Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 782
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Желая късметлийски нов месец на всички!
Дано този месец имам повече късмет, че в последно време нищо не печеля. Чакам Роден край и Старопрамен. Събрала съм няколко капачки на КК, но няма да ги регистрирам сега.

# 76
Късметлийски месец! Няма да купувам / с цел игра/ никакви шоколади, вафли и брашна...Дребните награди на практика се оказват големи прахосъбирачки, а сърце не ми дава да ги хвърля...

# 77
Не знам на какъв принцип раздават награди но във всички игри ми се случва това. Регистрирах в 16.05ч 3тия код на Морени и ми изписа Опитай пак. В 16.06ч някой спечели. Това е нечестно. Винаги ми се случва. Явно раздават по брой участия

# 78
Не знам на какъв принцип раздават награди но във всички игри ми се случва това. Регистрирах в 16.05ч 3тия код на Морени и ми изписа Опитай пак. В 16.06ч някой спечели. Това е нечестно. Винаги ми се случва. Явно раздават по брой участия
Не вярвам да е на брой участия, защото миналата година бях с близо 40 участия и нищо 😉, днес започнах от 10 часа да регистрирам 6 броя и нищо, отново. Имам още 3 кода и се чудя по кое време да ги регистрирам.

# 79
  • при късмета
На брой регистрации е и съвсем ясно го пише в правилата

# 80
Абсолютно логично е да е на брой регистрации, защото много бързо раздадоха принтерчетата, а като гледам е имало много като мен, които са регистрирали по 9-12 кода на куп.
Сутринта регистрирах 9, преди малко още 2 и ми изписа, че ми стигнала дневния лимит. :S Имам още 4-5 кода и приключвам, колкото Морени сме изяли стига толкова, започвам диета. Grinning

# 81
  • София
Не вярвам да е на брой участия, защото миналата година бях с близо 40 участия и нищо 😉, днес започнах от 10 часа да регистрирам 6 броя и нищо, отново. Имам още 3 кода и се чудя по кое време да ги регистрирам.
Не, не твоите участия, а изобщо участията. Примерно през 100 регистрации дават награда. Ако е време, когато всички регистрират, ще дава награда през 5 минути. Ако е "мъртво" време и никой не регистрира - през няколко часа.

Този път се включих в играта на Своге. В Рошен съм с поредната бележка. Другаде май не участвам.

# 82
Аз ям много сладко предимно Морени Sad имам около 30 кода 😁, но още не съм регистрирала.
В Каменица ретистрирах 3 капачки, но нищо...  :/
Имам и 5-6 капачки от Кола , но ги пазя 😁

# 83
Отново опитай пак от Морени наистина дава на произволен принцип.

От година на година все по зле Морени. През 2018г 3000 тонколонки. През 2019г 2000 слушалки. 2020г 1000 мешки с плажна кърпа. От година на година все по малко награди стават.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 22:19 от bubanka

# 84
  • София
Не съм сигурна дали е споделяна - Игра с покупка на бисквити Боровец в Метро - https://www.metro.bg/games/borovets

# 85
  • Варна
Благодаря за темата, Захарче! Късметлийски август да е за всички ни!

Не знаех, че Загорка Ретро имат игра, но пихме такава на заведение,  дадоха ни скреч карти и спечелих много готино магнитче:

# 86
И аз се пробвах при Морени, разбира се не спечелих.

# 87
  • Пловдив
А това с номерата не следва ли да е не кога ще ги регистрираш, а те предварително да са зададени, че ще са пачеливши?

# 88
  • при късмета
А това с номерата не следва ли да е не кога ще ги регистрираш, а те предварително да са зададени, че ще са пачеливши?
Ако под номера имаш предвид кодове, не. Кода ти става печеливш едва когато уцелиш примерно стотната регистрация, според зависи какво е зададено в системата. Кодовете не са заложени предварително кои да са печеливши и кои не. Не само за играта на морени, за всички. Когато е на брой регистрации, си е жив късмет твоята регистрация да е нужния брой.

# 89
  • Пловдив
Аха, досега по-друг начин ми бяха казали нещата, мерси ма ко

Общи условия

Активация на акаунт