🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 15 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 660

Nature Sparkles Чакам новото с Толга но..албанската пиявица е решила
 да използва момента и пуска позабравени снимки
 и клипчета с нея от преди година и повече..
Weary

Nature ZapАмине на запис..

Hearts

# 661
Софи давай вечерното питие за натроение  и мизика за фон.   Албанката и шаманката чудни жени  са си избрали нашите. Едната го омаяла с пържени яйца с тайна съставка , другата се жертва за риболова. Mask
Немски рапър е написал песен за дъщеричката на Амине и футболера
Известный немецкий рэпер Capital Bra подарил свою новую песню маленькой дочке Месута Озиля и Амине Гюльше Эде

ако ви се пие чай Толга ще ви поднесе

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 21:01 от femmi2

# 662
Nature Sparkles Чакам новото с Толга но..албанската пиявица е решила
 да използва момента и пуска позабравени снимки
 и клипчета с нея от преди година и повече..
Weary
    А Толгахан "неутешимо" страда по нея и праща "любовни" послания.
     Това е да си съпруга на романтик!

Софи, ново от Толга няма. Днес е пълно затишие. Уморих се да се ядосвам, омръзна ми да чакам. Вече не зная и какво да мисля за предстоящия сериал и неговото евентуално пускане на екран до края на септември.

"Започна  да ми липсва!" Изглежда, че Толгахан много страда далеч от дома!

Разстоянията не са никак лесни за двойката и това е, от което напоследък страдат далеч един от друг Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман.

Чрез Instastory, Алмеда ни каза преди няколко седмици, че ще отсъстват известно време и причината е в професионалните ангажименти на турския актьор.
Изглежда, че този момент преживява и Толгахан, който наскоро публикува снимка на жена си в Instagram, където пише: "Отново започна да ми липсва".
Публикацията беше препратена от Алмеда, която написа: „Да, но много те обичам“.
Казват, че разстоянието прави връзките по-силни, но все пак искаме да се обединим възможно най-скоро.
Алмеда Абази и Толгахан Сайъшман са една от най-коментираните двойки на медиите не само албански, но и турски.
Двойката увенча любовта си с брак през 2017 г., докато миналата година станаха родители за първи път на син, който кръстиха Ефехан.
Често сме виждали малкия в акаунтите на родителите в социалните мрежи и очевидно цялата любов и внимание на двойката е с него.
Преди няколко седмици Алмеда заяви, че иска да стане майка на дъщеря и че това изглежда не е в далечните планове.
iconstyle.al
17.09.2020 г.

# 663

Nature Boom Феми* не ми се пие чай,
искам Толга и Чачо да ми поднасят друго..
Stuck Out Tongue Winking Eye

тази вечер и избора на питие
ме затруднява..а музиката съвсем
Joy

Скрит текст:

Champagne Balloon

Flowers BouquetЕМИ* и през октомври да е ,няма проблем  ако сериала е
феноменален* както го рекламират..
 но ако се окаже  боза* ще съм разочарована
защото след Двата* наистина феноменални сериали ,
които гледахме с теб, без да ги рекламират като такива,
 ми се иска да гледам нещо ново и зашеметяващо, дано!!
Hands Pray

# 664

Софи, аз съм голям скептик по отношение на помпозните реклами и високопарни изрази. Не се настройвам за нещо уникално, за да не съжалявам след това. Пък и снощният фалстарт допълнително ме напрегна.
     Дали няма да запеем и ние "Шампанско и сълзииии", след като видим първия фрагмент на "Дума на честта". Stuck Out Tongue Winking Eye Дано Толга да изглежда добре, за да има какво да коментираме.

Нашичкият отново в компанията на "отбор юнаци". Започна да прилича на Амине, сам не смее да се фотне, че албанската пиявица може да го смъмри. Joy

# 665

Flowers Bouquet ЕМИ* писала съм, че Толгахан не го знаех преди сериала *Сега и завинаги*
а след него се опитах да гледам това което снимаше, но не ме грабна
 нито Перлата*,нито Надеждата*,Шампиона също..
харесваше ми начина по който Ти ги описваше и кадрите с гифчетата които правиш и пускаш,
.. сега освен един гол плакат и няколко неофициални кличпета на арабските фенове от Сета*
нищо друго няма, но се надявам и очаквам с интерес *Дума на честта*..
това ако не е луда работа,здраве му кажи!
Joy

# 666
Здравейте!

'' Най- богатият на света е вятъра.
Хората хвърлят на вятъра много неща:
пари, мечти, думи, надежди, обещания за обич...''

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 09:02 от cvetansk

# 667
# 668
Здравейте, момичета!

"Когато се усмихваш на живота, в крайна сметка заживяваш живот, който си струва усмивката."

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!
Много слънчеви мигове през почивния ден!

# 669

Heart Eyes Красиви,гушнати и съблазнителни* Kissing Heart

Kissing Heart

Джан и преди и сега е много секси..
ме мога да преценя с коя визия ми харесва повече..!
Heart Eyes

# 670

Стига сме ронили сълзи искаам да гърмя шампанското  като се отървем от пиявицата и стане с нормален вид.
Ама мечтиии ,онази се е впила в него. Рибаря нема против ,може и това да му харесва.

що ми радиш сулнце мое
и специално за лепотаца нали е мешана жилка , надула съм баса .  

Атлетични тела Wink

черешката на тортата , аааа пардон рибата Joy
Дуда се фали че е на море с ашкъма. Фанала риба ама на картинка не истинска.
Ча много се преработил. Толга като е на сета едвам качват по нещо.  
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 20:03 от femmi2

# 671

Ефехан добре е подкарал шоколада Stuck Out Tongue Winking Eye - от скука и в очакване да се появи баща му в новата си роля. Колко ли буркана ще трябва да огребе?? Joy Сладур!
     Феми, Дуда е хванала златната рибка и не я пуска. Може в момента Чачо да е брадат и грозен, но за нея си е tamam.

Хареса ми Толга на тази снимка, затова - поех дълбоко въздух, затворих очи и я качих. Нямах време да я резна. Остава само и Грозника с Амине да сложа и ... ме смятайте за тотално изкрейзила в очакване на "Дума на честта".

# 672

Flowers Bouquet ЕМИ* ФЕМИ** Flowers Cherry Blossom
много приятно и хубаво ме усмихнахте..едната ша гърми шампанско в очакване на Чачо,
другата със затворени очи ,въпреки всичко,качва фотка на Толга и албанската пиявица..
нЕма да сте сами,ша пусна Амине с Грозника,делим и неприятното по равно..
за малкия бонбон с шоколада -нямам думи,да му е сладко!!
Joy Chocolate Bar

..и красавците, сингъл* Joy

Heart Eyes

Kissing Heart

# 673
Flowers Bouquet ЕМИ* ФЕМИ** Flowers Cherry Blossom
много приятно и хубаво ме усмихнахте..едната ша гърми шампанско в очакване на Чачо,
другата със затворени очи ,въпреки всичко,качва фотка на Толга и албанската пиявица..
нЕма да сте сами,ша пусна Амине с Грозника,делим и неприятното по равно..
за малкия бонбон с шоколада -нямам думи,да му е сладко!!
Joy Chocolate Bar
    Софиии, веднага се коригирам, ако трябва и ще редактирам предишния си пост! Stuck Out Tongue Winking Eye Ти си на ход .... искам на мястото на Грозника да видя Толгахан, please!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 21:05 от Emiliya

# 674
И магията, нека да започне...

Общи условия

Активация на акаунт