Ходите ли гол пред дъщеря си

• 50 885
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Да, мъжът ми ходи гол вкъщи, на плажа се преоблича гол и я къпе понякога (не много често).
Тук дори има и смесени сауни, представете си и всички са голи вътре...Аууу. Но никой не те гледа саркастично, нагло или похотно. Просто на сауна се ходи не zа да се гледат хората, а да се поиzпотят страхотно....

Може би когато малката навлеzе в пубертета, няма да е така и баща и да се покаzва гол.

# 241
Може пък наистина това да е причината, а не, че хората са толкоз задръстени.

Бре да му се невиди:)
Ми да вземат да забранят и пържената храна, че тя пък до какви неща води...не е за разправяне:)

Ми предполагам не са го забранили изрично, а по-скоро се води като "лекарска забрана", т.е на твой риск Simple Smile За горнищата говоря, но и за пърженото може би същото се отнася Laughing

# 242
Изчетох с интерес всичко написано до тук.Незная защо но си мислех че само у нас съществува такова нещо.Съпругът ми въобще не се крие от децата / момче на 2г.и 8 мес. и момиче на 5 г. / и често го виждат гол.С времето и аз престанах да се притеснявам и сега никой от никого не се крие.Наистина в началото децата изпитваха някои смесени чувства и мисля , че ако решите в семейството да си се разхождате голи пред децата да имате предвид следното- решите ли го веднъж да не спирате да го правите след първата реакция на детето.Така притеснението което е получило само ще се задълбочи.Просто продължете да си ходите голи и обяснявайте нещата доколкото е възможно според възрастта.Като пример ще ви дам две от реакциите на моите деца в началото :
1.Макият ми син /2г и 8м./подскача смешно и аз казвам на дъшеря ми:
- Виж колко е смешен Краси!
А тя отговаря:
- Хмм да! Като пишка !
2.Съпругът ми казва на синът ни :
- Нали си мъж бе , къде ти е пишката?
И той отговаря:
-Няма пишка , тати има пишка! /демек неговата е толкова малка , че не се брой/
Ето тези неща не бива да остават в главите на малчуганите необяснени и неразбрани.

# 243
Аме не знам дали трябва или не, но Когато един наш роднина влязал в банята с 4 годишния си син гол за пръв път, детето казало на майката, 4е на татко му чурката била голяма, черна, грозна, с мустаци, като таралеж!
паднах от смях като го чух    newsm62 newsm62 newsm62

# 244
И моят се крие.И аз се чудя кое е редно и не мога да предценя.Имаме приятелско семейство, където таткото си ходи гол пред детето а то е на 6 год..

# 245
  • Sofia
Преди време ми попадна една статия, че ако майките се разхождат голи пред синовете си, това пречи на момчетата в по-нататъшните им контакти с приятелките им. Те възприемат маминото тяло за нещо естествено, а сексуалното си влечение към връстничките си за нещо неестествено.
Нямаше теория по отношение на татковците.

# 246
  • Варна
Нашият татко се разхожда само по бельо пред щерка ни и не се съблича гол пред нея.Аз му казвам, че няма нещо срамно, но усещам, че той се срамува и притеснява-даже и в тоалетната се заключва.

# 247
Ходи и пред двамата само по бельо. Гол не го е виждал дори сина. Аз пред малката се събличам, но от баткото гледам да се пазя. 8 годишен е все пак. Е, ако ме види случайно без сутиен не го гоня от стаята, пък и той е свикнал и не му прави впечатление.

# 248
Аз се развявам редовно гола пред Калина, но мъжът ми не, най-много /или по-скоро най-малко/ да е по слип.

# 249
Баща ми никога не се е мандахерцал пред мен по пишка и не виждам да имам проблем от това.Просто по-късно съм видяла и това е.А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва

а каква е нейната реакция на такова пляскане и защо не се облича той и е баща  все пак

# 250
.А имам позната, която на 25 години ходи по цици пред баща си и той й вика, че е добро парче, че я и пляска по дупето понякога.Това как ви се струва

Тъпо ми се струва, ама то си е тяхна работа  Confused

Аз се развявам редовно гола пред Калина,

Ауууу, това сега го видях чак. Може ли да ме осиновиш?  Blush

# 251
Ауууу, това сега го видях чак. Може ли да ме осиновиш?  Blush

Малко дъртичко бебе ми идваш... newsm78

# 252
Ама се грижа сам за себе си и много работа върша. Не плача нощем и можеш да ме оставяш сам в къщи, докато излизаш с приятелки. Само да се разхождаш пред мене, таковата...  Blush

# 253
Само да се разхождаш пред мене, таковата...  Blush

Още малко и ще поискаш и да те накърмя... Crossing Arms

# 254
Е, да не прекаляваме  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт