На море в Поморие! 2020 г.

• 37 120
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
  • В.Търново
Ясно, благодаря! Истинските бунгала Далас явно може и да не са отворили въобще.Като остават на по-задна линия май вече няма да са интересни за нас. Нещо и плажа на снимката по-горе не ми хареса.

# 181
От години "нашето море" е Поморие, пристрастни сме към града и атмосферата. Почивали сме няколко поредни лета в бунгала Далас ( старите), също и в една къща за гости на ул.Крайбрежна ( дом Краси) . Миналото лято разнообразихме с Камчия, но тази година пак се насочихме към Поморие. Запазили сме студио в Къщата на слънчогледите в новия град. Някой има ли впечатления , на снимките изглежда прекрасно, но дали  действителноста е такава?
Резервирахме в последния момент и понеже сме с домашен любимец изборът ни беше ограничен. Дано не се разочароваме.

# 182
  • В.Търново

мекичка*, ще чакам отзиви за Слънчогледите. Приятно море! Simple Smile

# 183
Има , това мога да го твърдя със сигурност! Терасата е практически неизползваема вечер.Бяхме на  5-я етаж,и терасата гъмжеше от комари. Мога да различа комар от ....еднодневка !

Да, така е, и моята тераса вечер е неизползваема, но не са комари, еднодневки са, не хапят. Права е gerimeri.

# 184
Две поредни лета бяхме отседнали в Слънчогледите. 2018 и 2019. Това лято се преместихме в Синьо лято - през една къща над Слънчогледите. 2018 бяхме в стая на първия етаж без тераса. Прозореца гледаше към двора. Беше доста жега. Без климатик е невъзможно , тъй като много пече през деня. Доста ни беше тясно и 2019 резервирахме на 2 етаж с тераса. Останах разочарована , защото комарника от към терасата беше съдран. Съответно пак не ползвахме тераса. Комари в двора има много. Друго което ме отказа от тази къща е душа в банята. Качката на слушалката падаше постоянно. Стаята е тази с тераса отстрани на къщата. За това тази година бяхме в Синьо лято. Комари нямаше. Бяхме на етажа над кафе автомата-студио с остъклена северна тераса. Доволни сме, предлага се и пералня срещу 3 лв. Студиото е чисто с нови мебели,голям телевизор. Климатик. Отново бихме го посетили. Поморие ни е любимо място за почивка. Плажуваме пред Гранд Хотел Поморие. Там има и платена и безплатна зона. Пясъка е хубав, няма водорасли като на южния плаж. Плитко е. Определено пак ще отидем 😊 .Хубав ден на всички.

# 185
  • Велико Търново
Според мен също не са били комари. При нашето пребиваване в Поморие също бяхме свидели на "облаци" от насекоми, твърде много приличащи на комари. Но пък не бих казала и че са еднодневки. Или поне не онези, които съм виждала - зеленикавите.
Истината е, че действително не са комари. Със сигурност страшно много обичат светлината, направо се "лепят" на осветителни тела и около тях. Но със сигурност и не са кръвопийци.

Истинските бунгала Далас явно може и да не са отворили въобще.Като остават на по-задна линия май вече няма да са интересни за нас. Нещо и плажа на снимката по-горе не ми хареса.
За плажа написах, че е с черен пясък. Няма как да изглежда като светлия, "нормален' такъв.
"Истински" бунгала Далас - това означава, че има и неистински. Което не е вярно, защото просто са две различни места - Далас и Далас 2, съществуващи и работещи едновременно (както разбирам) години наред.
И ако ги преместят пак в същата редица, по Поморийската коса, няма как да са на задна линия, просто защото там няма възможност за две линии.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 12:05 от DamaPika

# 186
Благодаря за мненията! В студио ще сме, дано няма неудобства. Всичко е заради кучето, иначе квартири и хотели колкото искаш Blush

# 187
  • Пловдив
Здравейте,  търся координати на Junita holiday club, намира се до санаториума.  Препоръчали са ги на 1 познат, но не намирам нито телефон, нито сайт.

# 188
  • Пловдив
Скорошни мнения и отзиви за бунгала "слънце и море" имате ли? Къде се храните? Как е базата? Имало ресторант (стол) в съседство как е храната там?

# 189
В края на юли,когато аз почивах,комари имаше .Изядоха ме докато не взех мерки.
Години наред съм била на палатки по язовирите,само на морето съм била "атакувана" така.
Та репелент задължително!

# 190
В края на юли,когато аз почивах,комари имаше .Изядоха ме докато не взех мерки.
Години наред съм била на палатки по язовирите,само на морето съм била "атакувана" така.
Та репелент задължително!

Да, комари има, не го отричам, макар че се обработва редовно срещу тях. Има ги навсякъде покрай водни басейни.
В предходните постове обсъждахме стотиците (според мен са милиони) еднодневки, които много приличат на външен вид на комари, но не са.

# 191
  • Точно където трябва
Как е натовареността в момента, дали ще се намират места за спиране? От утре сме там, но ежедневно ще паля колата и се чудя да не въртя по час за място.

# 192
Как е натовареността в момента, дали ще се намират места за спиране? От утре сме там, но ежедневно ще паля колата и се чудя да не въртя по час за място.
Зависи в коя част сте. В стария град, между Софарма и Гранда си е приключение паркирането. Нямам представа как е в новия град.

# 193
  • Точно където трябва
Ох, точно там.

# 194
Скорошни мнения и отзиви за бунгала "слънце и море" имате ли? Къде се храните? Как е базата? Имало ресторант (стол) в съседство как е храната там?

Това не са ли бунгалата на т.нар. Речно? Май на тях пише Слънце и море. Ако са те, не са лоши. Има такива с баня и тоалетна,телевизор с кабелна, хладилник и шкафове.Има и такива без баня и тоалетна, но другото си го имат/дано не греша/. Ние ходим там години. Качваш се на шест стъпала и си на пясъка на неохраняемия плаж, разбирай морето. Има т.нар. буна, изградена от камъни и настилка и е удобна за риболов. Поддържа се чисто, винаги има и слънчева вода за желаещите. Естествено, не очаквайте лукс.

Общи условия

Активация на акаунт