Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 309
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
Честита да си, Ели, здрава и усмихната от щастие.

Това с кърпите е гадно, но добре че не обичам басейни и шезлонги. Предпочитам морето и пясъка. Но без чадър не мога и за щастие тук спокойно си намирам свободен, понеже ходя рано, а при опасност да не си намеря, нося свой. Забиването става добро, като преди това му изкопая дълбока дупка. Тази година почти не ми се е налагало да си нося моя чадър.

# 721
Искам да кажа, че форума имаше една запазена марка - подфорум "Клюкарник" а те взеха, че го преименуваха. Голям майтап.

# 722
Зарядното на лаптопа ми замина. До вторник-сряда, когато пристига новото, ще разчитам само на телефона си и се надявам да не ме изостави Sad

# 723
Честита да си Елит. Здраве и късмет.

# 724
Ели, здрава да си и много покорени върхове буквално и преносно ти пожелавам! Birthday Champagne
Бъни, с Мари говорим за различни неща, всъщност нашият "мобилен климатик" се водил кула вентилатор, но пак го препоръчвам, заема малко място, нагласяш си температурата, безшумен е и наистина охлажда добре, има и такива, които стават и за отопление. Отделно има и мобилни климатици, които не изискват дупка в стената, но не знам подробности. Дано съм ти била поне малко полезна, много съм зле с техниката. Grinning
Лин, много лошо с това зарядно, дано да те изненадат и пристигне по-рано новото зарядно.
Фонс, по книгата има и филм от 1964, стар, но много хубав - "Zorba the Greek". Книгата я прочетох преди 2-3 години и след това изгледах и филма. Казандзакис пише много увлекателно.
Надушвам, че на Али някое готино барманче и забърква коктейл след коктейл и тя затова и не се сеща за спасителите. Stuck Out Tongue Winking Eye На прав път ли съм, Али?
Това с кърпите е простотия и то световна такава.
При нас е ей така, място много, но и водата е по-скоро хладка, тъй че пълно щастие няма.
Скрит текст:

# 725
ЯЯя, Ем, не знаех за този вид мобилен климатик. Може ли снимка от нета, за да ги видя?

# 726
Мари, показвам произволни модели от амазон.
Кула вентилатор
мобилен климатик

# 727
  • на Мелмак
Продължавам да уцелвам хубаво грозде! 'апнахме го Grinning
Денят ми беше леко шантав, но вече се опнах и мисля какво да ям, че не съм и яла все още днес, с изключение на грозде преди малко.
Наздраве, мацки и лека вечер!

# 728
И аз не съм яла още, не броя сладоледа и сандвича през деня;)
Пека макарони, едни солени за нас и едни на детето със захар, мляко и сирене. Не се диша от фурната, чакам само да я изключа и ще натисна копчето на климатика.
Днес имах ПТП, един младеж се заби в бронята ми отзад, докато давах път на автобус да излезе от спирката.
Нищо ни няма и на двамата, колата ми е с одраскана броня и номер, ама това да е, ще се разправям в понеделник със застрахователите. И камъче е уцелило предното ми стъкло, докато пътувах по магистралата в понеделник, та ще ми влезе колицата в бокса, мрън.
Малко ме наболява кръста от удара и трябва да си организирам масаж, дано не е в отпуск девойката при която ходя.
Утре Монката иска да я водя на мол, ако някой има път към Ринг мол и види две девойки в настроение, да ми се обади;)
Ако стане навреме ще е, де, че днес проспа деня.

# 729
Ем, много благодаря. Моя приятелка си търсят мобилен климатик, който да ползват, когато са на гости в апартамента на свекървата, но без да къртят панелката.
Ети, наздраве. Аз гроздето го пия.
Тути, весело на вас с Монката утре. Малкият дявол е бил днес.

# 730
Ох, Тути, важното е, че сте се разминали с минимум поражения.

Ем, можех да си купя днес от магазина, но цената там е ненормална. Онлайн ми излиза наполовина, че и отгоре, и реших, че мога да изчакам няколко дни.

# 731
ЕлиТ,здрава да си,и ти,и всички около теб!
Де ги тез поспаливи тийнове,хем лудува до посред нощите,хем става и преди мен понякога 🙄.(То и аз бях,а и още съм,такава,та явно на мен се е метнал в това отношение.)

# 732
  • дядовата ръкавичка
ЕлиТ, честита да си! Здрава и щастлива!

Тути, много неприятно! Как мразя такива инциденти, с дни ме държи емоцията.

Ренко, още малко трябва да порасне и ще стане поспалив. 

Ходихме вчера с девойката от Бистрица до Алеко, набрахме малинки пътьом. Уж нищо работа, 3 часа нагоре и 2 надолу, а днес съм като робокоп. Чак на корема имам мускулна треска.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:32 от Айяла

# 733
Ренко, моята от както порасна спи, повреди се нещо;)
Като малка беше голям зор да не заспива.

# 734
  • на Мелмак
Тути, добре, че не е сериозно! Масажа ти е задължителен!

Предпочитам Сердика МОЛ или Парадайс пред Ринг - а. Повече избор Wink

Лин, наистина често е така с цените.

Общи условия

Активация на акаунт