🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 29

• 15 188
  • 735
  •   1
Отговори
# 75

Şampiyon 34.Bölüm Fragmanı (Final)

# 76

Със слънчеви  очила пу , как им отива ! SunglassesHeart Eyes тук е зИлен прохожда ,но камерата го обича . Направи кариера но сега е станал скучен и се молим за една снимка .
морско фрапе  за разхлаждане Wink

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 10:39 от femmi2

# 77

Феми, благодаря за фрапето. Водя и компанията - да се разхладим заедно! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
Остана един финален епизод на Шампиона , няма за нерде да го разкатават повече .

Скрит текст:
Сегодня на съемках фильма Боевой тупик / Mücadele Çıkmazı
 Предполага се че това е Чачо . Една нормална снимка да сложат в гръб и шапка не се преценява как изглежда.
Не е отслабнал едър е. Може да е друг човек. Поне в лицето да няма космарляк.Тиражира се че ще е на социална тематика и ще снимат в беден квартал. Преди време в Америка Ча е правил късометражен филм на такава тема . Мисля че сам го каза в едно интервю.
Емии , Мерси за компанията и разнообразието бира , винце , кафе.
https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456243076%2Ff0bd0b54f9 … l_wall_-101396376
Еми ще може ли да направиш нещо ,ако се отвори линка.
сутрин с кафето ухажва романтично.

Залепих целуфана на Аполона  и после по една червена експлозия.
Скрит текст:

сексиии мъж на хоризонтааа  и страааст Kiss
Скрит текст:
рибарчето

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 14:53 от femmi2

# 79

Феми, моля се снимката, която си качила да не е на Чачо. Този огромен задник направо ми разваля удоволствието от приятните гифки с червените шорти.

# 80
Вторият колаж от Т ми харесва за шапка на темата

Heart Eyes
Kissing Face
Емии , Тенкю за гифките всички са прекрасни
Черпя те с пина колада за награда и дефиле по шорти но ще си ги поделим.Извади от архива с аркадашите как се разхождат на пристанището . Скоро прави гифки на Киво и Ча. Не са по шорти но пак ги оценяваме подобаващо. Много са гюзел и усмихнати. Киво продължава ваканцията си заедно с жена си .За него нищо не се чува кога ще почва проект . Поне рибаря дочакахме да почне филма . Ще се измъчим докато пуснат нормално фото Rage

дефилето е за всички ценителки Wink
Скрит текст:

уауууу Без думи ! Animal DolphinAnimal DolphinHeartpulse
Накрая да се подсладим със сладолед
ето Хаканчо си хапва и се вози

Еми , затрупахте Сори.
искам как си захапа вратовръзката Сарп
https://vk.com/cagulsoy?z=video461868951_456246834%2F9ff25db4f49 … -101396376_192529
Нали гледаш Клетва , сега ще е с нова актриса . Йозгето напусна но се загаджиха в реала с Демирджито.
Ето я новата . Не ми е позната за сефте я чувам.
Скрит текст:
Илайда Алтунташ стала новой главной героиней сериала Клятва, который выходит на телеканале Kanal 7

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 19:32 от femmi2

# 81

Феми, ти наистина ни затрупа, не мога да си открия почерпката! Stuck Out Tongue Winking Eye Шортите ги оставям на теб, аз грабвам коладата и се потапям при Шампиона, а може да си помечтая колко добре ще стои на екран Яман Джелеби. Heart Eyes Това, което чета (ако излезе вярно) все повече разпалва въображението ми и едва чакам промо снимките от "Дума на честта".
    Ето още информация:

Любов, която ще влезе в историята! Яман Джелеби е представител на патриархално семейство и наследник на огромно богатство, единствен собственик на земята, завещана от  предците му. Целият му живот се променя, когато идва време да спази Обещанието за чест, което е дал на човек, който го е дарил с нов живот.
От друга страна, в Бейрут е красивата İsra, която отчаяно чака спасителя си в турското консулство с новороденото си бебе на ръце. Животът на двама души ще се обедини във великолепната атмосфера на остров  Çelebi, без да се разделя отново, а остров  Çelebi  ще стане свидетел на любов като приказка, която ще трябва да премине през най-големите и най-трудни тестове в историята.

Поредицата, която ще се излъчва в Show tv през новия сезон, ще излезе на екраните скоро.

Дадени обещания или любов?

# 82
Благодаря, за почерпките, вземам си от всичко.

Еми, обичам приказки, те винаги имат щастлив край за двамата влюбени, минават през много трудности (мащехи, лоши сестри, изгубени пантофки, отровни ябълки...), но накрая любовта побеждава и заживели щастливо..
Чакам с нетърпение да видя как ще ни изненадат..., особено много искам да видя новата визия на Толга..

Феми, това рибарче ми изглежда все едно догодина ще да е абитуриент...

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 23:52 от cvetansk

# 83

Охх, Цеце, аз също тръпна в очакване да видя новия герой на Толга. Важно ми е как ще изглежда Яман Джелеби. Нека да е драма с приказен финал и с убийствено красив богат земевладелец. Heart Eyes Да се наслаждаваме на визия и стил, а таланта и харизмата са запазена марка за Толга.
     Попаднах на много хубаво видео от сета на "Шампион".
https://www.instagram.com/p/CDlmvC6qSA_/
     Ето и част от гифките.

# 84
Здравейте!

"Вярвам ти" - най-красивото нещо, което човек може да каже на друг човек в наши дни. По-красиво от: "Обичам те".
Микела Роджеро

# 85
Добро утро! Nature Sunny Kissing Heart Nature Sunny

Hearts

Hearts

Hearts

Хубав и усмихнат ден!! Hug

# 86
Софи, след тази прекрасна усмивка, денят няма как да не е хубав. И много предвидливо да ни дадеш и бинокъл, така много по лесно можем да наблюдаваме, кога ще се върне яхтата на Толга с цялата албанска рода...

# 87
Здравейте Grinning
Как ми липсва морският въздух .
Софи ,джасна ли коктейл ?
На Слънчев бряг е купона ,но се усеща че няма чужденци заради пандемията. Те прават оборота .
Шезлонгите на плажа са намалени не само в Слънчака. 

Ох ,как ме разсмяхте с бинокъла Joy
Вие ще гледате за маминия ,аз тръпна за нова снимка на любимеца. Както се изрази Еми дано се появи белким на петата седмица от заснемането.
Шаманката обикаля с яхта ,пуснала е пейзажи но е без ашкъма.

Дума на честта от любипотство ще погледна началото . Кървави тежки драми не ми се гледат . Приказки с щастлив финал харесвам.

# 88
Здравейте, момичета!

"Можеш да си губиш живота, чертаейки граници. Или можеш да промениш живота си, като прекосяваш граници."
Шонда Раймс

Желая ви слънчев и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 89
На днешната дата:

Скрит текст:
През 1709 г. в Португалия е извършен първият успешен опит за полет с балон.
През 1786 г. с покоряването на връх Монблан Джак Балма и Мишел Пакар поставят началото на съвременния алпинизъм.
През 1815 г. Наполеон I Бонапарт напуска завинаги Франция, за да изтърпи заточение на остров Света Елена, където умира.
През 1876 г. Томас Едисън патентова мимеографа, използван като технология при циклостила.
През 1886 г. на 8 срещу 9 август е извършен преврат в България от група офицери русофили, които заставят княз Александър I Батенберг да се откаже от престола.
През 1929 г. германският дирижабъл "Граф Цепелин" започва околосветски полет, излитайки от Лейкхърст (край Ню Йорк), с 3 междинни кацания (Фридрихсхафен, Токио и Лос Анджелис) и преодолява разстоянието от 34 хил. км за 20 денонощия.
През 1949 г. Бутан става независима от Великобритания държава.
През1963 г. е извършен Гголемият влаков обир във Великобритания от пощенски влак по линията Глазгоу — Лондон. Откраднати са 2,6 млн. паунда.
През 1965 г. във Варна е открит Първи балкански филмов фестивал.
През 1967 г. е учредена Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН).
През 1974 г. президентът на САЩ Ричард Никсън подава оставка заради аферата Уотъргейт.
През 1990 г. президентът на Ирак Саддам Хюсеин анексира Кувейт и го обявява за иракска провинция.
През 1991 г. край Константинов (Полша) пада най-високата изградена до момента конструкция — антената на Полското национално радио (646,38 м).
През 2008 г. са открити  Летните олимпийски игри в Пекин.
През 2008 г. Грузия започва война в Южна Осетия.

Еми, пожелавам ти ей така да си прекараш... И някой само да ти носи коктейл след коктейл...

Общи условия

Активация на акаунт