствие, но пак зависи от жената, обкръжението, ценностите.
Назлъ е като нас голяма романтичка, Йози е много добър с многооо добродетели,  но честно казано и на мен ще ми е интересна метаморфозата му – душевна, да приеме, че Езги е съдбата му.


Съгласна съм с теб, аз си представям мъж като Йози в реалния живот как отначало неистово се съпротивлява на собствените си противоречиви чувства, мъчейки се всячески да омаловажи силата на влиянието, което тя има върху него и чувствата, на които самият той дори не е подозирал, че е способен...
После рано или късно ще се опита да я мине, за да си я изкара от системата, само че ще се мъчи от празнотата, която после ще изпита, защото една или няколко нощи никак няма да са достатъчни, за да я загърби - напротив, ще влиза все повече в системата му, като отрова...
Ще се разкъсва от ревност от останалите мъже, които я преследват, докато сам на себе си казва, че не я иска по такъв начин и на теория би трябвало да се радва за нея, ще се бори с негодуванието, което ще извира от него когато я гледа с други. Animal Pouting Cat
После ще се предаде, ще има връзка, може и брак да сключи, отначало ще е щастлив и доволен, че именно той я е спечелил, защото е влюбен. Еуфорията и божественото чувство на облекчение, когато най-после е признал пред себе си и света, че я обича, че са заедно - ще трае известно време. Може и доста време. Sparkling Heart
Но, рано или късно, ще започнат леки наченки на старите му навици...Може би всеки път, когато се скарат, когато се появят отговорности, може би деца, може би просто рутина и стрес.
В един момент ще се изкуши и ще залитне... Ще се подхлъзне. Дали на инат, като моментно причерняване в последствие на скандал, като бунт срещу ограничаването на свободата си и....веднага след това горко ще съжали.
Тогава, особено ако тя разбере, ще мине през ада на истинското осъзнаване на нейната стойност, тогава ще направи всичко по силите си да си я върне и ако успее - най-после ще е с нея пълноценно, ще цени дори скандалите и привидно скучните ежедневни моменти, защото вече е минал през ада на живот без нея.

Отплеснах се... Wink

# 4
 • Мнения: 3 372
Брей, браво на вас, темата почна с много дълбоки размисли Blush
Възхищавам ви се, аз такива неща не мога да напиша, дори и да ги мисля Grinning
Да ви кажа аз съм анти-романтика, нищо, че гледам турски романтични сериали. И хич не бързам с промяната у Йози. Много си ме кефи такъв свободен и забавен Simple Smile
Сигурно, щото не ми е в къщата, ама да дойде де, да дойде, пък ще видим Grinning
Ще се дърпа бая бая от любовта си към Езги, щото нали е „йозгюр” все пак. От цялата работа Йешим ще намаже май май и разни други знайни и незнайни девойки, паднали в боя с чара на Йози...

Чара на Йози (ако сте го забравили случайно) Grinning

# 5
 • Мнения: 20
Благодаря за новата тема Дъга

# 6
 • Мнения: 25
Благодаря за новата тема! Heart

Според мен трябва да мислим за характерите и чрез зодиите на героите. Щом са включени най-вероятно ще имат някакви допирни точки и едва ли е случайно. Ако някой разбира от зодии може да обясни по-добре. От малкото, което знам бих казала, че зодията на Озан е добре подбрана. Раците са влюбчиви и чувствителни, така че според мен е доста точно. Горко му с Дениз, която е Скорпион. Joy За телците /Езги/ знам че са наивни и това го виждаме при нея. Мисля, че и при Йози има логика с неговата, но ще трябва да почета пак, че познавам много мъже Водолей и да си призная от една страна виждам логика, но от друга нещо ми се губи. Grinning Всеки човек е различен, разбира се. Но за сценария със сигурност ще използват най-популярните обяснения за всяка зодия.

# 7
 • Мнения: 3 372
Ммм, Йози е Водолей! Това съм го изтървала... И аз съм Водолей! Това обяснява защо ми допада характера му Joy
Раците са такива „драма куинс”, майка ми е Рак... Наистина Озан е типично раче. Дениз бих казала, че е някакво говедо, ама и Скорпион става Grinning

# 8
 • Мнения: 25
Ммм, Йози е Водолей! Това съм го изтървала... И аз съм Водолей! Това обяснява защо ми допада характера му Joy
Раците са такива „драма куинс”, майка ми е Рак... Наистина Озан е типично раче. Дениз бих казала, че е някакво говедо, ама и Скорпион става Grinning
Дениз точно като Овен я виждам, а не Джансу. Joy

# 9
 • Мнения: 9 645
Минавам да се разпиша само в новата тема, за която благодаря.Няколко дни преди отпуск е лудница около мен и все още не съм излгедала последния епизод с превод. А някъде си запильосах и линка към него, ако може някой да го пусне отново. че трябв адоста да рова из старата тема.

# 10
 • Мнения: 924
Благодарности на Дъга за новата ни розова тема и без това, си гледаме с розови очила, каквито сме романтички и мечтателки всички : )) Няма начин, с този изкусително красив Патрон, да сме някакви скромни и мълчаливи "смотли" Grinning Мечтаем си като за световно.. и като гледам много ни е добре, айляк сме си всички Heart Eyes

Много обичам да чета сериозни размисли, дълги постове също : )) Браво на всички момичета, които имат дар слово!

Аз днес, цял ден в язовира се скитам с лодка, поплувах (с жилетка), пийнах, хапнах, доволна останах.. вас ви следях изкъсо, благодаря на всички за всичко споделено Heart

Пожелавам в новата тема, да има много смях и веселие, романтика и мечти, да се вихрят страсти и огнените погледи на Джано да ни "мокрят" мечтите още повече Heart

Момичета "мои" Grinning бъдете все така впечатлени от моя неуспорим чар Sunglasses
Фантазирайте си на воля.. и се забавлявайте до безкрай Heart

# 11
 • Мнения: 4 420
Йозгюр по-скоро си го представях, като лъв. Самоуверен, любовчия, но в същото време с добро сърце.

# 12
 • Мнения: 31 971
Добро утро в новата тема! WinkHugHeart

Дъга Hug,благодаря за красивата нова тема!Днес е нашия ден за кино,но сме без епизод!Дано ни пуснат нещо ново-снимки от сета,фрагманче....Simple Smile

Славена Hug,пускам ти линкове за МГ

във ВК-https://vk.com/topic-113691288_41415367
и в ОК.Ру-https://ok.ru/video/c2701629клип - с пародия от 5-ти еп.


https://youtu.be/kD-ojDroq-c

нови с Демет
ПП...поста ми изчезна и трябваше всичко на ново да възстановявам.....

Желая ви приятен,макар и горещ петък! Nature SunnyFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 13
 • Мнения: 585
Здравейте! Благодарности за новата тема и нейното прекрасно оформление! Flowers Hibiscus
И аз смятам, че тази Йешим ще направи всичко възможно за се докопа до Йози и ще успее, точно заради това, че той все още не иска да признае колко е привлечен от Езги. Езги от своя страна ще направи опит да започне връзка със Сердар, но според мен ще е неуспешен. "Пистикът" също ще се завърти около нея, но не ми се иска тя да му дава някакви надежди - той ми стана противен още с началото на сериала.
В 5-ти епизод Левент и Джансу изиграха перфектно ролите си. Левент дори забрави да кашля, както правеше в предишните епизоди, когато чуеше нещо, което не му харесва. Голям е хитрец и ми е много интересно какво ще е развитието на тяхната връзка.
Дениз е жена-скорпион - студена отвън, топла отвътре Wink, ненавижда лъжите, трудно допуска някой в близост до себе си, но случи ли се това остава вярна...докато не настъпи разочарование. Ако някой предаде жена-скорпион бива зачеркнат завинаги. Озан ми е много симпатичен, а щом е зодия рак, то това означава, че е грижовен и обича семейството. Скорпион и рак са чудесна комбинация.
Хубав ден да имате!

# 14
 • Варна
 • Мнения: 6 149
Благодаря за темата ❤

Общи условия

Активация на акаунт