Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 30

• 74 873
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Bарна, морето, сините вълни

Меденки за малката именичка. 😊 С фъстъчен крем, мед, масло и какао

Сини сливи, запечени с топено сирене и зеленчукови мъфини с тиквичка, пипер, яйца, сирене и кашкавал

# 571
Какви вкусотии сте показали, да му се доготви на човек. една пилешка супичка една торта за кучета, която направих за косматия рожденник. С сигурност не е вкусна за хора. 😅

# 572
Пица с блат с тиквички(без яйца и глутен)

# 573
  • Плевен

И сладкиша, който забравих да снимам цял....

# 574
Скрит текст:
Тук е толкова вкусно, идейно и уютно. Hug Видях и едни нетърпеливи ръчички по сладки от десерт. Heart Eyes
Честит да е именния ден на зайчето Мони. Да е жива, здрава и игрива и все такава сладуранка. Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart
И да премина към отчета с яденето - вечерята е чушки бюрек с гарнитура. Никога повече няма да си ги причиня тия чушки в тая жега. Grinning

Скрит текст:

# 575
Джасте, в тая жега на чушките мушкаш по парче сирене, хвърляш в тавичка, поливаш с яйца и сметана, поръсваш кашкавал, и печеш. Може да ръснеш риганче, босилек....

# 576
Mariat,
Скрит текст:
супер е идеята. Hands Plus1 Благодаря. Hug Следващия път така ще ги спретна, много ми допадна рецептата. Yum

# 577
  • София
И аз така ги правя чушките в жегите (но предварително печени и белени), без сметана (ще пробвам и със).

Вкъщи постно зеле за гарнитура на пържени свински месеца (не е най-добрата хрумка за това топло време)

# 578
Джасте, верно ли за първи път чуваш тази рецепта? О, аз от тази тема я знам и я прилагам. Да, чушките първо печени и белени. Ползвам сметана за готвене.

# 579
Мари, срам не срам, ама да, сега я прочетох от теб рецептата и много ми хареса. Благодаря за пояснението за сметаната, че тъкмо се замислих с какъв вид сметана се правят. Иначе да, и аз предположих, че чушките трябва да са печени и белени. Grinning

# 580
  • там където има винаги вятър
Който в почивните дни се чуди къде да ходи
Скрит текст:
през седмицата вечеря
и ще чака до среднощ да затвори чушките...

# 581
Вечерята
табуле салата и халуми на скара

десерт гръцка селска

# 582
  • София
Здравейте, кулинари!
От мен - Оригинален виенски шницел

Друг вид пай със сини сливи, нова е рецептата и след малко ще я кача, оказа се много сполучлив

Рошави бисквитки с ябълка, нова е рецептата и е много сполучлива, харесаха се у дома

и още правих - Тафче-графче

правих и Фокача с маслини

и гъбена крем-супа

завъртях и едно тирамису

имаше и още но не съм снимала
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D0%B7%D0%B5% … D1%82%D0%B8%D1%8F

# 583
# 584
  • София-Младост
Бавно печено свинско и салата снежанка

И едни бързи пуканки на котлона в тенджера като едно време

Общи условия

Активация на акаунт