Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 157 957
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 45
Играта на Туборг беше до вчера 31 юли а още е активна преди малко си намерих 1 код регистрирах го и ми изписа опитай пак.

# 46
  • Русе
Успешен месец! На Морени така и така не се включих, но като ви чета не съжелявам, хич не обичам да вися по нощите, а сайта да не работи. Успех на всички!

# 47
Тъкмо щях да регистрирам за мешка и някой ме изпревари добре че не посмях

# 48
  • Под Слънцето
Като ви чета за морени, се радвам, че няма да играя там. Не ми харесват наградите, а сладкото ограничих.
Искам екстремни награди - бънджи, скок с парашут, рафтинг.. че от седенето у дома се разложих и ми липсва адреналин.
Късмет на всички!

# 49
Честит ни август и честита нова тема! Да е късметлийска и да сме здрави!
Станимир, страхотна награда! За колко време ги изхарчихте, или още ги харчите? Grinning Аз също не вярвах на игрите на Лидл, обаче март спечелих ваучер за пътуване 1000 лв. с една бележка. Още не мога да го изхарча, но това е друга тема.
Тези, които имате два ваучера в Каменица правилно ли ви отчита за голяма награда кодовете? При мен иска още три за томболата, а има вече 10 непечеливши. Звънях вчера, виждат кодовете, но системата изписва грешно и казаха, че ще направят проверка. В понеделник ще се занимавам.
Чакам Своге с нетърпение.
Късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 50
Честит ни август и честита нова тема! Да е късметлийска и да сме здрави!
Станимир, страхотна награда! За колко време ги изхарчихте, или още ги харчите? Grinning Аз също не вярвах на игрите на Лидл, обаче март спечелих ваучер за пътуване 1000 лв. с една бележка. Още не мога да го изхарча, но това е друга тема.
Тези, които имате два ваучера в Каменица правилно ли ви отчита за голяма награда кодовете? При мен иска още три за томболата, а има вече 10 непечеливши. Звънях вчера, виждат кодовете, но системата изписва грешно и казаха, че ще направят проверка. В понеделник ще се занимавам.
Още ги харчим 😉 И аз много не им вярвах на игрите на Лидл но като спечелихме и останах с друго мнение

# 51
  • София
Участвам в почти всички актуални игри: Своге, Емека, Рошен, Роден край, Каменица, Старопрамен, Нестий и Морени. Похарчих 12 кода на морени, но не пусна нищо. Засега само батерията от Старопрамен съм спечелила. Успешен месец на всички!

# 52
  • Пловдив
Старопрамен и Емека,кога ще ги теглят?Имам някое участие..Да видим💙

# 53
При мен - да. Имах 15 регистрирани, със 6 печеливши(2х50лв) Наложи се да регистрирам още един за да станат 10 и да участвам за 500лв.

# 54
Благодаря за новата тема Simple Smile Регнах 4 кода в Морени и не спечелих, другите ще регистрирам друг ден, че ми свърши бързият интернет и ме е страх да не се обърка нещо.

# 55
Може ли линк за Ариана радлер Hug
Лятото по принцип си я пиех като лимонада, но тази година още не съм открила сезона.

# 56
# 57
  • Пловдив
Старопрамен и Емека,кога ще ги теглят?Имам някое участие..Да видим💙

Адашче Старопрамен теглят всеки понеделник, а Емека ще теглят на 17.8.

# 58
  • Nesebar
Това лято дали ще има игра на брускети марети и капи някой да е мяркал нещо

# 59
Игра с покупка за
- 1 брой колие Пандора - Обич Продукт #590534CZ-45.

- 10 броя брандирани чадъри София Мел 
https://sofiamelpromo.bg/

Общи условия

Активация на акаунт