Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 157 990
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 3 420
Играта на Милка звучи страхотно! Над 6 лв. ли трябва да се купят продукти и сигурно от утре? Къде са на промоция?

Да питам за играта на Чибо може ли да се купят продукти преди 14 септември или трябва да е след това?
За играта на Чибо ясно пише купи продукти за минимум 7лв В ПЕРИОДА ОТ 14...

# 3 421
Милка тук раздават плюшки и буркани, а в Германия къща и автомобили, малки награди таблети и още ...
https://von-milka-fuer-dich.milka.de/gewinne
Ехее, супер! Кога ли, и в България?🤔🤔🤔

# 3 422
  • Пловдив
Днес отново ми звъннаха от Верано и успях да вдигна, за да потвърдя адреса. Току-що получих и инфо от е-Еконт, че бутилката ми е пратена (от второто теглене ми е).

# 3 423
Аз пък мисля, че ги търсят за да ги компенсира Каменица. Имаше една девойка от темата с езиче без код, ако чете нека се включи да каже какво направиха Каменица.
Marie_k твоята теза е разумна.

Аз съм девойката с езичетата без код. Нищо не направиха Каменица. Много трудна комуникация с тях. Днес ми писаха да им изпратя снимка с дъното на кенчета с датата на годност. Преди това им изпращах още и още снимки и удобно избягват въпроса ще бъда ли компенсирана.

# 3 424
  • София
В Спаркса са изтеглили печелившите. От там така и не се сдобих с месечна награда за 2 години от както играя.

РР: Извинявам се от чакане съм се объркала. Още не са изтеглени

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:58 от gurgolina

# 3 425
Колата ако пуснат някоя ескурзия за Германия и спечеля, познайте какво ще си купя от там? 😂
Направих забележка на майка ми да не играе за дребни и ненужни награди, тя ме опонира, че и аз имам такива. Не съм играла за тях, уцелвала съм в игри все малки награди, чиято доставка е била по - скъпа. Но сега се замислих, че и големите награди реално не са били големи. Тцъ!

# 3 426
Милка тук раздават плюшки и буркани, а в Германия къща и автомобили, малки награди таблети и още ...
https://von-milka-fuer-dich.milka.de/gewinne
Докато има желаещи за плюшки ще има и такива игри, а в Германия ако пуснат такива награди едва ли някой ще се включи.

# 3 427
Още не са публикувани
В Спаркса са изтеглили печелившите. От там така и не се сдобих с месечна награда за 2 години от както играя.

# 3 428
  • Велико Търново
Аз не ги виждам.

# 3 429
И аз не виждам печеливши в Спаркса, но са ми пратили този код, за който ставаше дума на предните страници.
Аз съм 4то ниво и влизам от дъжд на вятър.
Според мен всички потребители ще получат такъв.

# 3 430
  • София
Аз пък мисля, че ги търсят за да ги компенсира Каменица. Имаше една девойка от темата с езиче без код, ако чете нека се включи да каже какво направиха Каменица.
Marie_k твоята теза е разумна.

Аз съм девойката с езичетата без код. Нищо не направиха Каменица. Много трудна комуникация с тях. Днес ми писаха да им изпратя снимка с дъното на кенчета с датата на годност. Преди това им изпращах още и още снимки и удобно избягват въпроса ще бъда ли компенсирана.
Търси си правата, реално играта е с покупка.

# 3 431
  • Пловдив
Такааа след малко математически изчисления, за да може Каменица да си раздаде всичките 10000 *50 лв трябва да дава на ден по 207-8-9 награди до края на промоцията. Така че регистрирайте си и късмет на всички. За днес няма да има повече награди.

# 3 432
И аз не виждам печеливши в Спаркса, но са ми пратили този код, за който ставаше дума на предните страници.
Аз съм 4то ниво и влизам от дъжд на вятър.
Според мен всички потребители ще получат такъв.
И аз си мислех, че всички ще получат код. Сутринта проверявах, пак няма.
Мисля, че тези които имат повече кредити те получават. Аз съм 4 ниво и имам 400 останали кредити.

# 3 433
  • Варна
И аз нямам съобщение от спаркса, а имам 7500к.Предния път гледаха ли датата на б. в Милка. Чудя се, ако закупя сега продукти, дали ще участва.

# 3 434
И аз нямам съобщение от спаркса, а имам 7500к.Предния път гледаха ли датата на б. в Милка. Чудя се, ако закупя сега продукти, дали ще участва.
Никой не гледа дати, на тях им трябва сумата на закупените продукти и номера на к.б аз имах бележки 2-3 дни преди играта и си взех наградата.

Общи условия

Активация на акаунт