Примолут Нор

• 68 827
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Направете си онлайн консултация с някой специалист в healee, след като Вашият лекар е в отпуск, как така ние ще Ви измислим схема!

# 61
Здравейте, за спиране на цикъла съм пила по 600мг на ден витамин С.
 Иначе Примолут нор съм го пила успешно за кисти по схема

# 62
На бележката в кутията си пише схемите за различните приложения. Купувате и четете там.

# 63
На бележката в кутията си пише схемите за различните приложения. Купувате и четете там.
Здравейте, за спиране на цикъла съм пила по 600мг на ден витамин С.
 Иначе Примолут нор съм го пила успешно за кисти по схема
десет дни 3по 1,четири дни преди датата,аз го пих тоя месец заради морето

# 64
Здравейте ! Искам да си отложа цикъла до сряда вкюлчително и си взех примолут нор по препоръка на приятелка . Не знам дали да го почвам , тъй като ми закъснява в момента вече с 1 ден пък знам
, че се пие 3-4 дни преди датата на цикъла . Дали ще има  ефект в случая ? Другият вариант е с по- висока доза вит.С него съм го пила намаля течението по време на цикъл , но хормонален препарат не съм пробвала до сега . Какво мислите ?

# 65
Няма смисъл да се почва. Доколкото разбирам дори няма 3-4 дни до цикъла, а даже трябва да е дошъл.

# 66
Няма смисъл да се почва. Доколкото разбирам дори няма 3-4 дни до цикъла, а даже трябва да е дошъл.

Всъщност миналия месец първият ми ден е бил на 16ти , просто по календара в приложението ( там си записвам датите да се подсещам )е изчислено като дата за този месец 14ти , но е факт ,че все още нямам зацапване ...таа за това се чудех..

Общи условия

Активация на акаунт