Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 410
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 790
  • оттам, откъдето започва България
Благодарности на Yellow Rose за кода на КК, който ми изпрати. Респект за жеста й.
Спечелих раницата, която много ми харесва, а бях се примирила, че няма да я имам.
Радвам се на всички спечелили от КК, от Каменица, от Старопрамен, от Своге, от Роден край и от Емека. Явно съм в период на затишие. Relaxed Но се надявам после и мен да ме споходи късмета.

# 2 791
Успех на всички!
Чета последните постове и ви се радвам. Когато преди години се включих в тази група всички бяхме много задружни и си помагахме, както вие сега.
За разлика от вчерашната помия, която се изля от завист и злоба. На някои хора дори не им мина през главата, че може Топси да преувеличава. Познавам голяма част от пишещите тук и не мога да кажа нищо лошо за никой. Обаче от време на време се появява някой “четящ” да дърпа уши или да сочи с пръст. Грозно е! Не може и грам да има сравнение с Пеневи-Димитрови. Някои хора трябва да се засрамят от това, което избълваха тук по адрес на един или друг.
И защо не написа никой мейл до някой организатор, както правехме преди, че някоя игра е бъгава или има повтарящи се имена и телефони, а се пише мейл за човек, който винаги е помагал и се е борил срещу измами в игрите. НО има потребители тук, които са от скоро, само четат и не знаят нищо от това, което сме правили всички тук  задружно и сплотено. И сме успявали да спомогнем за дисквалифицирането на много нечестно играещи в игри на Нивея, Лаваца и т.н. Извинете ме за дългия пост. Който не иска да не го чете.
Бъдете здрави!

# 2 792
  • София
Тъй като на мен сайта още не ми дава да регистрирам ще дам 4 кода на КК на 4 човека(по 1 на човек)
 ПП.
ИМА ОЩЕ 2 КОДА ПИШЕТЕ НА ЛИЧНО
Аз опитах от комп и не стана, но от телефона стана. Опитайте.

За съжаление след регистрацията на 2та кода, които имах не успях да спечеля раница. Браво на успелите!

# 2 793
  • у нас
И аз искам да кажа Огромно Благодаря на Yellow Rose за кода, който ми изпрати. Не мога да повярвам още и да си събера мислите. Благодарение на Yellow Rose съм с раница и аз. Не вярвах, че има такива Хора още. Хора с големи сърца, които да зарадват други. Евала за жеста! Бъди здрава, Yellow Rose!

# 2 794
  • София
И аз благодаря за кода на Yellow Rose Blush

# 2 795
А аз искам да благодаря на radost! за предоставения код! Все още оставам неспечелила нищичко от нито една игра в живота си, но ще продължавам да опитвам! Благодаря radost!:hibiscus:

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 19:26 от domino56

# 2 796
  • Лясковец
Браво момичета,хубаво е когато се печели от хора в темата.По назад в темата някой спомена че е видял игра за познай сорта грозде,но я е изгубил,намерих я https://www.facebook.com/algolex.afuzov/photos/a.108212988852184 … 3131245923610216/

# 2 797
  • София
Браво момичета, страхотен жест! Много приятно ми стана, като прочетох как сте дали кодове и с тях са спечелени награди!
Аз регистрирах двата си кода току що, но не спечелих, чвно валежът е свършил вече

# 2 798
Страхотно, жалко че изтървах валежа..
Радвам се, когато се печели в групата.

# 2 799
  • София
Аз пък искам да благодаря на isis6, която ми даде кодове преди 2 седмици и с единия спечелих раница. Заявих я веднага, но все още я няма в Еконт. Имам приложението им, така че следя всеки ден. Според вас да се обадя ли да попитам дали са ми записани данните или да чакам още малко?

# 2 800
Здравей те момичета дали някой може да ми услужи с код за колата .Че много искам раница.Ако нямате не се притеснявайте здраве да е.Лека вечер на всички.И запазете добрият тон в темата.😀

# 2 801
Много искам раница на кола, но не намирам стъкло. Разменям за 4-5 кода от белите

# 2 802
Днес 7 раници и нито един ваучер......Сигурно са свършили...

# 2 803
  • София
Мисля, че отдавна никой не се е хвалил с ваучер, може да са били само в началото

# 2 804
И аз ще помоля за етикет с код, мога да предложа 4-5 капачки от черните.

Общи условия

Активация на акаунт