Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 168
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 120
Аз чакам щерката и пия бяло вино.
Мери, дано да е инцидентно. Лиляна, приятно на вас.

# 121
Аз прострях една пералня и се сплесках с малката,да заспи и ще мина през банята и после кревата. 😃
Голяма тишина тук наистина.
При нас само разни неприятности,ама ще се преборим де. Няма как..
Мери,да овладяваш кръвното.
Лека нощ! 🤗

# 122
  • София
Аз да кажа, че на морето има огромни вълни и доста силен вятър...не ме кефи хич Confused
Седя на брега и дебна децата като империалист, а толкова много имах нужда от почивка. Само дано да сме здрави.

# 123
  • Бургас
Бъни, същата работа съм и аз. Не стига че влача сто торби и деца по автобуси, ами и на плажа само ги дебна, като освен всичко друго ходя и с един несесер под мишница, в който има тефтер и химикал+телефони, че се налага понякога и служебен разговор да проведа, понеже жабите искат само в морето да киснат.

На село уж по-спокойно щеше да е, ама нъцки. Марто все си намира къде да се катери и не мога и за секунда да го оставя. Сестра ми и тя е тук с племенничките и малките ни както се прегръщат, току се скарат за някоя играчка, която точно в този момент се оказва много искана и от двамата. За капак имаме нов доставчик от Индия, който ми къса нервите по цял ден заради тяхна грешка при изпратени банкови данни, но много държи двете страни да се прегърнем и разрешим заедно проблема.
Днес обиколихме музея, килийното училище и етнографската къща, вчера до реката ходихме, за утре има разходка с каруца. Най-предпочитаното място обаче си остава селският магазин, щото продават сладолед, нищо че е само един вид.

# 124
Селесте, за индийски доставчици не ми говори. На всеки етап има проблеми, но като изпращат стоката съвсем. Ние имаме и джоинвенчъл с едни, що инструкции изписах, що обучения минаха.

Мери, какво да ти кажа, неприятна работа. Вземай мерки.

У нас романтика, празна къща, едно единично легло и надуваем матрак. Маса няма ( един шперплат) и столове от комшията. Абе купон.

# 125
  • На брега на реката
Добро утро.

Мери, дано е нещо инцидентно! Друг път случвало ли се е? Взимай мерки, че с това шега не бива!

Вярно е голяма тишина в темата, тези дни!

Ети, приятна почивка!

Хубав да е денят ни, момичета!

# 126
Добро утро!

Аз съм на педал тия дни, за това ме няма много. Иначе всичко е точно,  просто май ми идва къс денят 😁

Мериан, обърни си внимание, наистина с кръвното шега не бива.

# 127
  • Бургас
Добро утро!
Аз снощи се опитах да ви изчета, но не успях. Имам още 8 страници.
Нямам време.
Морето наистина е бурно. Вълни и вятър, а и е опасно вече.
Най-обичам юнското море.

Мери, бягай на лекар!
Хубав ден от мен!

# 128
Добро утро и от мен.
След малко ще се замъкна до дерматолога. То за 20 дни няма ефект, но да си мине по реда.
Хубав ден.

# 129
Добро утро.
Мер, дано мине.
Бъни, миналата седмица беше тепсия морето. И много плитко. В събота вечер излязоха вълни, в неделя сутринта беше добре. Вие на кой плаж ходите?
Вчера ми разказаха играта, очаква се тези дни така да е.
Хубав ден.

# 130
  • Ямбол
Добро утро.
Десет дни го дават да е така морето, а и всяка година си е така в началото на август. Днес е една идея по-добре, но май ще се влошава. Затова и аз предпочитам юни и юли.
Спокоен ден!

# 131
  • Euskal Herria
Добро утро!
Ваканцията ни свърши. Хубаво беше, ама този път съвсем кратка ми се стори.

# 132
  • София
съни, на южния сме, ужас е.Вчера ходихме и на този пред Гранд хотела и там същото.
Не обичам морето август, но не можех да изляза в отпуск преди това.И днес е червено знамето Confused, май няма да го уцелим тази година.
селесте, моите деца вече са големи и винаги намират повод за скандал помежду си.

# 133
Добро утро!
Липсвате ми тези дни, искам да кажа.
По цял ден няма отговори, дано отпускарският сезон е причината.
Хубав ден!

# 134
Много жалко, Бъни. От години ходя на море началото на юли или краят на юни и  такива проблеми не съм имала. И миналата седмица много ми хареса морето. Какво нещо е, 5 дни разлика и все едно си на различно място.

Общи условия

Активация на акаунт