Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 154
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 75
  • На брега на реката
Ще ме уморите със смяната на имената!  Накрая да не оплескаме нещата и да питаме кой, кой е! Joy

Съни, много ти благодаря, че сподели почивката си /в снимки/ с нас! Kissing Heart

Селесте, весело да си изкарате!

Ние, цял ден правихме домат, с майка и татко!  Хич не обичам да правя зимнина!

Айала, разбирам те!  Лека полека, децата започват своя самостоятелен живот, а ние родителите, все ги мислим и тъгуваме.  Важното е, че това което прави, е за добро!

# 76
  • на Мелмак
Снощи съм заспала към 7ч,днес към 8 се събудих. Работих, разходихме се с ММ, хапнахме по пица и сега пак ми се спи. Много съм уморена. Поне другата седмица ще почиваме 3 дни, другите пак, но по' се ядва Simple Smile
СипАхме си по бира и наздраве, мацки Beers

# 77
Да ни ви объркам накрая кой кой е 😁
Здрасти, Цвети, дано всичко вече е наред.

Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 12:34 от rummi_pl

# 78
Благодаря, момичета! Сега всичко е наред, слава богу!

Ени, прическата ли ще сменяш? Simple Smile И аз я смених преди две седмици, но нещо не се получи както исках...
Късо каре направих, и преди съм била. Но този път не стана като миналия път...Rolling Eyes нещо не съм доволна. Но здраве да е, коса расте!

# 79
Да дам отчет- контейнерът натоварен, къщата почити изчистена ( бях забравила какво е д$ чистиш с обикновена прахосмукачка). Дъжд ни валя почити през цялото товарене ( то добре, че валя). Така дойдохме с дъжд, така и ще си отидем. После прощално парти по американски, бъргери и бира. Народът насядал по земята....ще ми липсват тези хора. Изпратих ги товарачите с по кашон с орхидеи.
Сега къщата празна, кънти.

# 80
Цвети,  добре завърнала се! Надявам се всичко да е наред вече при вас!

Тит, всеки край е ново начало!

Аз отчитам пореден ден мързел. Вече ми се ходи на работа... Знам,  че във вторник вече няма да е така, но утре ще ида с трепет 😂

# 81
Тит, дано е за добро.
Прибрахме се, оправих багажа, още само една пералня остана и утре мога да съм на трастиката. Хич не ми се работи, още почивка искам, но ще е в края на месеца.

# 82
Тит, кога летите?

Дано в България намерите това, което търсите 🤗
От цялата работа люто ви завиждам, че се "пенсионирате".
Аз откакто изчислих, че имам да работя още двадесет и кусур години рязко ми свърши трудовия ентусиазъм. Сега съм решила, че просто ще ги избутам някакси 😂😂😂

# 83
Титина, как си?

# 84
  • Canada
Руми, може и по зле да е - 20 и няколко години + толкова канадски зими Joy

Ени, режи смело, горните пластове ще можеш да ги връзваш.

Цвети, хубаво, че минало!

Тит, смело напред!

Мотая се у дома днес, вали цял ден. Една тренировка с ластици отметнах, вчера 43 км с байковете.

# 85
Летим след 10 дни.
Добре съм Лято.

Онзи ден майка ми и леля, ме майтапеха, че баба ми навремето на 54 решила и се пенсионирала. Аз и подобрих рекорда с 4 години.

# 86
Леле, Тит, много вълнуващо. На мен ми притрепери под лъжичката, теб не си ѝ представям какво ти е.
Съни, и аз съм на твоя хал, сестро;)
Изпрах, прострях, вечеряхме чак сега и тепърва ще почивам. Призля ми от глад по едно време.
Але, значи утре ще ги разбиеш с ентусиазъм.

# 87
Хей,Цвети,често мислех за вас. Добре си се завърнала! 🤗
Ще режа косата аз,ще видим как ще се получи.
Цял ден бяхме на гости. Сега се прибрахме и ще лягаме,че съм скапана.

# 88
  • На брега на реката
Добро утро.

Али, да си пушка днес и да ги сразиш с ентусиазъм.

Тит, много сериозни промени. На мен ми изглежда плашещо, но и вълнуващо!  Шапка ти свалям, за хъса който имаш!   Как е майка ти, намерихте ли добър специалист?

Цвети, и аз се чудех, какво става с теб! Радвам се, че се върна!

Хайде, нова седмица! Да е лека и успешна!

# 89
Добро утро 🌞

Понеже трябваше да стана рано не спах добре 😁 Класика в жанра... Няма да имам време, обаче, да дремя, защото в работа е много напрегнат период и със сигурност ще ми спрат тока. Нищо, имам нужда малко дс се раздвижа

Хубава седмица,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт