Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 159 849
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 730
Jack Daniels изтеглиха печелившите.... С одеало за пикник съм 🤩

# 2 731
  • София
Току-що говорих с една любезна дама от Кока Кола. Сайта е в разработка или ъпдейт, както вече знаем от една съфорумка. Аз исках да разбера, дали кодовете с които съм се опитала да участвам няма да излязат като вече регистрирани или невалидни и тя каза, че не би трябвало. Ако все пак има проблем да се обадим отново.

# 2 732
някой теглил ли е вече пари от тези анкети на Mimirium network

# 2 733
  • Пловдив
Днес Лео Експрес ми донесе Мама Меца спечелена миналия петък. Мама има СМС-и от Каменица за двете печалби спечелени на 8 и 15 Август, да ходи до офиса за получаване. Също днес и една роднина има СМС за първата печалба от 17 Август.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 16:14 от Petya Krivcheva

# 2 734
Най-после успях да нацеля фотопринтера на Морени с 4-тата кутия която си закупихе! Много ще са щастливи децата вкъщи!

# 2 735
Сещате ли се за игра с шоколадови бонбони, че ми предстои да купувам?

# 2 736
  • Лясковец
След “пазят ли се капачките на КК”,сега всеки втори пост е “искат ли бележка?” Във всички правила пише да се пази касовия бон и да се представи на куриера. Ако я регвате в повече от една игра,правете копия.
За друго питат. Регистрирали са номера на бележката няколко пъти, с по някоя различна цифра или де що има номер на бележката и сега се чудят ще мине ли. Да не мислиш, че тези, които питат кое изобщо е номера на бележката, не знаят? Знаят, ама си мислят, че заблуждават някого. И като има нехаен организатор, номера минава. Само и единствено в Милка не са минавали измислени бележки. И игрите в които самото участие е със снимка.
Ма ко тук си с грешка.Точно тези които искат снимка минава номера,всеки които може си преправя номерата или името на продукта както си поиска по простата причина,че почти всички игри които искат снимка на бележката,после не я искат при получаване на наградата. Визирам Калиакра,Престиж,Здраве,Дюрекс,Сникърс,Орбит,игри на Нестле.Лаваца и други които не се сещам.Относно Милка спечелих буркан с бележка където не ми достигаха 25 ст.,но рискувах.Всеки намира начин как да печели,всяка една игра има вратичка.Повечето не споделят ако има трик и ги разбирам,и аз да знам нещо няма да кажа,защото не съм получила от никого нищо дарум.Както и играта на Прингълс.Ясно е,че има трик,никой не може да ме убеди в обратното.Едни печелят от всяка тяхна игра,от всички награди,други регват по 20-30 кутии и нищо.Следя Каменица,но не мога да хвана точния алгоритъм,всеки ден пуска в различно време,но майка ми искаше да играя за нея,но е далеко по селата и няма как да дойде да си вземе картата от Изи пей.Обадих се и попитах,може ли да и взема картата при условие ,че вече имам 2по 50 на мое име.Какъв беше отговора.Казаха може,често се случвало човек с едно ЕГН да вземе повече награди от различни телефони.Е правете си  изводите.Купуваш си предплатени карти и обираш хубави парички от играта.

# 2 737
  • Варна
Някой знае ли, дали бележките от Джим Бийм участват и в други тегления или само за седмицата. В правилата не намирам нищо.

# 2 738
Тези от кока кола още не са оправили сайта.....2 дена ги чакам, сякаш нарочно го спряха....

# 2 739
Малко извън темата, някой знае ли как се слага смимка тук на профила и как се пише име на профила?

# 2 740
  • при късмета
Хич не вярвам повечето да си играят с програми да преправят бележките. Много по-лесно е, когато регистрираш номера с една цифра разлика, друг номер, а не този който всъщност е номера на бележката и т.н. Така с една бележка имат няколко участия. Нали все пак някоя оригинална трябва да е налична.
Даже и клана не вярвам да си играе с бележките, голяма е хамалогията. По-вероятно ми се струва, както предположенията тук са отдавна, да разполагат с касов апарат, на който могат да си пуснат колкото и каквито бележки пожелаят. А някои модели касови апарати изобщо не са трудни за триене на фискалната памет. Това все пак са предположения. Или другото ми предположение, разполагат с човек във веригите, вероятно хигиенист, който им събира бележки буквално на килограм.
Да не говорим, че точно те изобщо не се нуждаят от много участия. Ако трябва да направя вчерашното сравнение с Топси, ако някой има няколко профила и регистрира примерно 1000 кода, пак печеливши ще са някаква част от тях, много по-малко от половината и то на всички профили заедно. А клана в същата игра регистрира 100 кода и печелят всички до един. Ето това за мен е измама, защото на случаен принцип просто няма как да се случи, а не това, че някой е регистрирал няколко профила.
А участието в играта като е със снимка на бележката е разбираемо да не се иска при получаване на наградата. Тук се коментира, когато участието не е по този начин, а организатора предоставя наградите без да иска бележка, а в правилата го пише. Това е точно обратното. Знаят се вече кои организатори ги искат и кои не. Изненада може да има само при такива като Ети например, защото не правят игри често и не е установено каква е практиката

# 2 741
В правилата в май Спаркс пише че който има натрупани кредити той ще получи код, и този код е за да се реваншират. Явно затова някои получават код други не.

# 2 742
Някой сутринта беше писал, че е не успял да пазарува с гифт картата Nimm. Сега пазарувах с нея без проблем в Кауфланд.

# 2 743
  • при късмета
В правилата в май Спаркс пише че който има натрупани кредити той ще получи код, и този код е за да се реваншират. Явно затова някои получават код други не.
Моя код от спаркса дойде след като бях похарчила наличните кредити. Остана само 1 в профила и кода дойде на следващия ден. А имах доста 22000

# 2 744
Накой да е използвал  този ваучер,пише че плащането е само онлайн, но си спомням, че беше коментирано ,че са искали с наложен платеж накрая🤷‍♀️
Ако на някои му трябва ,може да го разменим за нещо, защото не мога да платя онлай

Общи условия

Активация на акаунт