На море в Поморие! 2020 г.

• 37 133
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте. И аз съм харесала за място за почивка тази година Поморие. Някой в момента там ли е? Как е времето и вятъра и има ли много народ по плажа?
Вятър има колкото искаш, ужасен е. Иначе е топло но вятъра чак дразни на моменти. Плажуваме на южния плаж, спокойно е. Но вечер в стария град е лудница, гъчканица, едва се разминаваш. Той вятъра ще е май само тази седмица до края. Днес бяхме в Несебър, Южен плаж, като че ли по не духаше. Пак духаше, но някак си търпимо. Вълни също много големи, бурно море.

# 91
  • SF
Може ли да покажете кой плаж е Централен и кой Южен? Къде е по-натовареното и шезлонгите трябва да се запазват в 8?
Ние запазихме хотел на първа линия, който гледа към солниците (може би) или поне такова нещо се вижда на картата. Никога не сме ходили в Поморие и се чудим дали ще ни хареса и за да ни хареса къде да ходим на плаж и вечер за храна.

# 92
Може ли да покажете кой плаж е Централен и кой Южен? Къде е по-натовареното и шезлонгите трябва да се запазват в 8?
Ние запазихме хотел на първа линия, който гледа към солниците (може би) или поне такова нещо се вижда на картата. Никога не сме ходили в Поморие и се чудим дали ще ни хареса и за да ни хареса къде да ходим на плаж и вечер за храна.
Централният е в стария град - след провлака, Южният е в новия град. Отдалечени са един от друг. Не е лошо място за почивка, ако не броим лудницата и презастрояването.

# 93

Последната вечер се качихме и на корабчето Черната перла на разходка до залеза, с което завършихме нашето морско приключение.

Много полезна информация!:hibiscus: Благодаря!
Откъде  се качихте на корабчето "Черната перла"? Каква е цената - възрастен, деца?
Благодаря!

# 94

Последната вечер се качихме и на корабчето Черната перла на разходка до залеза, с което завършихме нашето морско приключение.

Много полезна информация!:hibiscus: Благодаря!
Откъде  се качихте на корабчето "Черната перла"? Каква е цената - възрастен, деца?
Благодаря!

За 30 мин разходка цената е 8 лв. за възрастен и 5 лв. за дете.
Корабчетата те са 3 различни, тръгват от малкия кей до центъра или от пристанището.
Има и други маршрути: до Остров Анастасия, Несебър, Пиратско парти.

# 95
Здравейте! Обмислям кратка почивка за началото на септември. Никога не сме били в Поморие и се насочих на там. Четох в темата, че е доста пренаселено в момента по плажовете. Моля някой запознат да ме ориентира кои улици да гледам за настаняване така, че да сме близо до хубав плаж ( по- широка пясъчна ивица и да няма камъни) и същевременно близо до града. Обмислям наемане на студио или ап. с кухня. Моля за препоръка за хубави места за настаняване. Ако има и морска гледка, ще е още по- добре.
Паркирането е свободно тази година?
Също се интересувам от разходката с корабче до остров Св. Анастасия - от къде трябва да се качим на това корабче и колко време продължава, цена?
Благодаря предварително! Слънчеви и спокойни почивки на всички!

# 96
Ако не се лъжа..ул.Крайбрежна е тази,която е по целия плаж в Стария град.Ние търсихме хотел или апартамент около станцията на Софарма.Искахме да е максимално близо до плажа.
В този ред на мисли..Първо резервирахме,чрез букинг" Golden sea view".Оказаха се две сгради с апартаменти.Мислихме,че сме ангажирали тази до плажа,който искахме,а се оказа другия.."на майната си"
Много се разочаровахме и "изгоряхме" с капаро.

# 97
До св. Анастасия ние ходихме с кораб Кук, в събота 10 ч. от пристанището, 20 лв.възрастен, 10 лв. дете.

По-широка е плажната ивица пред Гранд хотела, но това е по-далече от центъра.

# 98
Корабът Ния ходи до Св. Анастасия в неделя, мисля че от 9.30 или 10. Ние не успяхме да се възползваме. Golden Sea view 2 е точно до плажа. А за далечината от центъра -и пеша не  се стори много, но два пъти ходихме с влакчето,  че на детето не му се ходеше.  Има спирка точно на стадиона, а и на плажа при Golden Sea.

# 99
Ние бяхме в Golden sea view, много удобно място за почивка.
Сутрин можеш да тичаш спокойно по алеята, с малко повечко късмет можеш да намериш място за колата, паркинга е голям и е безплатен.
Плажа е точно пред нас а при лошо време и море, може да се ползва басейна.

# 100
Хотел Алциона бийч дали работи, гледам няма цени за този сезон.

# 101
Записвам се много полезна тема.Последните няколко години не сме били в Поморие .Но сега се ровя и търся нещо там, искам да е точно на плажа да е с гледка към морето.Каточили не ми се ходи в голям хотел.Не сме били в новия град .Дали там на плажа има някакви апартаменти ,Семейни хотели или са само големити хотели

# 102
Хотел Алциона бийч дали работи, гледам няма цени за този сезон.
Работи и беше пълен в края на юли.

Записвам се много полезна тема.Последните няколко години не сме били в Поморие .Но сега се ровя и търся нещо там, искам да е точно на плажа да е с гледка към морето.Каточили не ми се ходи в голям хотел.Не сме били в новия град .Дали там на плажа има някакви апартаменти ,Семейни хотели или са само големити хотели
Има. Ние бяхме в другия вход на сградата, в която е Алциона бийч, разкошна гледка. Изцяло е частни имоти и са с изглед към морето. Пусни в гугъл "апартаменти над/на плажа Поморие". Но беше доста пълно, така че не знам дали ще намерите нещо към днешна дата.

# 103
  • София
Бяхме в апартамент Катрин в новия град, точно срещу Сънсет Ризот, пресича улицата и си на плажа.

# 104
Здравейте!В понеделник предстои да ходим на плаж (10.08) , имате ли инфо къде е по-добрият плаж момента..южният или централния?По принцип много искаме на централния,но така като чета май няма никакво място там а искаме да си вземем и шезлонги и ако някой знае цените им ще е мн добре🤔

Общи условия

Активация на акаунт