Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 162
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 105
Мари, супер! Радвам се на всякакви кучовци- малки и големи. За хапането, нормално е. Всички малки кученца го правят. Но все пак правете забележка и му бутайте веднага играчка в устата.

Али, оправяй се! И аз бях болна, но вече се подобрявам. При мен е обичайно, с децата...

# 106
  • София
Докладвам от Сапарева баня-изгорях още първия ден!

Хора, тук не видях и един човек с маска! Няма нищо общо със София! Само на влизане в басейна мерят температурата!
Успешна седмица и от мен!

# 107
Мери, има един каиропрактикър там ( има голяма табела Киропрактикър). Препоръчвам го с две ръце. Голям образ е, но и е много добър.
Някой попита за мама, според лекарят и е друг вид фиброза, лекарства няма ( каквото и да рече това). като се върна я мятам по лекари.

# 108
  • някъде ... тук ...
Здрави да са всички рожденици, които изпуснах!
Айяла, успех на синкото! Ще свикнете с раздялата, а и не е на края на света. Ей го де е Simple Smile
Ние сме наумили езерата за 10ти, но без лифт и подобни. Преди това, в неделя - до Скакавица за пореден път, но и за загрявка.

Много ми хареса Дяволската пътека. Има екстремни стълби, има и стръмни пътеки (взеха ни здравето), но се справихме. 4ч15мин с все почивки за малкия кръг. Интересното е, че нямам мускулна треска.
Много хубав уикенд се получи. Пообиколихме, походихме, и мач гледахме. Родопите са голяма красотата.

# 109
  • при моите деца .....
Поздрави от Ахелой

Плажът е малък, но не се оплаквам....
Това е абсолютно непланирана почивка....

# 110
Боби, страхотни сте!  Непланираните почивки са от най-хубавите.

# 111
  • София

Не мога да се меря със съни Sunglasses
Елит, от миналата година планирам езерата (с лифт обаче) и не ми се получава.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 23:24 от buni

# 112
  • на Мелмак
Наздраве и лека, мацки!
Видяме се непредвидимо с приятели, изкарахме чудесно.
Beers

# 113
Добро утро.
Бъни, Боби, добре да си изкарате и снимки да ни показвате.
Вчера ми разказаха играта и лично, и служебно. Забравих, че съм почивала. Пътувам към офиса, дано днес е една идея по-спокойно.
Хубав ден.

# 114
Добро утро и от мен.
Съни, явно някоя скрипя ти е завидяла за ваканцията.
Бъни, хубава ти е снимката.

# 115
  • на Мелмак
Добро утро!

Съни, пожелавам ти различен и позитивен ден!

Днес пак сме до 20ч и после 3 дни почивка Simple Smile Ще ходим да си видим децата Heart

# 116
Добро утро!

Замотах се нещо тази сутрин, та да ви пожелая хубав ден!

# 117
Добро утро!

И аз се замотах, а сме станали рано. На вилата сме, и си изкарваме супер. Е, Арчи ни буди рано, но все пак е Арчи.Simple Smile
Закусихме, а той търчи из двора. Плановете ми включват да се попека на дворчето с чаша студен чай и книжка. После филм или дрямка. Ех, живот ли бе да го опишеш...Smile
Милото поработва, че има довършителни неща из къщата. За него няма почивка, ама няма да мрънкам. Нали сме заедно.

Хубав ден, момичета!

# 118
  • София
Момичета, знаете ли, че темата е на втора страница?
Голяма мълчина настъпи.
Аз ще се оплаквам-днес ме заболя главата и се оказа, че съм вдигнала кръвно. Цял следобяд не ми беше добре.
Освен това прогнозата е да се разваля времето. Дано не!

# 119
  • Ямбол
Аз ще излизам с колеги. Обадиха се, че са тук и ще пообиколим малко.

Общи условия

Активация на акаунт