Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 928
  • 306
  •   1
Отговори
# 135

На опита си като майка, на интелекта си, на житейския си опит.

.....опит като майка , интелект, житейски опит..... Shocked все неща ,за които цял живот не ни стига ,за да кажем със сигурност ,че ги владеем.....

.... или "аз знам , че нищо не знам" ......  Peace

# 136
Ми не ходете голи пред дъщерите си тогава Crossing Arms
Аз нали съм опитна майка, интелектуалка на сто години, си джиткам както сваря.
Ох, не съм в настроение да водя дълбокомислени разговори.

Въпросът е в това - всеки за себе си да реши какво да прави, но и да приеме избора на другия. В последните няколко постинга личи липса на опит, възприемане на готови модели и  липса на толерантност, гарнирана с желание да се лепят етикети. Негативни етикети.

Аз по темата вече съм писала по-напред. Май нещата са по старому, така че няма да обяснявам как развращаваме децата с голите си гъзове двамата с баща им. Горките, като пораснат, сигурно ще станат мизантропи, ама засега са две щастливи хлапета.

Круме - кефиш Wink

# 137

Присъединявам се Sunglasses Laughing.

Ние с мъжа ми имаме многостранен опит в сеенето на разврат и разхлабването на психиката. 7 годишната ми дъщеря, все още го вижда гол, под давлението на горните писания, аз все още очаквам да получи упрах или някаква невроза при вида на мъжките му атрибути. От друга страна 4 годишният ми син се сблъсква с моята голота, когато се събличам, къпя, преобличам или други такива поводи за махане на дрехи имам (демек не се събличам, специално заради него Laughing).
 Извън всички теоритични глупости, прочетени избирателно, за да могат да бъдат използвани, като доводи, от опит мога да кажа, че дете свикнало да приема голотата, като нещо нормолно, не се впечатлява от нея.
  Ако я вдигнете темата след една година, пак ще си сверим часовниците Mr. Green

# 138
  • Стара Загора
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

prasentze и мойри пак избиха паламуда...
А за milllena да не говорим... Направо изкърти мивките...
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...

# 139
  • out of space
Не се разкарваме голи пред децата си, но се къпем с тях, преобличаме и сутрин ни скачат в леглото, а рядко сме облечени все още.
Забелязвам, че никак не ги е еня на какъв хал сме с дрехите, по-скоро на нас- големите ни става малко неудобно, но това са чиста проба предрасъдъци и вменени неща от възпитанието ни.
Няма нищо лошо в голотата, стига да се подхожда към нея като нещо нормално и естествено.

# 140
  • Linz
Ходи по слипове. Но голямата взе да любопитства какво има тати там Rolling Eyes

# 141
  • Кори Селести
Изпуснала съм купона...
Така е, като не внимавам ...

Не само, че не ходим голи пред децата, ами се покриваме с едни роби, за да не би случайно да видят формите на телата ни, а на лицата си слагаме маски.

Представете си какъв ужас...децата ми да разберат, че имам КРАКА  #Crazy #Crazy #Crazy или пък ОЧИ  Naughty

Не бих им го причинила!!!
НЕВЪР!!!

Кой каквото ще да ми разправя....

# 142

prasentze и мойри пак избиха паламуда...
А за milllena да не говорим... Направо изкърти мивките...
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха...

newsm78 само дето не разбрах тва кво общо имаше с темата , ама нейсе...... Rolling Eyes

# 143
  • Стара Загора
newsm78 само дето не разбрах тва кво общо имаше с темата , ама нейсе...... Rolling Eyes

Защитавам тезата на Сладка Хапка... И на Реза... И на всички останали, които са от ТАЗИ страна на "реката"... Включително и аз... Та затова така възкликнах, след вашите изявления по отношение казаното от Хапката... Сега разбран ли съм...?

# 144
Не разбрах от цялата тази дилема, нашето семейство със кого ще делим дигите в Поморие .. да си се гологъзим на воля:-))ф Барабар с дечицата.Simple Smile

# 145
Та затова така възкликнах, след вашите изявления по отношение казаното от Хапката... [/color]

е тва , ако е възкликването , това какво ли е -

newsm78

А относно " изявлението" ми то не е било Основно "по отношение казаното от Хапка" , а по Темата. В която в последствие се опитах да обясня ЗАЩО мисля така ......

# 146
  • Стара Загора

На опита си като майка, на интелекта си, на житейския си опит.

.....опит като майка , интелект, житейски опит..... Shocked все неща ,за които цял живот не ни стига ,за да кажем със сигурност ,че ги владеем.....

Опита, не се владее, той се трупа!
На теб може и да не ти стигне живота, но на други им се отдава по-лесно Wink

# 147
  • София, в полите на Витоша
В нашето семейство няма табута в рамките на нормалното и тати се разголва пред децата, без това да се афишира... обаче опитът ми е показал, че криенето и наблягането на "това не е прилично" предизвикват напълно обретен ефект- нездраво любопитство...
 NaughtyТа децата в детската градина пишкат заедно ... там ли да види пишока за пръв път?Или по- добре от малка да го приема за нормално и да не се впечатлява прекалено? А на плажа, ако е по- свободен- където са и по- готините плажове... newsm78

# 148
  • София, в полите на Витоша
Вярно, осакатяваме си децата, показвайки се голи пред тях. И не забелязваме колко ужасно са деградирали нациите,  в които семейната сауна и банята в компания са традиция от векове. Вижте само масовите самоубийства и душевната анорексия в Швеция,  неврозите и депресиите в Норвегия, импулсивността и агресивноста в Япония, кошмарният и всеубиващ финландски перфекзионизъм, алкохолизмът и домашните побоища в Исландия... О, ужас!

Ужас, безотговорност и МАХЛЕНЩИНА!
Трябва веднага да се вземем в ръце, да се крием от децата си, да крием тях от себе си, да ги караме да се крият от другарчетата си в градината, да ги горим с ютия по ръцете, когато забележим, че правят открития по тялото си ! Като пита как пикаят момиченцата, ако е момченце, и обратно - бой през устата! За питане как се е родил - интерниране в клеткака на щъркела до второ нареждане. Да чака да види как се носят бебетата.   

А който възрастен продължи да си показва СРАМОТИИТЕ пред децата -  на кладата! Чисто гол !

Ура, другари !

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

#Cussing out Mr. Green #Cussing out Mr. Green #Cussing out Mr. Green

Naughty  Crossing Arms ooooh!

# 149
Бебка е още много малка, но и аз си мисля по въпроса дали трябва с татко и да ходим голи...себе си не бих крила, защото все пак е момиче и трябва да свикне да приема женското тяло като даденост и своя реалност. Аз винаги съм се срамувала от голотата си и бих искала момиченцето ми да има здраво отношение към външния си вид. А не като мен на 2 години да иска да е с горнище на плажа (което наште тогава ми изхвърлиха и аз и досега помня!)

За таткото - не знам...според мен аз бих се чувствала по-неудобно той да е гол пред нея, отколкото тя самата. Честно казано, радвам се, че не съм виждала баща си гол, макар че в нас винаги са се разхождали оскъдно. В един момент аз самата реших, че не искам да ги виждам толкова разсъблечени, а не мога да кажа, че съм възпитана консервативно. Така че не знам къде е границата между здравословно-осъзнатата голота и натрапената голота...?

Общи условия

Активация на акаунт