Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 406
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Сега разгледах малко снимки  с дълга коса и брада. Не мога да реша как ми харесва повече. И сега е секси, но и с дълга коса е разкошен. Абе всякак го взимам!!!

# 136
Джан е хамелеон. Не съм го гледала в Пълнолуние, ама така по снимки с тези костюми изглежда сериозен, стабилен и начетен мъж. Визията от РП е уникат. Много мъже се „носят” така, но само Джан се „носи” уникално Grinning ( тука малко като Божинката прозвучах, ама схващате идеята Grinning ). С тази дългата коса, брадата, нацепения великан, дето ще цепи дърва в гората... припадаш си просто, само докато гледаш! А бай Йози е гъзарче, купонджия, при него е „пей-сърце” положенито. Честно казано не знам как ми харесва най-много, щото различни мъже са за мен това, нищо, че ЕДИНСТВЕНИЯТ ни ги играе Grinning

# 137
Вярно е хамелеон. Освен , че е красив обаче е и много магнетичен. Добър актьор също. Като Джан и като Йози има съвсем различно излъчване.

# 138
# 139
Пфуу, и тук е секси! Не е честно!

# 140
Ели, каза, че не си гледала Пълнолуние, по-долу в клипче са съпоставени сцени от двата им сериала с Йозге, въпреки, че аз общо не виждам и не търся, харесвам ги и в двата сериала, но да, докато Ферит е супер сдържан, обран, праволинеен, как се е сдържал да го изиграе не знам. Йози е пълната му противоположност, влюбена съм в неудържимата му енергия, като пружина е, така енергичен и зареждащ, а физиономиите са му един път, думи нямам колко ме е спечелил с тази роля. И в Любов на инат направиха хубава двойка с девойката, често и към птичката се връщам, и с Демет ми харесваха, изобщо Джан да е, с която и да е му се получава и ми е любим!!! И сега превеждащия се сериал малко загледах, но ще го оставя по-подробно за по-натам, че толкова време сега за още един различен Джан сега нямам.  Най-много ми харесва това, че надгражда и изненадва с всяка следваща роля и като визия, и като присъствие и като харизма и излъчване и страст в играта си. Не можеш да останеш безразличен, колкото и да се опитваш, не става просто. Приковава, омагьосва и се питаш как е възможно един и същи човек да се превъплащава така достоверно в толкова различни образи.
Пу-пу-пу, нахвалих го отново, ама с обич и чистосърдечно.
Грозде, знаех си, че няма да издържиш дълго:gift_heart:!!
За Ели и всички момичета тук, докато чакаме фрага:
https://www.youtube.com/watch?v=2QTmmTx1FrA

# 141
Най-после....2-ри фрагман...Wink

https://youtu.be/YDeqZcc6Mkk

# 142
Логичното обяснение за последната сцена е, че Езги сънува сватбата. Но по-интересното ще е, ако това е сън на Йози. Joy

# 143
Ха, и хайде някой да каже какво е това сега - и шах и мат съм.
Да допълня. Изгледах го още няколко пъти и със субтитри къде-що успях,  като приказка красиви са, направо са магия. Нека си сънуват и мечтаят все така, докато се осмелят наистина, и дори да ни мотат с тия фрагове, напълно ме устройва, все така завладяващи да са един до друг, радост са за очите и сетивата.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 19:07 от sonnni

# 144
Фрагманът от ЮТуб съм го пуснала с турски субтитри.Може да преминете автоматично на бълг. език.

Ето и с руски субт.
Второй фраг к шестой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246277%2F5d07b68cb … l_wall_-132999259

# 145
Хаха. Тези двамата май сериозно се влюбват. Интересно кой си мечтае за сватба 🤔

# 146
Хаха. Тези двамата май сериозно се влюбват. Интересно кой си мечтае за сватба 🤔

Това и аз щях да попитам, кой си мечтае за сватба? Иначе, здравейте!
И благодаря за всичко споделено!
Тези, пък да не вземат наистина да се вземат, пък после ти на мен, аз на теб до следващия път Stuck Out Tongue Winking Eye

... и като се има в предвид, че мечтите понякога стават реалност....ето ти още един сезон с Джан и Йозге.
Макар Джан Яман ми се иска да го гледам в някой екшън, ама те комшиите хич не ги бива в това май.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 19:44 от Slawena

# 147
То реалност, реалност, ама като се включат и интригантите, и братовчедката и приятелката, ще ги гледаме до Нова година.

# 148
Е лошо ли е ще да ги гледаме даже и до нова година Rolling Eyes, особено някои гг Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе каката и Дениз като някои стари свахи, тоз не става за теб, защото много му разбират като им гледам опита и бивши и настоящи.

# 149
Е лошо ли е ще да ги гледаме даже и до нова година Rolling Eyes, особено някои гг Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма лошо,  сериала е забавен  и интересен, даже повече от другия летен сериал "Почукай на вратата ми".

Общи условия

Активация на акаунт