Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 013
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 135
Момичета и аз си търся код от малките коли 0,250, в замяна давам 2 кода от черните капачки на 0,500

# 3 136
За статистиката - Поръчката ми -от ДМ Русе-пристигна без проблеми този път. Явно са променили условията .

# 3 137
Най-лошото в тази игра е че не знаеш в колко часа е дало печалбата. Защото може да даде в 8ч примерно и до 24ч ние да се мъчим напразно 😁

# 3 138
  • оттам, откъдето започва България
За статистиката - Поръчката ми -от ДМ Русе-пристигна без проблеми този път. Явно са променили условията .

Би ли споделила по-подробно всичко, което направи, за да получиш без проблеми поръчката си от ДМ.
Първо, второ, трето, малко повече подробности (ако може). Честно казано аз никъде не виждам ваучер за ДМ в нашия град (макар че имаме 3 магазина).

# 3 139
  • София
Здравейте, как се попълват буквите в играта на Икеа?

# 3 140
Разхождаш се из Икеата и само ги посочваш с мишката, те си отиват на мястото.

# 3 141
  • София
Разхождаш се из Икеата и само ги посочваш с мишката, те си отиват на мястото.
Благодаря. А къде се намират буквите попринцип?

# 3 142
Ще ги видиш, в жълти кръгчета са...но трябва да направиш цялата разходка.

# 3 143
  • В страната на бурите
Момичета и аз се възползвах от ваучера на Foodpanda, поръчка от DM за 21 лв приспаднаха ми 15, с безплатна доставка, нямах никакъв проблем. До коя събота е инициативата им? Исках да предложа и на майка ми, тя също няма акаунт засега.

# 3 144
[quote author=mi60_78 link=topic=1241076.msg41300003#msg41300003 date=1598720995

Би ли споделила по-подробно всичко, което направи, за да получиш без проблеми поръчката си от ДМ.
Първо, второ, трето, малко повече подробности (ако може). Честно казано аз никъде не виждам ваучер за ДМ в нашия град (макар че имаме 3 магазина).

Преди обед се опитвах да поръчам от ДМ и ми даваше ,че кодът не може да се използва за този магазин. После направих поръчката от Кафету,която ми отказаха.поговорих си с момчето от фуутпанда..след това всички магазини за Русе са неактивни. После някой в темата писа,че ДМ вече приема пръчки с ваучер. проверих и все още беше затворен. По едно време ми даде че е отворен и реших да пробвам. Поръчката трябва да е над 20лв.отиваш на приключи поръчка,излиза ти поръчката и в червено има опция да приложиш ваучер.там въвеждаш pazar15 и автоматично ти ги смъква.но важи само за плащане с карта. До последно очаквах да откажат поръчката,но я доставиха -след 50мин. После пак проверих и отново ДМ липсваше в списъка с магазините. Другата седмица ще трябва да ги дебнеш явно. Успех

# 3 145
  • Русе
Аз пък за Русе ни Кауфланд,  ни ДМ виждам....Да не би да е, защото по това време не работят.

# 3 146
... Smile

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 00:48 от ~Carolina~

# 3 147
Кауфланд е само за Пловдив, София, Варна и Бургас.

# 3 148
  • оттам, откъдето започва България
В сайта на foodpanda за нашия град има точно 5 заведения, от които можеш да поръчаш. ДМ не излиза като вариант.
Кауфланд е само за София, Пловдив, Варна и Бургас.

ПП Сега прочетох една статия, че може да се пазарува от ДМ само за гр. София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Видин, Добрич, Хасково, Велико Търново, Кърджали, Сливен, Плевен, Ловеч, Благоевград и Монтана при минимална стойност на поръчката 20 лв.
Моят град го няма.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 21:22 от didka ®

# 3 149
Някой да се похвали с награда от JYSK 😁 Преди малко пробвах но нищо не даде, утре пак ще пробвам
Каква е играта на JYSK?

Общи условия

Активация на акаунт