Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 376
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 225
Ох, егати играта на Икеа. Загубих един час да ровя като луда и няма букви.
Намерих само 3. Започва с К думата и дотам. Накрая ми писна да цъкам като луда и пуснах автоматично да ме разхожда и пак нито една буква не се появи, за да я цъкна.Imp

# 3 226
Сега пробвах и моя тел. Huawei p30 lite. Сложих кабела от зарядното защото е с по-новия вид накрайник, включи зарежда минута две и изгасна. Със стария ми тел Samsung няма проблеми. Има ли някои със Huawei и да не му изключва батерията?

# 3 227
Аз съм с Honor и нямам проблем с моята батерия. Ползвах я веднъж да си дозаредя телефона. Не го зареди до край, но достатъчно, за да ми свърши работа.

# 3 228
Защо в Милка от 16ч няма печеливши за Мама Меца? За Берти разбрахме че свърши, но Мама Меца има още 32 за раздаване

# 3 229
  • София
Аз опитах за Мецана в 15.59ч, но не стана Sad

# 3 230
В събота и аз успях да поръчам от ДМ с пандата, много доволно /поръчах за 25 лв, платих 10лв чудно/
Ако все още някой има свободни кодове на КК и аз да се наредя за един, че вече един куп регистрирах и ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО

# 3 231
И аз търся кодове от стъклените бутилки на КК, предлагам кодове от капачки.

# 3 232
От Милка са дали две Мецани. Остават още 30. Кога ще ги раздадат не знам.

# 3 233
Ще ги пуснат после с продукти. Ние имаме една кравичка,много сладка. Беше с някакви сладкиши. Малката си я носеше всяка сутрин в ДГ. 😃

# 3 234
Здравейте!
Два дни безуспешни опити да регистрирам солети Ети, не мога и не мога да напиша сумата ! Друг има ли такъв проблем?
Благодаря!

# 3 235
  • оттам, откъдето започва България
Цъкни там, където пише 0,00, независимо дали е след последната нула, и започни да въвеждаш сумата. И при мен не даваше, но започнах да пиша след последната нула и стана.

# 3 236
При толкова много регистрирани кодове от КК в темата малко се похвалиха с ваучер за пътуване ...
Аз си спечелих раница ,а  много искам приключение ,според вас дали се изчерпаха и сега пуска само раници .

# 3 237
  • Велико Търново
Здравейте!
Два дни безуспешни опити да регистрирам солети Ети, не мога и не мога да напиша сумата ! Друг има ли такъв проблем?
Благодаря!
Почни с нула да въвеждаш. Например 04.25 лв.

# 3 238

От Ети преди час целнах гривна 😀

# 3 239

От Ети преди час целнах гривна 😀
Честито! Аз днес регистрирах още две бележки, но нищо..

Общи условия

Активация на акаунт