На море в Поморие! 2020 г.

• 37 129
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
Записвам се много полезна тема.Последните няколко години не сме били в Поморие .Но сега се ровя и търся нещо там, искам да е точно на плажа да е с гледка към морето.Каточили не ми се ходи в голям хотел.Не сме били в новия град .Дали там на плажа има някакви апартаменти ,Семейни хотели или са само големити хотели
Бяхме в апартамент Катрин в новия град, точно срещу Сънсет Ризот, пресича улицата и си на плажа.
Къде по- точно се намира този апартамент.  В интернет за апартаменти Катрин пише,че са в старата част. Ние в момента сме в Сънсет и по-лесно ще се ориентирам.

# 106
  • В.Търново
И аз се помъчих да го открия, но апартамент и студио Катрин излизат в старата част на Поморие. И в един друг сайт друг апартамент Катрин на 100м от южния плаж.

# 107
Има апартамент Катрин и в старата и в новата част.
Ето го този в новия  град близо до южния плаж
https://pochivka.bg/apartament-katrin-o45277
Този сайт е с карта  и много лесно може да се ориентирате кое къде се намира, направо по картата си харесваш спрямо местоположението и си разглеждаш, не само за Поморие, а за всякакви други дестинации в Бг.

# 108
Алциона бийч няма места за нашите дата. Някой беше препоръчал хотел Диана,но не мога да отворя страницата им. Има ли някой тел. за връзка с тях.

# 109
  • В.Търново
Да, същия го гледах на южния плаж на картата.Но не мисля, че са 100м  до плажа, малко повечко са.

# 110
Днес как е морето?Все още ли е червен флаг и все така бурно🙄

# 111
Алциона бийч няма места за нашите дата. Някой беше препоръчал хотел Диана,но не мога да отворя страницата им. Има ли някой тел. за връзка с тях.
https://pochivka.bg/semeen-hotel-diana-o19218
Лично на мен обзавеждането в този хотел не ми харесва, като от миналия век/само апартамента изглежда добре/, и цените са високи за това което предлагат, апартамент 120лв, стая 75лв., много е..... По-добре разгледай още места, за 80 лв ще си намерите самостоятелен апартамент с ново обзавеждане, всякакви електроуреди, голям лсд тв и всякакви удобства, и ще ви е по-широко, по-удобно. В Поморие има много голямо предлагане, защо да се набутвате в една стая за 75лв...

# 112
Момичета, препоръчайте добро капанче/заведение до морето където да можем да хапнем вкусна храна и на приемливи цени

# 113
  • София

0887-552-916

0879-405-548

# 114
Много ви благодаря. Искам нещо в този район и близо до плажа. Не държа да има кухня с посуда. Да, цената наистина е висока за предлагането. Уж слаб сезон, късна дата искам и все няма места.

# 115
Бурно е морето, много дърпа навътре. Дават го утре да намаля вятърът.

# 116
На южния плаж - зелен флаг,има вятър,но вълните не са.големи .До обяд морето беше много спокойно

# 117
На южния плаж - зелен флаг,има вятър,но вълните не са.големи .До обяд морето беше много спокойно

Дано утре е спокойно и да има място на Централен плаж,че така като гледам тази година доста хора има

# 118
Много ви благодаря. Искам нещо в този район и близо до плажа. Не държа да има кухня с посуда. Да, цената наистина е висока за предлагането. Уж слаб сезон, късна дата искам и все няма места.
Пробвай с този https://pochivka.bg/apartament-pomorie-1-o40914 намира се точно където искате, на първа линия с добра гледка и е 75лв през ниския сезон, ако сте повече нощувки сигурно ще има и доп. отстъпки.

# 119
Много ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт